No | Kullanıcı Adı | D.Tarihleri | H.Doğdular | D.Kiloları | Cinsiyetleri | Y.İkizi | A.Yaşı |
1 | NuRuM_29 | 02 Haziran | 33+0 | 1900-2080 | 2 erkek | Çift | 24 |
2 | moontorrnet | 28 Ağustos | 30+0 | 1260-1465 | 1kız 1erkek | Çift | 28 |
3 | ilaybrs | 27 Aralık | 34+3 | 2210-2470 | 2 erkek | Çift | 27 |
4 | rudi | 25 Kasım | 36+6 | 2700-3000 | 1kız 1erkek | Çift | 29 |
5 | mugebuca | 14 Agustos | 36+5 | 2650-3000 | 2 erkek | Çift | 25 |
6 | yasemin2413 | 17 Ekim | 35+0 | 2000-2000 | 1kız 1erkek | Çift | 32 |
7 | cerenmerteren | 13 Haziran | 35+5 | 2500-2900 | 2 erkek | TEK | 34 |
8 | IKIZLERI | 17 OcaK | 8aylık | 2400-2300 | 1kız 1erkek | Çift | 26 |
9 | arzum34 | 08 Ağustos | 36+0 | 2530-2580 | 2 erkek | Çift | 32 |
10 | NURSIN1981 | 09 Aralık | 34+0 | 2580-2800 | 1kız 1erkek | Çift | 31 |
11 | Gül_nur | 09 Mart | 38+0 | 3200-3340 | 2 erkek | Çift | 28 |
12 | firmament34 | 04 Kasım | 35+6 | 2080-2130 | 2 kız | Çift | 26 |
13 | yelisss | 09 Mayıs | 37+1 | 2080-3250 | 2 kız | Çift | 34 |
14 | selendefne | 19 Aralık | 36+5 | 2640-2640 | 2 kız | Çift | 37 |
15 | kardelen086 | 20 Aralık | 39+0 | 3000-3100 | 2 kız | Çift | 26 |
16 | bilgen35 | 02 Mayıs | 30+0 | 1340-1420 | 1kız 1erkek | Çift | 30 |
burdayım cnm daha yeni yeni takip etmeye başladım forumu hatırladınmı şimdi işteyim daha müsait olduğunda yazarım ayrıntılı benimkiler 4,5 aylık oldular......çok şükür iyiyizz
meraba hosgeldin evet seni çook iyi hatırladım. ya dediim gibi 2011in hamileleri doğumdan sonra hep dagıldık, bende dha yenı yenı basladım formu takıp etmeye ve topik actım oyuzden:)
iyi olmanıza sevındım masallah büyümüşsnüz enson oglunlA ılgılı problem vardı nasıl saglık durumu gayet iyi mi?
Merhaba galibRudi a senide az ço hatırlıyorum Moontorrent arkadaşımız gibi seninde bir oğlan bir kızdı galiba
Evet bende 3ay bittikten sonra artık anne sütü veremez olmuştum emmemişlerdi e sağmaklada nereye kadar süt dvam eder. Hala üzülüyorum anne sütü alamadıkları için.
Bizim doktorumuz 4.aydan sonra başlatmıştı ek gıdalara mamayla beslendikleri için. İlk yoğurtla baslamıştım mamayla mayalıyordum sonra meyve rendesinde elma suyunu veriyordum birde muhallebiydi ilk bu 3üyle. Ek gıda süreci aslında çokta zor değilmiş. İlk ozamanlar ayy nasıl yapacağım diye korkardım ama çok şükür şimdi iyiyiz.
buglem bebeklerin hayırlı olsun arkadasımda benimkiler o süreci küvezde geçirdikleri için bilemiyorum.
Sağlık ocağına topuk kanını imzalı dilekçemle verdirmemiştim. Hastanede almışlardır dedim almadıysalarda gereksiz gördüğüm düşüncesiyle aldırmamıştım.
şimdi kanları yok deyince oradan aklıma geldi buÜzülme arkadasım ya elbetteki iyi olurlar inşaAllah. Geçmiş olsun
Moontorrent Kafasında bir alet varmı şuan? Hemen çalışmaya baslamışsınsın yaa, özel sektörde calısmıyorsun galiba?
moontorrent peki şant ne zamana kadar başında duracakmış? Sizin prof. iyi para yiyor desene şuna cx cx. Üniversite hastanesinde prof. okadar para almıyor. Bu doktorlar yokmu habire yiyicileeer. Neysee allah acil şifalar versin borçlarınızı ödemede yardımcınız olsun oğlunuzun canı sağolsun en önemlisi buzaten. Dünürler hergün biarada torunlarına bakıyorlar e maşallah :)
buglem80 ay çok komiksiniyi baqaLım hadi buradan devam edin, elbette yardımcı oluruz. Sezerynla 3gün kendi istediğimle yattım ağrılarımdan 20gün boyunca düzelemedim zaten ben bebeklerimi eve getirdiğim zaman 15günü geçmişti ki. Yardımcım kırkları çıkana kadardı sonrasında hep yalnız baktım ve bakmayada devam ediyorum.
Seninkiler galiba 2,5kg geçikler yoğun bakımdaki doktorlarımız 3kg yakın cocuklara 45cc 3saatte bir veriyordu. Zaten anlarsın bak eğer doymuyorlarsa artırırsın ölçeğini.
cnm bebişlerinin iyi olmasına çoook sevindim, kötü günler geride kaldı inşallah günden güne herşey çok daha iyi olacak.
Dediğin gibi her şeyin başı Sağlık, sağlık yerinde olsunda başka bir şey önemli değil.
Ben de biraz kendimden bahsedeyim.
benimkiler 2 aylık olacaklar 1 gün sonra.
90 cc civarı mama veriyorum 3 saat aralıklarla ortalama.
maksimum 3 saat uyuyorlar, gündüz sürekli tv açıyorum sese alışsınlar diye, gece ışık ve ses yok ne derece etkili olur bilmiyorum.
ben ilk günden itibaren tek bakıyorum ikizlerime, arada annem geliyor haftada 1 -2 gibi ama nazlanarak sonuçta herkesin bir düzeni var bozmak istemiyorum ama isterdim ki kendi can-ı gönülden gelsin kalsın,
vallahi gün kavramım kalmadı gece gündüz sürekli ayaktayım, maksimum 2 saat kesintisiz uyumusumdur doğumdan bu yana.
günlük ne yediler ne çıkardılar not almaya çalışıyorum. tek bakmak gerçekten çok zor. 2 bebek, ev işi, yemek, kocaya karşı olan sorumluluklar bazen çıldıracak gibi oluyorum.
ve ben yüklendikçe sanki her şey daha çok sırtıma biniyor. kısacası bn yardım istemeyi,iş buyurmayı beceremeyen biriyim bu nedenle binen çok oluyor..
biras uzun oldu çook sıkılmışım ben çoook
cnm bebişlerinin iyi olmasına çoook sevindim, kötü günler geride kaldı inşallah günden güne herşey çok daha iyi olacak.
Dediğin gibi her şeyin başı Sağlık, sağlık yerinde olsunda başka bir şey önemli değil.
Ben de biraz kendimden bahsedeyim.
benimkiler 2 aylık olacaklar 1 gün sonra.
90 cc civarı mama veriyorum 3 saat aralıklarla ortalama.
maksimum 3 saat uyuyorlar, gündüz sürekli tv açıyorum sese alışsınlar diye, gece ışık ve ses yok ne derece etkili olur bilmiyorum.
ben ilk günden itibaren tek bakıyorum ikizlerime, arada annem geliyor haftada 1 -2 gibi ama nazlanarak sonuçta herkesin bir düzeni var bozmak istemiyorum ama isterdim ki kendi can-ı gönülden gelsin kalsın,
vallahi gün kavramım kalmadı gece gündüz sürekli ayaktayım, maksimum 2 saat kesintisiz uyumusumdur doğumdan bu yana.
günlük ne yediler ne çıkardılar not almaya çalışıyorum. tek bakmak gerçekten çok zor. 2 bebek, ev işi, yemek, kocaya karşı olan sorumluluklar bazen çıldıracak gibi oluyorum.
ve ben yüklendikçe sanki her şey daha çok sırtıma biniyor. kısacası bn yardım istemeyi,iş buyurmayı beceremeyen biriyim bu nedenle binen çok oluyor..
biras uzun oldu çook sıkılmışım ben çoook
canım kolay gelsin işin zor yani ama kesinlikle tv yi hayından çıkar radyo kullan benimkiler erken doğdular gelişimlerini pedegog takip ediyor ve televizyona kesinlikle çok karşı bizde radyo kullanıyoruz sakın ihmal etme erken doğması gerekmez tv nin açık olması için sonuçta ilk 3 yıl tv yi yasaklıyor pedegoglar özellikle ses olsun istiyorsan radyo kullan bize bu şekilde söylendi hatta sesi takip etmesi açısında 4 köşeye koy 1 kiösede 5 dk mesela 2.köşede 5 dk bakalım sesi bulabiliyorlarmı dikkatini çekiyomu anlayormu farklı yerden geldiğini ben şahsen tv bakmasından nefret ederim izlemem açıkcası çok güzel mama alımları canın çok sıkılmıştır eminim ama şükretmeliyiz hergünümüze halimize takipleri için üniversi hast. gidiyoruz neler var neler gergün hasta olup eve geliyodum inanki beterin beteri var iİNŞALLAH EN kötü günümüz böyle geçer
tv için yazdıklarını dikkate alacağım canım,teşekkür ederim.
önemli olan sağlıkları dediğin gibi Allah tüm bebeklere sağlık versin korusun tüm bebişleri.
bu arada diğer ikiz anneleri nerede ...
sağolun kızlar cevaplarınız için..sizde epey zorluk çekmişsiniz..yarın iki haftalık olacaz..bugün annemler gelip banyo yaptıracaklar..dünde göbekleri düştü..benim ağrılarım hala devam ediyor..
süt olsun diye fazla mı yiyorum acaba..hoşaf içiyorum,rezene çayı ,helva ,pekmez derken sindirim sistemim bozulacak diye korkuyorum...dün çok kötü karnım ağrıdı..
siz nasıl beslendiniz ilk zamanlar..yahu ben çok çocuk büyüttüm ama onlar tekti..sütüm yetiyordu..şimdi mama da veriyorum..
mama verdiyeseniz iki haftalıkken kaç cc verdiniz..
bebeklere rezene veya şekerli su filan da verdiniz mi..
birde korseyi ne zaman taktınız..
bebekler bana hiç büyümüyormuş gibi geliyor,en kısa zamanda sağlık ocağına götürüp tarttırmak aslında..
cevaplarınız için şimdide tşkrler..
Merhaba arkadaslar 2011de doğum yapmıs anneler hemen hemen hatırlar beni. Hamilelikte oldugu gibi tabi sık uğrayamaz olduk. Önceki topiğimiz hamilelikti ya, şimdikide doğal olarak ANNELer oluyoruz :).Dağılmışız dedim bu topik altında toplanalım ki baqalım annelik nasıl gidiyor bebişlerimiz nasıl, kaç aylık oldunuz, gelişimleri, kiloları, kaç haftalıkken doğumlarınız oldu, ek gıda süreciniz nasıl gidiyo vs. vs..... birbirimizle paylaşalım tecrübe edinelim.. Hatta ona göre şurda bi tabloda oluşturayım anneler ve bebeklerimizle alakalı....
Biz 8.ayımıza girdik ama hala oturamıyoruz emeklemede yok bi oğlum iki dişini çıkaralı bir ay oldu diğeri 8.ayımız bitecek hala birşey yok.
Yeme içmemiz iyi sayılır. Siz bebekleriniz neler hazırlıyorsunuz? Emzireniniz var mı?
No
Kullanıcı Adı
D.Tarihleri
Cinsiyetleri
sağolun kızlar cevaplarınız için..sizde epey zorluk çekmişsiniz..yarın iki haftalık olacaz..bugün annemler gelip banyo yaptıracaklar..dünde göbekleri düştü..benim ağrılarım hala devam ediyor..
süt olsun diye fazla mı yiyorum acaba..hoşaf içiyorum,rezene çayı ,helva ,pekmez derken sindirim sistemim bozulacak diye korkuyorum...dün çok kötü karnım ağrıdı..
siz nasıl beslendiniz ilk zamanlar..yahu ben çok çocuk büyüttüm ama onlar tekti..sütüm yetiyordu..şimdi mama da veriyorum..
mama verdiyeseniz iki haftalıkken kaç cc verdiniz..
bebeklere rezene veya şekerli su filan da verdiniz mi..
birde korseyi ne zaman taktınız..
bebekler bana hiç büyümüyormuş gibi geliyor,en kısa zamanda sağlık ocağına götürüp tarttırmak aslında..
cevaplarınız için şimdide tşkrler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?