Kardelen senin kızlar tüp bebek mı? Tutacak mı vs. yazmışsın ya ondan soruyorum.. B
Buarada yA şimdi reklamı gecti de umutsuz ev kadınlarını izliyormusunuz? Oradaki hangi karakteri kendinize yakın hissediyorsunuz) ben Ceyda düvencinin ikiz ogluslari birde benimkilerle yaşıt kızı var ya esiyle problemleri olmuyor vs..... ondan herhalde ) komik bı dizi güzel :))
Belki inanmayacaksın ama bende sevmiyorum ama arada bu sezonluk dizi oluyor böyle(null)
Bak şimdi merak ettim. Adı ne dizinin?(null)
Bak şimdi merak ettim. Adı ne dizinin?
English mı turkish mı
Ayrıca muhteşem yüzyıl kadar tarihimizi karalayan igrenclestiten bı film olmamıştır herhalde
Önemli değilde way be adı bile aynı(null)
Önemli değilde way be adı bile aynı
Çakma umutsuz ev kadinlari bilmiyordum hatta 2. Yıla girdiler reyting nasıl aldı dedim ki tekrardan yeni sezona başlıyorlar
Neyse CNm TSK ederim sag ol
Slm kizlar
Siz bebeklerinize kendinize yapttiginiz yemeklerden cekipmi veriyosunuz yoksa onlara ozelmi yapiyosunuz
Bide bebekler gunduz ne kadar uyuyo
Tesekkurlerrrrr
TABİKİ onlara ozel yemekler hergün taze kalmış isitilmis zaten yemiyorlarSlm kizlar
Siz bebeklerinize kendinize yapttiginiz yemeklerden cekipmi veriyosunuz yoksa onlara ozelmi yapiyosunuz
Tesekkurlerrrrr
Ben yeni öğrendim yabancı versiyonu olduğunu neyse önemli değil...(null)
(null)
nurum kusura bakma kaç gündür nete giremedim.
desperate houeswıves yabancı :) altyazılı ama haftaiçi e2 de türkçe dublajlı da oynuyor.cnbc de ise altyazılı.
türkçe adı da umutsuz ev kadınları....
Slm kizlar
Tesekkurlerrrrr
TABİKİ onlara ozel yemekler hergün taze kalmış isitilmis zaten yemiyorlar
14 aylıklar yeni yeni başladım kendi yemeklerimizden yedirmeye hoş eskisi gibi artık güzel yemiyorlar
merhaba kızlar cok uzun zaman oldu girmeyeli takip edemez oldum o kadar yoğun geciyo ki günlerim bebeklerim 1 yaşına girdiler cok şükür eski huysuzlukları kalmadı ama şimdi de her tarafı karıştırmakla meşguller ee tabi bende arkalarından toplamaya calışıyorum :) bi oğlumda sadece 2 diş var alttan diğerinde ise altlarla birlikte üsteki dişleri de gelmeye başladı azı dişi ve ortada ki dişleri 3 diş aynı anda geliyo o cok sıkıntı yapıyo uykusu yemesi zorlaştı.
Hergün attamız vardır cıkarmadığım zaman kapıya vuruyolarkıyamıyorum yaaa hiç bir yeere gitmesek kapının önüne cıkarıyorum 5 dakka hala yalnızım bebeklerimle bütün gün uğraşıyorum yemesi banyosu uykusu onlar uyurken ev temizliği yemek derken kendime zaman ayıramıyorum nete cok zor girebiliyorum görüşmeyeli umarım herkez iii dir yadıktan sonra yorumları okucam sonra bıdıklar uyanınca yazamıyorum herkezi cok öpüyorum kolaygelsin yavrularınızla
Merhaba muge nasilsin? Geçenlerde gene aklıma geldin. Uzun zamandır görünmüyorlar demiştim. Arayı bukadar acmayalım ama cocuklarının senin iyi olmana herseyin yolunda gitmesine sevindim. Evet benimkilerde kocaman adam oldular. Yaptıklarını bir yazsam say say bitmez(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?