Ayyy maşallah bende baktım. Moontorrent bunlar birbirine cok benziyorlar cokta sekerler ama kızda sac yokbenim bı oğlumun masallahi varda. Tebarekeallah büyürmüşsün be Canım 29+9 haftalık halleri nere şimdiki halleri kurban oldugum Rabbim nazara gelmesinler aman.
Biz bu donemleri geçirdik suan mümkün değil mama sandalyesinde oturupta oynamazlar ayağa kalkar dikilirler:) Canım ya iki tane mı almıştın? stelik büyük ebat olanlardan evin cokmu büyüktü ? benim kocaman ev olmasına rağmen bitane aldım nefret ediyorum eşyalardan artık of.
Benim OgLusLarimin birlikte oyun oynuyorlar suan en sık yaptıkları oyunsa biryerlere saklanıp bianda cikipta kahkaya boğulmaları. Hani bn onlara 'cee' cok yapardım ya:))
Birbirlerinden kıskanıyor paylasamiyorlar beni akılları birçok seye eriyor.
İki haftadır annemlerdeyim evimize geldik hiç unutmamışlar herseyin yerini hatırladılar. Mutfak dolaplarının tezgah altındaki kulplarını çıkarmıştım ya... Artık kulpsuz olmasida ise yaramıyor.
Kapağın usttunden tutup yavaşça acıyorlar sonra dolabın icine dalıyorlar
Cooook zekiler Hamileyken bol bol tükettiğim cevizler bı hayli yaramış benim OgLusLarima
sağol melitta çok şükür sen bide doğdukları günden beri olan fotolarını görsen inanmazsın çok çok şükür öle bi değiştiler ki eee 1 kg doğan bebekle 3 kg doğan bebek arasında ki görsel fark olacaktı ama oğlum resmen evrim geçirdi bakıyorum foto.larına da ALLAH büyük üzüntüyü başta yaşadık şimdi sevindiriyo zaten nazar çok değiyo gerçekten herkesin çocuğu kendine güzel gelir ama övmüyorum öle kibirlikte yapmıyorum oğlum nereye gitse gecesi ağlama krizleri ile uyunıyo şimdide fizik tedavi merk. maslotu oldu kapıdan girer girmez benden alıyo ablaları oraya gelen bebekler öle değil çoğu görmüyo oksijensiz kalan vakalar çoğunlukta kendini bilmiyo korkuyorumda bişey olcak diye ALLAH korusun.....
maşallah annesi ben inanıyorum çok güzel günler sizi bekliyor.bütün kötü günler geride kalacak.rabbim sana ve eşine sağlık versin evlatlarııza bağışlasın inşallah
böyle güzelliklere kim dayanır yaa insanın yanaklarından mıccık mıccık öpesi geliyor maşallah.benim oğlumda çok masum çok tatalı.kız ağlarken ortalığı yıkıyor ama oğluşum sessiz ağlıyor mesela dayanamıyorum oğluma doya doya öpüyorum bıktırana kadar.yüreğime soksam sığmaz sevgisi rabbim evlatlarımızı bize bizleri de evlatlarımıza bağışlasın inşallah...
inşallah torunlarımızı da görüp sevmeyi nasip eder güzel rabbim. (amin)
sağol melitta güzel dileklerin için inşallah herşey herkesin gönlünce olsun....kızlar öle canım ya çok cadılar ....birazcıkta anneden geçiyo sanırım fenalık :)))))))
selam kızlar nasılsınız biz yine gece uyumuyoruz gündüz 1 kere uyutmama rağmen 2 kere uyutunca daha iyi uyuyolardı anlamadım gitti var bi sıkıntıları ama çok üzülüyorum büyüyme hormonu gece uykusunda salgılanıyo diye biliyorum...cuma gecesi kızım saat 1 den 5 e kadar sallamama rağmen uyumadı ve 5 te ağlama krizine girdi susmadı fitil verdim hemen uyudu dün akşam bütün gün dışarı çıkarmadım baba da işten gelince uyudu malum gece uykumuz yok uyununca 20 dk çıkalım dedik bebek arabsıyla gezdik zaten kim görse öpüyo seviyo kucaklıyo sonra normal arabaylada gezdirdik eve geldik bi ağlama krizi oğlumda susmadı fitil verrdim zar zor sustu ikiside korkunca ağlama tonları aynı oluyo tabi gece 3 ten sonra uyumadık 5 te zar zor ben çok yoruldum vallahi niye böyleler çok mu nazar değiyo acaba gören ayyy deyip geçiyo tanıyan tanımayan artık dışarı çıkartmayacağım ....bakalım aynı mı olacaklar...
Belki bi yerleri falan agriyodur ins kisa zamanda duzelirler canim yaaa
Ayni sorun bizdede var her goren hic gormemis gibi bakiyo
Artik eskisi kadar hizli buyumuyolar normal olarak
Benimkiler 6,5 haftada 800gr falan almis
Saglikli olsunlarda onemli degil nasil olsa buyuyolar
inşallah düzelirler en kısa zamanda uyuyu geçtim zaten üzülüyorum onlara canları mı yanıyo anlamıyoruz diye...baba mızda gececi bu hafta gece yalnızım annemede gidemiyorum fizik ted. var diye bugünde gitmedik oğlumun düzelmedi öksürüğü çok ağlıyo orda daha da fazlalaşmasın diye
Selam kIzlar.bizim bakıcı konya ya memleketine gitti.bir hafta rapor aldım.çocukların ikiside ateş boğaz enfeksiyonu öksürük oldu ya.oysaki ne hayallerim vardı.onlarla doya doya vakit geçirecektim hevesim kursağımda kaldı
Gecmis olsun Yeliz bizde ayniyizzzzzzzzzzzzzzz(null)
nurun ben yıkamaya korkuyorum valla oğlum orta kulak intihabı olmuş bi sürü ilaç dediğin gibi inşallah düzelir haftaya kontrolü var fizik ted. gidemiyoruz bu hafta annem üşüyo onlar sen anlamıyosun giydir deyip duruyo hastalandıktan sonra banyodan sonra şapka giydir diyoda kim dinliyo çok sıcak ev zaten fenalık gelcek çocuklara diyorum bende onlar üşüyo sen anlamıyon deyip duruyo yine rsv aşılarını bu sene de vurdurcaz böle giderse üniversite yolları düşüyo bize durmak yok .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?