How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

merhaba bende 2.5 aylık ikiz annesiyim sizler benden daha tecrübelisiniz elbette bebek arabası konusunda bende çok kararsız kaldım aslında sizin almış oldugunuz bebek arabasını gördüm ama kullanışı falan nasıl?? bana biraz bilgi verebilirmisiniz
Canım sen benim hangi arabayı kullandıgımı nereden biliyorsun :D merak ettim.
Herşeyi çok güzel Tek sorun araba bagajnda yer kaplaması ama onunda koltukları-tekerlekleri-sapı çoook pratik kolaay şekilde çıkıp takıldığı için bize sorun teşkil etmiyor. Evet biraz paahalı ama iyiki almışım diyorum.. Linkinivereyim ben kırmızıyı değil tabiki MAVi-Gri olan rengiini aldım:)
http://www.kraftbaby.com/urunler.asp?p=2&PID=158&CatID=1

Ben mclaren twin tecnosunu aldim dun ilk defa disari ciktik icinde hala sikiliyor bir tanesi ama genel anlamda memnunum arabada az yer kapliyor guvenligi ve ek akşesuarlarda cok guzel ama sindiki aklim olsa almazdim tek tk alirdim veya yonu degisebilinlerden..
İşte sırf bu yüzden ben kullandığım bu arabayı aldım. Bunun rüzgarı var güneşi var değil mi. Çocuklarımız önde bi haberiz

üffffff bi dünya şey yazmıştım çıkmamış neyse daha müsait olduğumda yazarım bebişler uyyo şimdi kalkarlar artık

ayyyy geçen günde aynısı bana olmustu. birton sey yazmstım çıkmayınca daha sonra birtürlü fırsatını bulup bidaha yazamamıştım. Ne sinir şey değilmi :1::1:

Son düzenleme:
nurum baktım arabanıza güzelmiş,güle güle kullanın .
ben suyu erikli olarak almaya başladım bugunden itibaren. inanamyabilirsiniz ama bugun ben bebişleri epey kaşıkla besledim,meyve püresi,çorba yoğurt o kadar çok kaşık hamlesi yaptım ki karşılarında özendirmek için kendi ağzımı kapayıp açtım kendimi o kadar çok kaptırmışım ki saat 8 oldu gün boyu yemek yemediğimi henüz anlayabildim. nedense hiç acıkmamısım demek ki ağzımla yaptıgım yeme refleksleri beynimi kandırdı. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

