• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    112
Ben o yaşlarda nasıl bir hamilelik geçireceğimi de bilmiyorum yatalak mı olurum ne olur üst süte geldiği için mi böyle oldu anlamadımki normal zamanda gayet hareketli ağrısız sızısız biriyim annem de 42 de doğurdum senden diriydim diyor 😭 Gerçekten evlatlık almak istiyorum artık istersek
Bende öyleyim dinleneyim diye uzanıyorum sanki dayak yiyip geri kalkıyorum pişman oluyorum geri yattığımada
Allahım keşke bize de maddi imkanımızı biraz bollaştırıp nasip etse öyle bişi 4. İstersek ben de daha yapamam yani ama sanki böyle 45 de bir çılgınlık atağı gelebilirmiş gibi hissetmiyor sa değilim

Merhaba anneler sürekli takipteyim ancak yazamıyorum sürekli bı koşuşturma halindeyim bende 32 haftalık oldum bulunduğum yerde iki özel hastane var bir tanesine takipliyim ancak aşırı zam geldi öbürü nispeten daha uygun sizlerden fikir istiyorum sizce bu aydan sonra Dr degiştirsem gideceğim Dr neden baştan beri gelmedin diye sorun yaparmi hastaneler birbirine çok yakın
Ben doktoruma son haftalar gitmiştim hiç sorun etmiyor kendisi ama sorun eden doktorlar varmış başta kime gittiysen ona git diyen vs şaşırdım ama oyğzden orayı tercih eden birinden bilgi alabilsen daha iyi olurdu

Yaparsa bile şartlar onu gerektirdi öyle uygun gördüm dersiniz yani dilekçe sunacak halimiz yok gidin bir görüşün enerji alırsanız değiştirirsiniz fiyat ne kadar hangi şehir
Tekirdağ 32 bin dediler evet belki çoğu yere göre makul olur ama şuan bizi zorluyo birde ben bağlatmak istiyorum isteğe bağlı sezeryan daha pahalı ve bağlatma falan 50 buluyo

Ben doktoruma son haftalar gitmiştim hiç sorun etmiyor kendisi ama sorun eden doktorlar varmış başta kime gittiysen ona git diyen vs şaşırdım ama oyğzden orayı tercih eden birinden bilgi alabilsen daha iyi olurdu
Herkesin çok beğendiği ve talep gören bı Dr o beni tedirgin ediyo zaten çok yoğunum dermi ayy keşke baştan gitseydim yapı geregi çok kararsız biriyim şimdi çekiyorum

Merhaba anneler sürekli takipteyim ancak yazamıyorum sürekli bı koşuşturma halindeyim bende 32 haftalık oldum bulunduğum yerde iki özel hastane var bir tanesine takipliyim ancak aşırı zam geldi öbürü nispeten daha uygun sizlerden fikir istiyorum sizce bu aydan sonra Dr degiştirsem gideceğim Dr neden baştan beri gelmedin diye sorun yaparmi hastaneler birbirine çok yakın
Bende aynı durumu yaşadım yüksek fiyatlar söylenince devlete şehir hastanesine gitmeye karar verdim geçen gün randevu aldık gittim gayet de ilgilendç doktor bende çekiniyordum hani bunca zaman ona takipli değildim sonuçta ama ilgilendi güzelce sordu bilmem gereken bir sorun var mı gebeliğinde felan diye sordu doğumu sizinle yapmak istiyorum dedim tabiki dedi. İnşallah rast gider rabbşm rast götürsün sezeryan zaten benim ilki de sezeryan olduğu için özelde o parayı vermek istemedim devlete geçtim umarım pişman olmam

Buarada kızlar bende şunu sorcam şehir hastanesinde devlette yani doğum yapacak olan var mı? Sanırım ziyaretçi almıyorlarmış öyle duydum doğru mu acaba ? Tek bir kişi yanında kalabiliyormuş benim annem bilemedim yani çok öyle becerikli değil yani pratik değil bilmez etmez birşey . Kaynanam da da tek başıma onunla kalmak istemiyorum sıkılırım diye ama o daha becerikli yapar eder ilgilenir becerir bir sorun olsa Allah korusun da yani hani emmesine ne bileyim herşeyinde de anlar yani o mu kalsa yanımda bilemiyorum . Eşim de kızım olduğu için onunla evde durmak zorunda o da gelemez

