Canım sen benim hangi arabayı kullandıgımı nereden biliyorsun merak ettim.merhaba bende 2.5 aylık ikiz annesiyim sizler benden daha tecrübelisiniz elbette bebek arabası konusunda bende çok kararsız kaldım aslında sizin almış oldugunuz bebek arabasını gördüm ama kullanışı falan nasıl?? bana biraz bilgi verebilirmisiniz
Herşeyi çok güzel Tek sorun araba bagajnda yer kaplaması ama onunda koltukları-tekerlekleri-sapı çoook pratik kolaay şekilde çıkıp takıldığı için bize sorun teşkil etmiyor. Evet biraz paahalı ama iyiki almışım diyorum.. Linkinivereyim ben kırmızıyı değil tabiki MAVi-Gri olan rengiini aldım:)
http://www.kraftbaby.com/urunler.asp?p=2&PID=158&CatID=1
İşte sırf bu yüzden ben kullandığım bu arabayı aldım. Bunun rüzgarı var güneşi var değil mi. Çocuklarımız önde bi haberizBen mclaren twin tecnosunu aldim dun ilk defa disari ciktik icinde hala sikiliyor bir tanesi ama genel anlamda memnunum arabada az yer kapliyor guvenligi ve ek akşesuarlarda cok guzel ama sindiki aklim olsa almazdim tek tk alirdim veya yonu degisebilinlerden..
üffffff bi dünya şey yazmıştım çıkmamış neyse daha müsait olduğumda yazarım bebişler uyyo şimdi kalkarlar artık
ayyyy geçen günde aynısı bana olmustu. birton sey yazmstım çıkmayınca daha sonra birtürlü fırsatını bulup bidaha yazamamıştım. Ne sinir şey değilmi
Son düzenleme: