2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

Canim bendede birsuru problem birakti gebelik
Bende hastaneden cikamiyorum
Idrar kacirma bendede var rahimde polip var dizlerim bacaklarim dongibi sanki zor yuruyorum
Devamli kalbim sikisiyor. Belim agriyor hep ne yapicam bende bilmiyom
Sanada gecmis olsun canim allah saglik sihhat versin
Sanirim iki bebek agir geliyo vucuda

bendede baya problemler oldu ki hastanelerde yattım günlerce halende devam eden problemler var hakkatten ikiz gebelik çok ama çok zormuş en azından vücuda agır geliyor

Kızlar oğlumun biri rotavirusu olmuş. Kakatahlili istedi öyle anlaşıldı doktor 2 günde de gecen var enfazla 10 gün sürüyor dedi. İshal coook fazlasıyla var. Birde iştahsızlık, yavrum eridi gitti düzelecek insallah

Canım çok geçmiş olsun İlaç kullanmaya başladınız sanırım inşallah 2 günde geçer.
Rota aşınızı olmuş muydunuz hatırlayamadım ?

çok çok geçmiş olsun canım inş. biran evvel atlatır oğluşun aşı olmuşmuydunuz ??

Canim gecMis olsun enkisa zamanda duzelir insallah
Allaha emanet olun

çok geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda atlatır......

Teşekkür ederim sag olun arkadaslar. Cok şükür düzelmeye başladık iştahımızda yavaş yavaş daha iyiye gidiyor.. Bugun Anneannesi Menemen yaptı yedirdi.

Hayır ben rota aşısı yaptirmamistim. Hatta doktorada demiştim yaptırsaydım olmazdı diye:)

Rotada ateş yaparmış halsizlik yaparmış ama bizim ateşimiz olmadı şükür.

Moontornet nasilsin canimcim?? Mevlud okutmuşsn Allah kabul etsin canım. Cocuklar nasıl? Facebook'ta premature grubu var. Oğlun için bicok konuda okuyabilirsin. Halimizden anlayan anneler

Yas Bizimkiler sessizliğe çekildi kızlar nerelerde iki gündür soruyorum :)

canım çoook teşekkür ederim.nasıl sevindim anlatamam allah hepimizin yavrularını korusun. geçmiş olsun bu arada canım.allah tez zamanda şifa versin inşallah.

KiZlarrrrrrrr 5 aylik kizlarima keci sutunden yogurt yapip verebilirmiyiimmm??????
Simdiden tesekkurler kizlar cvp veren teyzelerinin ellerinden oper:)

amin kabul olur inşallah iyim ALLAH a şükür çok sabrediyorum bu günler geçecek face den takip ediyorum cnm sağol çok faydalı şeyler var özellikle oğlum gibi olanlar yazıyo hidrosefali ve biz aileler diye

Kızlar merhaba,
Nasılsınız fazla uğrayamıyoruz bebişlerden,arada yazın ama yinede.
biz iyiyiz Allah a şükür bu hafta 6 ay aşılarımızı olacağız.
ek gıda tam gaz devam ediyoruz.
balkabağı,kabak,patates,ıspanak,saf zeytinyağı,havuç karışımlı çorbalar ,
şeftali,elma,kayısı,armut püreleri arada sularını veriyorum,akşamları da tahıllı karışımlardan, günlük süt den yoğurt yapıyorum bakalım yaramışmı dr ne diyecek.

kardelen keçi sütü maması kullanmıştım bi ara. doktor 6 aydan önce önermediğini kansızlık yapabileceğini söyledi sen istersen dr unuza bir danış.

selam kızlar epeydir girmemişiz foruma.
biz 6.ay aşıları olduk biraz ateş ve huzursuzlukla atlattık.
ek gıda tam gaz devam artık mama sandalyelerinde beslenmeye başladılar.
yalnız benim kız sadece 350 gr kilo alabilmiş.
birde kızım hareketli ve sesli iken bir anda sessiz ve kendi halinde olmaya başladı yaklaşık 10 gündür. sizde de böyle durumlar oldu mu gecici falan mıdır bilgi verirseniz sevinirim.

SLm kizlar
Of yaaa bana yardim edebilecek olan varmi?
Kizim hicbisey yemiyor sutunu icmiyor bu kiz hic acikmiyo ya ne yapicam ben
Kafayi yiycem resmen
Ne yapabilirim bi fikri olan yokmu?
Doktorami gitsem acaba onlarda bisey demiycekler ama kesin
Offfffffffff

SLm kizlar
Of yaaa bana yardim edebilecek olan varmi?
Kizim hicbisey yemiyor sutunu icmiyor bu kiz hic acikmiyo ya ne yapicam ben
Kafayi yiycem resmen
Ne yapabilirim bi fikri olan yokmu?
Doktorami gitsem acaba onlarda bisey demiycekler ama kesin
Offfffffffff

Dis belirtisi olabilir belki doktora danismanda fayyda var

ikizlerde kızı olanlar hep aynı şeyi söylüyo içmiyo yemiyo belli dönemde yapıyo bunu benim kızımda öle dönemden geçti sonra düzeliyo 6.aya başlayın bi.

Kizlar cVplar icin tesekkurler
Doktora gittik ama bisey demedi dese sasardim
Manyak burdaki drlar
Minicik kaldi kizim oburunun yaninda
Snki obur kizim 3 ay falan buyuk gibi digerinden

nurum yaz temizliği başladı senin sanırım bayadır yazmıyosun
Herkese merhabalar. Hayirdir niye burası bu kadar sessizlesmis ki?? Nerelerdesiniz hanımlar?

Canım iki çocukla temizlik nasıl yapayım ne kadar cok günlerimi uykularımı alır yorgunlukta yanında
2 kisi geldi 2 günde anca bitirdiler gitiler Bukadar basit :)

Bizim Dogum gunu hazırlıklarımız vardı derken fırsatını bulamadım yazmaya. Onuda atlattık bitti cok şükür.
Sizlerden ne vr ne yok? Bebisleriniz nasıllar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…