Herkesin çok beğendiği ve talep gören bı Dr o beni tedirgin ediyo zaten çok yoğunum dermi ayy keşke baştan gitseydim yapı geregi çok kararsız biriyim şimdi çekiyorum
Ay aynı ben bende baştan beri devlet mi özel mi diye diye boş boş saçma sapan bir o doktor bir bu doktor gittim şimdi sonanda devlete karar verdim benimde doktor 40-50 bin civarı doğum diyince devlete geçtim inşallah rabbşm rast götürsün . Boşyere bunca zaman kararsız kalıp özele gittim bence herkes şehir hastanelerinden memnun tertemiz odaları herşeyi

Bizim tarihimiz de 19.03 😊 benim 38+5 oluyor. O zamana kadar kendi gelir mi acaba🤔 bir de sizin sezeryan sebebiniz nedir kendi isteğinizle mi?
Kızlar merhaba 33+4 haftalık hamileyim bu zamana kadar bebeğim hep 2 hafta önden gidiyordu bugün neredeyse 1 ay önden gittiğini öğrendim kilosu 3200 olmuş suyu fazla gebelik şekeri de var tabi insülin kullanmaya başladım başına böyle bi durum gelen var mı neredeyse 1 ay önde giden bi gebelik yaşayan oldu mu doğum erken mi olur acaba

Ay aynı ben bende baştan beri devlet mi özel mi diye diye boş boş saçma sapan bir o doktor bir bu doktor gittim şimdi sonanda devlete karar verdim benimde doktor 40-50 bin civarı doğum diyince devlete geçtim inşallah rabbşm rast götürsün . Boşyere bunca zaman kararsız kalıp özele gittim bence herkes şehir hastanelerinden memnun tertemiz odaları herşeyi
Evet şehir hastaneleri için çok iyi yorumlar okudum ancak bize çok uzak ve eşimin iş durumu müsait değil gidip gelmeye devlet hastaneleri Normal için çok zorluyo ben oyuzden istemiyorum yoksa öbür dogumlarimi devlette yapmıştım şimdi özelde yapıp baglatiyim diye düşünüyorum sizin zaten sezeryanse gerek yok diye düşünüyorum normal sıkıntı sanki devlette kimseyide korkutmus olmayimda

Kızlar merhaba 33+4 haftalık hamileyim bu zamana kadar bebeğim hep 2 hafta önden gidiyordu bugün neredeyse 1 ay önden gittiğini öğrendim kilosu 3200 olmuş suyu fazla gebelik şekeri de var tabi insülin kullanmaya başladım başına böyle bi durum gelen var mı neredeyse 1 ay önde giden bi gebelik yaşayan oldu mu doğum erken mi olur acaba
Benim 26. Haftada 1 ay önden gidiyordu ve suyu fazla dendi. Gebelik şekerim yoktu sonra açlık toklukta biraz yüksek çıktı en fazla 160 oldu tokluk şekeri. Sonra diyet yaptım düzeldi. Bugün yine suyum fazla dedi doktor. Diyet yaptığım halde. Sen diyet yapıyor muydun? Şeker ve karbonhidrat hiç yenmemeli meyve de öyle

Benim 26. Haftada 1 ay önden gidiyordu ve suyu fazla dendi. Gebelik şekerim yoktu sonra açlık toklukta biraz yüksek çıktı en fazla 160 oldu tokluk şekeri. Sonra diyet yaptım düzeldi. Bugün yine suyum fazla dedi doktor. Diyet yaptığım halde. Sen diyet yapıyor muydun? Şeker ve karbonhidrat hiç yenmemeli meyve de öyle
Yapıyordum canım ona rağmen düzelmeyince insülin başlandı şuan nasıl peki kaçıncı haftadasın

Son 3 4 güne kadar 140 altıydı ama son 3 gündür 160 190 arası gidiyor
Bugün bana dikkat ediyor musun diye sordu hiçbir şey yemiyorum dedim. Buna rağmen suyum artmış. Doktorum yine şekerdir demedi ama ben yarın yeniden ölçmeye başlayacağım. Karbonhidrat meyve ve tatlı yemediğin halde mi 160-190 çıkıyor? Çok garip ya

Back