nurum bende bu bebek arabsından çok istiyodum ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah bende aldım ama çok kaliteli kumaşları bu sene idare ederiz artık seneye pusetler alablirsem bakalım kayınvalideme göre 170 tl çok pahalı geldide halbuki en uygun aldık özelliklerine göre onlar ödeyecek bana kalsa çalışsaydım bu arabadan alırdım ilk baktığım araba bu neyse bende artık yalnızım eşimin babaannesi gelmiyo gelini 40 yaşından sonra işe başladı onun 3 kız torunu var yaşları farklı eşim vardiyalı çalışıyo o gidene kadar beraber bakıyoruz kayınvalidem anca diğer torun uyuyunca geliyo en fazla 2 saat uyyo uyusa bile kendisi durmuyor çamaşır bulaşık v.s bahane hep sen 2,5 yaşında çocukla iş yapamıyosan ben napayım gelince ilk iş buzdolabına bakar sağa sola nevresim takımları değişmişmi bebeklerin dolabında yeni bişey var mı anane tarafından alınan kankamın kızı var 1,5 yaşında o benim kıza elbise veriyo kıyafat falan onları bile çAMAŞIRLIKTA FARK EDİYO VALLA yaaa bizde artık dışarı çıkmaya başladık eşimle çıktığımızda sorun yok ama kızım daha alışamadı 2 gün kayınvalide dede elti diğer torun çıktılarda ilk akşam öle bi ağlayarak geldi kıs beni görünce aaaaa dedi susturamadım bi türlü fitil verdim anca kendine geldi 2.akşam yine ağlayarak geldi ama okadar değil bu dışarı çıkarma konusundada problem yaşayacaz gibi geliyo eşime kayınva.biz onları dışarı çıkaracaz diyo dedeyle akşam eşim işteyken bana geliyo baban işten çıkmamış biz çıkartalım tmm diyom sonra bi bakıyom babam eve gelmiş 3 kere dedim bak eşime böle söyledin niye benle çıkıyon dede de gelmiş diye sallamıyo en son işim var dedim öle söyledi ertesi gün eşimin yanında bana ne dese ben seni tanıyadım 4 yıldırda belki ben onların dışarı çıkarmasını istemeyecekmişim sen sabır ver bana ALLAHIM niye istemeyeyimki 1 saat iş yaparım haftaya mevlüdüm var benim eltinin oğlu annesinde bile durmuyoya kayınpeder onu gezdirecekmiş bide utanmadan öle diyo ertesi gün eşimin yanında artık eşimde anlamak istemiyo mu nasıl göremiyo çözmüş değilim kendisi böle değildi hep benim yanımdaydı ama doğumdan sonra tartışmalar bebekler çok değişti çok bunaldı kayınvalidem evin içinde hep politika herkese ayrı bişey diyo ama ben yemiyom o yüzden benim hep sinir olucağım şeyler söylüyo eşimin yanında bende dayanamayıp laf dicem eşimde bana kızacak anneme laf mı söylüyon diye ayrıca çok ta sinir oldum kızım o şekilde ağlamasına rağmen kucağına almayıp arabada getirmesine bugünde kayınvalidem 1.katta oturuyo da bebekler için onlar nr kadar çok uyuycak burda diyo ben 3.katta oturuyom çok sıcak oluyoda tabi zamanında ortalık çok karışıyo bak diğer torun 1 tane bebek olunca sapıtmıyomuş 2 taneyi istemiyomuşta dediler sanki karşı komşunun çocuklarıda ben keyfimden mi ayrıldım işten şimdi herşey rayına oturmaya başladı bebeklerin zor zamanları geçtiya kendi kendilerine oyun da oynamaya başladılar ALLAH a şükür yemek yapıyom evimide temiz tutmaya çalışıyom sandiki ben bu işi yapayacam zaten diğer torun rahat bırakmazda sırf beni sinir etmek için sonra eşime böle böle diyo bu dicek yani birde o akşam kayınvalide ile dışarı çıksaydım adım gibi eminim bu sefer eşime bu çocukları bize gezdirtmiyo dicekti böle benden son gelişmeler

ayrıca banyo olayını nasıl yapıyosunuz artık bıktım bebeklerim hala 1 haftada bir yıkanıyor kayınvalide yıkıyoda onun keyfinin gelip yıkamasını yazık günah benim bebeklerime ama havalar çok güzel arık 2 günde 1 yıkasam bişey olmaz kusura bakmayın kızlar çok kötülüyorum eşimin ailesini ama anlattığımdan daha da beter yanlış anlamayın eşinle nasıl geçiniyosunuz diye sorarsanız eşim onlara hiç mi hiç benzemiyor gece 12 de işten bile gelse ben kalkamasam bile kalkar bebeklere mama verir diyorum ya inşallah oda fark edecek farkında ama yinede annesi diiyorum kendime ben haklı çıkıpta ailesine karşı tavr alıcağımı çok iyi biliyo o yüzden ses ıkarmıyo bu saatten sonra diye düşünüyom

merhaba kızlar, iyisiniz inşallah, benım bebeklerimi ishali biraz yavaşladı, evet nurum pişik oldu bıraz ben bpantene merhem kullanıyorum memnunun.

moontorrent sana çoook hakveriyorum siyasetçi insanlarla uğraşmak çok zor, seni kimse yanlış anlamaz merak etme her sıkıldıgında yaz bence insan yazınca rahatlıyor

bende eşimle birlikte yıkıyorum çocoukları ama oda yorgun oluyor üşürler falan dıyor dedıgın gıbı 1 haftayı buluyor yaz gelıyor sık yıkamak ıstıyorum net den araştırdım bebekler için banyo oturagı var 20 tl cıvarı. onu almak ıstıyorum, ozaman sanırım kendım yıkayabılırım. birde japon icadı göze su gelmesın dıye banyo şapkası var :)) çok şirin :)).

ben halen kanguru arıyorum :S ama bulamadım yaa.

moonternet banyoyu ben kendim yaptırıyorum sırası ile. genelde gündüz yıkıyorum. sevi bebe banyo filesi var köpük olandan onun üstüne koyuyorum kolay oluyor. 2 günde bir yıkıyorum. göz ve kulaklara dikkat ettikten sonra gerisi kolay oluyor. Ama biraz daha büyüyünce sılğmazlar küvetlerine o zaman da oturaklı olanlar var belki ondan alırım.
1 hafta çok uzun süre kimseye minnet etme ben yıkarım de içinden ve başla.

