Bu birazda anestezi uzmanının marifetli elleriyle alakalı birde malzemeleri bence ama deneyim olarak kombinede ameliyat sonrası takılı olan makina ve sizin elinizin altında bulunan düğme sayesinde ağrı bile hissetmeden tuşa basabilmeniz

morfin harika bir duygu diye anlatir dururum

bende ilk cocugumda tek etkisi yaklaşık 4 5 ay sol kalcamin bir bolumunde uyuşukluk kalmasi idi oda zamanla geçti

ama son doğumumda hastanenin elinde bulunan epidural malzemelerini doktorum iyi bulmadigindan benden izin istedi ve spinal oldum spinalde daha bağımsız oluyorsunuz ama ilaçlar belli saat aralıkları ile hemşire geldikçe vuruluyor damar yolu tikaniyor ilaç gitmiyor o esnada kivranabiliyorsunuz bu tabi herkesde olacak diye bişey yok bende kelebek yerinden oynamıştı ve ilaç etrafa dokuluyodu o esnada ağrı tavan tabi

olumsuz olarak sadece ilk 2 3 saat zorlandım mide bulantısı ve baş ağrısı sonrasında yan etkisini görmedim
Ama fark ettiyseniz herkeste farklı mudaheleler farklı sonuçlar getiriyor bence bu biraz da kişiye özel bir durum sansmi Dr mu kişinin fiziksel duyarliligimi bilemiyorum

emin olun hepsi unutuluyor korkuya gerek yok hastaneye girdiğiniz andan itibaren çevrenizdeki yetkililer ne derse far gormus tavşan gibi sapsala dönüp yapiyorsunuz

herkese kolay dogumlar nasip etsin