Merhabalar;
Emzirdiğin sürece adeti gelmeyebilir demişlerdi. Süt bitti ancak hala adet olmadım.. Bu konuda endişelenmeye başladım.
Ve hamilelikte olduğu gibi hafif idrar kaçırmalar oluyor, bu 2 konuda tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.
Yine hamilelikte başlayan tırnak batmalarım var. Ne yapacağımı şaşırdım.Mayına basmış gibi oldum :) Her yerimde başka bir sorun bıraktı sanırım bu ikiz gebelik
Bu tip sorunlar yaşayanınız var mı aranızda?Ya da çözümünü bilen ?:44:
Canim bendede birsuru problem birakti gebelik
Bende hastaneden cikamiyorum
Idrar kacirma bendede var rahimde polip var dizlerim bacaklarim dongibi sanki zor yuruyorum
Devamli kalbim sikisiyor. Belim agriyor hep ne yapicam bende bilmiyom
Sanada gecmis olsun canim allah saglik sihhat versin
Sanirim iki bebek agir geliyo vucuda
Canım çok geçmiş olsun İlaç kullanmaya başladınız sanırım inşallah 2 günde geçer.Kızlar oğlumun biri rotavirusu olmuş. Kakatahlili istedi öyle anlaşıldı doktor 2 günde de gecen var enfazla 10 gün sürüyor dedi. İshal coook fazlasıyla var. Birde iştahsızlık, yavrum eridi gitti düzelecek insallah
Kızlar oğlumun biri rotavirusu olmuş. Kakatahlili istedi öyle anlaşıldı doktor 2 günde de gecen var enfazla 10 gün sürüyor dedi. İshal coook fazlasıyla var. Birde iştahsızlık, yavrum eridi gitti düzelecek insallah
Kızlar oğlumun biri rotavirusu olmuş. Kakatahlili istedi öyle anlaşıldı doktor 2 günde de gecen var enfazla 10 gün sürüyor dedi. İshal coook fazlasıyla var. Birde iştahsızlık, yavrum eridi gitti düzelecek insallah
No Kullanıcı Adı D.Tarihleri H.Doğdular D.Kiloları Cinsiyetleri Y.İkizi A.Yaşı 13 yelisss 09 Mayıs 37+1 2080-3250 2 kız Çift 34
Arkadaşlar bugün Yeliss arkadaşımızın tatlı kızları 1 yasına giriyor. Hepimizin adına onlara İYİKİ DOĞDUNUZ dileklerinizi iletiyorum.
Dünyada eşsiz bir güzellik varsa canım onlarda yanındadır. Hayatınızın bundan sonrası daha nice güzellikleriyle gecsn. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın acılarını göstermesin! Tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğimle.. İyi ki doğdunuz kızlar..
Son olarak buda benim topiğimizin ikinci ikiz kızlarımız için hediyem.. Gönül isterdi ki birebir verelim böyle bi şansımız olmadıgından nacizane ufak bi gösterişim olsun :))
Eki Görüntüle 410600
Eki Görüntüle 410621
Eki Görüntüle 410601
Eki Görüntüle 410621
Teşekkür ederim sag olun arkadaslar. Cok şükür düzelmeye başladık iştahımızda yavaş yavaş daha iyiye gidiyor.. Bugun Anneannesi Menemen yaptı yedirdi.
Hayır ben rota aşısı yaptirmamistim. Hatta doktorada demiştim yaptırsaydım olmazdı diye:)
Rotada ateş yaparmış halsizlik yaparmış ama bizim ateşimiz olmadı şükür.
Moontornet nasilsin canimcim?? Mevlud okutmuşsn Allah kabul etsin canım. Cocuklar nasıl? Facebook'ta premature grubu var. Oğlun için bicok konuda okuyabilirsin. Halimizden anlayan anneler
Yas Bizimkiler sessizliğe çekildi kızlar nerelerde iki gündür soruyorum :)
SLm kizlar
Of yaaa bana yardim edebilecek olan varmi?
Kizim hicbisey yemiyor sutunu icmiyor bu kiz hic acikmiyo ya ne yapicam ben
Kafayi yiycem resmen
Ne yapabilirim bi fikri olan yokmu?
Doktorami gitsem acaba onlarda bisey demiycekler ama kesin
Offfffffffff
SLm kizlar
Of yaaa bana yardim edebilecek olan varmi?
Kizim hicbisey yemiyor sutunu icmiyor bu kiz hic acikmiyo ya ne yapicam ben
Kafayi yiycem resmen
Ne yapabilirim bi fikri olan yokmu?
Doktorami gitsem acaba onlarda bisey demiycekler ama kesin
Offfffffffff
Herkese merhabalar. Hayirdir niye burası bu kadar sessizlesmis ki?? Nerelerdesiniz hanımlar?nurum yaz temizliği başladı senin sanırım bayadır yazmıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?