Canım sen benim hangi arabayı kullandıgımı nereden biliyorsun :D merak ettim.
Herşeyi çok güzel Tek sorun araba bagajnda yer kaplaması ama onunda koltukları-tekerlekleri-sapı çoook pratik kolaay şekilde çıkıp takıldığı için bize sorun teşkil etmiyor. Evet biraz paahalı ama iyiki almışım diyorum.. Linkinivereyim ben kırmızıyı değil tabiki MAVi-Gri olan rengiini aldım:)
Kraftbaby.com -

İşte sırf bu yüzden ben kullandığım bu arabayı aldım. Bunun rüzgarı var güneşi var değil mi. Çocuklarımız önde bi haberiz

ayyyy geçen günde aynısı bana olmustu. birton sey yazmstım çıkmayınca daha sonra birtürlü fırsatını bulup bidaha yazamamıştım. Ne sinir şey değilmi :1::1:

canım diğer arkadaşa bahsetmişsin yaa koltukları karşılıklı,anneye bakan, ve arka arka diye şuanda böyle olan tek ikiz arabası var oda senin bahsettiğin bende almayı düşünüyorum aynısından sadece kullanımı nasıl onu bilmediğim için sormak istemiştim. çok tşk.ederim bilgi verdiğin için artık bende vakit kaybetmeden hemen alayım :)) güle güle iyi günlerde kullanın bebişlerinle birlikte canımmm

Ben mclaren twin tecnosunu aldim dun ilk defa disari ciktik icinde hala sikiliyor bir tanesi ama genel anlamda memnunum arabada az yer kapliyor guvenligi ve ek akşesuarlarda cok guzel ama sindiki aklim olsa almazdim tek tk alirdim veya yonu degisebilinlerden..

bende kararsız kalmıştım yanyana olanmı arka arkaya olnamı diye sonra bu yönü değişen araba çıkınca birde Nurum kullanıyo ve memnunum dedi bende karar verdim ondan alacagım pahalı olması falan problem değil önemli olan bebişlerimizin rahatlığı

merhaba kızlar, iyisiniz inşallah, benım bebeklerimi ishali biraz yavaşladı, evet nurum pişik oldu bıraz ben bpantene merhem kullanıyorum memnunun.

moontorrent sana çoook hakveriyorum siyasetçi insanlarla uğraşmak çok zor, seni kimse yanlış anlamaz merak etme her sıkıldıgında yaz bence insan yazınca rahatlıyor

bende eşimle birlikte yıkıyorum çocoukları ama oda yorgun oluyor üşürler falan dıyor dedıgın gıbı 1 haftayı buluyor yaz gelıyor sık yıkamak ıstıyorum net den araştırdım bebekler için banyo oturagı var 20 tl cıvarı. onu almak ıstıyorum, ozaman sanırım kendım yıkayabılırım. birde japon icadı göze su gelmesın dıye banyo şapkası var :)) çok şirin :)).

ben halen kanguru arıyorum :S ama bulamadım yaa.

canım ben pişik kremlerini kullandım pek bir fayda göremedim fakat arko krem pişikler için mucize gibi birşey bir sürmede bebişlerim rahatladı çok şükür şimdi pişik durumunda arko kullanıyorum tavsiye ederimmmm

bende bi ara arko kullandım şimdi zeytinyağı sürüyorum pişik yok ciltleri kedine gelsin diye
canım ben pişik kremlerini kullandım pek bir fayda göremedim fakat arko krem pişikler için mucize gibi birşey bir sürmede bebişlerim rahatladı çok şükür şimdi pişik durumunda arko kullanıyorum tavsiye ederimmmm

