kizlar ya purelri her defasinda tazemi yapiyosunuz yoksa ertesi gunde yedirebilirmiyiz?
yapmasi baya zaman aliyoda
ama benim bildigin 24 saat icinde tuketilmeli cvplar icin simdiden tesekkurler
moonternet Mevlütünüzü yapmışsınız maşallah Allah kabul etsin. Zor ve sevimli günler geliyor hepimiz için sağlıklı güzel günler geçiririz umarım.
Bebişlerin yeme durumu düzeldimi?
Merhaba rudicim iyi olmaya çalışıyoruz oglum bugün devamlı yediğini kustu durdu iştahsızlık var ishal anlamadım gitti .. Neyse sen nasilsin?
İnanmıyorum ya evde herseyden çifter çiftermi alıyorsun kocaa evi bu kalabaliklarla mı dolduruyorsun seninle evlerimizin büyüklüğü ayniydi ordan aklımda kaldı:)
Mesela şimdiye kadar neler aldın durdun:)
Kılıfların çiftli olması benim için Önemli değil her yemekte Kesiiin batar zaten onları silinebilir yaptıkları için yemekten sinra mutlaka siliyorum anca birine vermek istersen temiz kılıfla hediye edersin hoş olur.
2 mama sandalyesi ile kapatacağım alışveriş durumunu.Teşekkür ederim sanmiyorm yediği birşeyin dokunması aynısını diğer oğlumda yiyor çünkü. Aynen öyle her ikiz annelerin evleri bu ivir zivirlarla dolu. Anlmdm şimdi 2 mama sandalyesi mı alacaksın.ladan vazgeçtin ? Sen şimdi 2de yürütecek alırsın ozaman :))
canım ben keçi sütü maması verdim aralarda,golden goat marka . dr kansızlık yapabileceğini söyledi.KizlAr bebeklerine hic kecisutu kullanan oldumu? Intette anne sutune en yakin oldugu yaziyor bende vermek istiyorumda benim kizlar 5 aylik olcaklar insallah.acaba bir yastan once verilebilirm
Bi arkadas 3 Aylikken vermeye baslamis doktorda onaylamis
Tabi mamaya devam etcem ama meyve purelerini falan keci sutunde haslasam nasil olur acaba
demek hala annende tatildesin.oo süper bebişinde iyileşirbugun umarım.Himm hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun CNm yürütecek olayında kesinlikle haklisin ama annelerin kurtarıcısı olduğu için mecbur alınıyor hoş ben aldım hiç kullanmıyorum :)
Ötekinin elini ezer vs. Mama sandalyemiz tek zaten cocuklara ayrı ayrı 2 kapili gardroplari aldığıma üzüldüm kalabalığı sevmediğim halde ne hikmetse evim devamlı döküp duruyor
Cocuğumun durumu gene aynı. Bugün Dr dolu olduğu için yarın ilk hastası biziz götüreceğim Allah'tan hala annemlerdeyim de diğer oğlumu bırakabilcem. Burada rudicim bizim kızlar nerelerde?
Berna hanım ben böyle bı sorun yasamadım hemen adeti düzelir olmaya başlamıştı uzman bı Dr la görüşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?