2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

İkiside kız canım.Gerçekten rüya gibi geçti.Bende siteye bugün girdim uzun zamandır ugramıyodum.İyi oldu görüşmüş olduk.
Evet büyüdüler artık sıra kaprislerini çekme zamanına geldi.
Çalışıyor musun?

inşallah kolay adapte olurlar, çalışırken zor ama bir kaç gün izinle halledersin sonrası daha da kolaylaşıyor,
bizimkiler 5 ay dır kreşe devam ediyor.

Selam kızlar
Bız 28 aylık olduk asagı yukarı konuşuyorlar her ıstedıklerını anlatıyorlar bende artık tuvalet zamanının geldıgını dusunuyorum, anne bızde tuvalete yapacagız dıyorlar fakat tuvalete sokunca başka seylere dalıyorlar oglum çişini buraya yapalım artık dedıgımde pipisını yalancıktan cış yapcak gıbı tutuyor sonra anne beze yapcam dıyor, tuvalet konulu bır kıtap aldım kıtapta lazımlık vardı lazımlık aldım hoşlarına gıdıyor kıtapta kendı var zannedıp ozan çışını yapıyor dıyor ama bezını çıkarmamı istemıyor fazlada zorlamak ıstemıyorum bılemedım zamanı gelmedı mı acaba, her soylenenı anlayıp konuşabılıyorlar ama bezı sevıyorlar

merhabalar epeydir ıssız bıraktık buraları.

Biz 3 yaş olduk yaklaşık 9 aydır da kreşe gidiyorlar onlar mutlu biz mutluyuz
bazı konularda epey rahatladık ama işte her yaşın farklı sıkıntıları var şimdi de sosyallik ve kardeş ilişkileri gibi alanlarda aktifiz.
quzi sen elinden geleni ısrarlı yap hazırlarsa zaten tepki vereceklerdir. erkekler biraz daha geç uyum sağlıyor wc durumuna.
siz de yazın haberdar edin gelişmelerden kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…