kızlar sormuşsunuz ben söylemeyi unuttum, biz rota virüsü aşısı yaptırmadık

birde RUDİ senın kızın iştahsızdı galiba, benım kızımda öyle, ama son 2 gündür değişiklik oldu. iştahı arttı.
neler buna etken oldu bılmıyorum ama sana yazayım firin olur dıye düşündüm, ağzında pamukçuk oldu azıcık onlar belkıde acıyordu, emziğinikarbonatl suya bandırdım, pamukçuklarda gıttı, belkı karbonatlı su mide şişliğini almştır. birde açık havaya sık çıkardık bu ara belkı o yüzden iştah açıldı, inşallah daım olur:)) ama belkide ishal için verilen ilaçlar iştahını açmıştır. sebep ne bılemıcem ama onun beslenmesı ve benım pısıkolojım açısından ıyı oldu yemedıkce moralım bozuluyordu, inşallah yine kapanmaz.

kızlar sormuşsunuz ben söylemeyi unuttum, biz rota virüsü aşısı yaptırmadık

birde RUDİ senın kızın iştahsızdı galiba, benım kızımda öyle, ama son 2 gündür değişiklik oldu. iştahı arttı.
neler buna etken oldu bılmıyorum ama sana yazayım firin olur dıye düşündüm, ağzında pamukçuk oldu azıcık onlar belkıde acıyordu, emziğinikarbonatl suya bandırdım, pamukçuklarda gıttı, belkı karbonatlı su mide şişliğini almştır. birde açık havaya sık çıkardık bu ara belkı o yüzden iştah açıldı, inşallah daım olur:)) ama belkide ishal için verilen ilaçlar iştahını açmıştır. sebep ne bılemıcem ama onun beslenmesı ve benım pısıkolojım açısından ıyı oldu yemedıkce moralım bozuluyordu, inşallah yine kapanmaz.
maşallah kızına .karbonatlı suyu bende yapayım hemen açık havaya da bayılırız zaten. ishalleri geçtimi canım inşallah iyilerdir..
benim kızı gece uyku esnasında besliyorum iyi yiyiyor ama gündüzleri pek az ve kşıkla vermemi istiyor biberonu gündüzleri istemiyor.:26:

Günaydın iyi haftasonları kızlar;
gerçi bizim günümüz gecemiz karışmışken haftasonu gelmiş neye yarar...
herkese bol enerjili günler diliyorum.minikler hasta olmasın hepimiz iyi bir haftasıonu geçirelim...

Günaydın iyi haftasonları kızlar;
gerçi bizim günümüz gecemiz karışmışken haftasonu gelmiş neye yarar...
herkese bol enerjili günler diliyorum.minikler hasta olmasın hepimiz iyi bir haftasıonu geçirelim...

Mrhabalar efenim. Ay ben çok mutluyum. Annemlere geldim. Tatile gelmişim gibi seviyorum. Aslında doğru değil mi? Tatil demek dinlenme gezme demek değilmidir. Eeee burasıda benim tatilim oluyor. Annem çok çoook güzel cocuklara bakıyor dillerinden iyi anlıyor. Gözüm arkada kalmadan anneme bırakıp dışarıda bi iki nefes alıyorum ama evimde böyle bi lükslüğüm yok. Sonra geceleride alıyor sabah erken uyandıkları için dedelerinin yanlarına götürüyo yediriyo yemek yapıyo onlara vs. vs. anlayın işte, ne kadar rahatladığımı ohh. cocuklarımda bende cok sakiniz iyiyiz allaha sükür.

rudi cim aynene benım kızımda öyleydi geceleri yedırıyordum. çok stres çocugunu besleyememek yaa. inşallah bir an önce düzelir senın kızında. hafta sonu dıleklerın ıçın teşekkürler. gece gün hafta sonu karışsada en önemlisi sağlık kızlar. benım hafta sonum bıraz sıkıntılıydı Allah beterınden korusun Annemle babam trafık kazası geçirdi ve gerçekten verılmış sadakaları varmış. Rabbime şükürler olsun bıze bağışladı. arabanın ön tarafı kötü olmuş. karşı yola geçmış araba offff. hava yastıkları olmasa kim bılır ne olurdu. off gene içm sıkıldı bahsedınce. herşeyın başı saglık yani yorgunluklarımızı unuturuz.
nurum dınlenebılmen çok güzel arada dopıng lazım. ya bızım bebeklerın dılınden herkes anlamıyor hassaslar bıraz. annenın anlaması ıyı olmuş gerçekten. aman ıyı olsun çocuklarda biz yorulsakta olur.

Mrhabalar efenim. Ay ben çok mutluyum. Annemlere geldim. Tatile gelmişim gibi seviyorum. Aslında doğru değil mi? Tatil demek dinlenme gezme demek değilmidir. Eeee burasıda benim tatilim oluyor. Annem çok çoook güzel cocuklara bakıyor dillerinden iyi anlıyor. Gözüm arkada kalmadan anneme bırakıp dışarıda bi iki nefes alıyorum ama evimde böyle bi lükslüğüm yok. Sonra geceleride alıyor sabah erken uyandıkları için dedelerinin yanlarına götürüyo yediriyo yemek yapıyo onlara vs. vs. anlayın işte, ne kadar rahatladığımı ohh. cocuklarımda bende cok sakiniz iyiyiz allaha sükür.

Canım senin adına sevindim. Tam tatil olmuş size,tadını çıkarın. İl dışına çıktın sanırım merak ettim miniklerle yolculuk nasıl uslu duruyorlar mı yolda ?

rudi cim aynene benım kızımda öyleydi geceleri yedırıyordum. çok stres çocugunu besleyememek yaa. inşallah bir an önce düzelir senın kızında. hafta sonu dıleklerın ıçın teşekkürler. gece gün hafta sonu karışsada en önemlisi sağlık kızlar. benım hafta sonum bıraz sıkıntılıydı Allah beterınden korusun Annemle babam trafık kazası geçirdi ve gerçekten verılmış sadakaları varmış. Rabbime şükürler olsun bıze bağışladı. arabanın ön tarafı kötü olmuş. karşı yola geçmış araba offff. hava yastıkları olmasa kim bılır ne olurdu. off gene içm sıkıldı bahsedınce. herşeyın başı saglık yani yorgunluklarımızı unuturuz.
nurum dınlenebılmen çok güzel arada dopıng lazım. ya bızım bebeklerın dılınden herkes anlamıyor hassaslar bıraz. annenın anlaması ıyı olmuş gerçekten. aman ıyı olsun çocuklarda biz yorulsakta olur.
Canım çok büyük geçmiş olsun. Ciddi bir kaza geçirmşler,Allah size ve sevdiklerine bağışlamış,Daha beterinden korusun. Şimdi iyiler mi evdeler değil mi?
Allah Ailelerimizi başımızdan eksik etmesin

cnm çok sevindim senin adına benimde bu pazar mevlüdüm var ondan sonra eşim gece vardiyasında inşallah yine gidebilirim bende annemde olunca bol bol dışarı çıkıyorum eşim gece vardiyasında iken daha çok gitmeyi tercih ediyorum geceleri annemle babam kalkıyo sabah ta aynen benimde sabah namazında ayaktalar babam uyutuyo yalnız dillerinden pek anlmıyolar hep kızıyorum onlara ne bilsinler annemde bende kaldı ama kadın unutmuş eee bebklerde çok değşti büyüdü ALLAH a şükür şimdilik sadece eşimle ben anlıyoruz onları
yasemin sanada büyük geçmiş olsun çok haklısın herşeyin başı sağlık ki bunu bizzat yaşayıp öğrenmek zor maddidayat mal mülk yalan helede annen baban onların değerleri çok zor anlaşılıyo

Kızlar nasılsınız. Biz iyiyiz ALLAH'a Şükür. Ek gıdalara hafiften geçtik. Size birşey soracağım Aptamil mama kullanıyorum çoğu zaman üzerinde 6 ay için 1000 ml yazıyor.yani bundan daha fazla içemezler dimi ?
2 numara mama kullananınız vardır. sizde kaç yazıyor? ve ne kadar veriyorsunuz?

Rudicim ne kdr dikkatli bı bayansn öyle. Evet çocuklarla yolculuk hayli güç oldu. Arkaya yatak yaptım 1 saat oyuncaklarla oynattim oturtdum 1 saatte uyuttum ama bnim bitanesi çok fena kucağımda bı saga bı sola one arkaya dönüp dönüp durdu, eşimde fren yaptikca artık migdem bulandı ki normalde asla böyle birsey olmaz.
Oto koltuğu uzun yolda gitmiyor gitse bile cocuklari yatıracağım zmn nere kaldircam.?
On koltukta besigimiZ , arkada biz, bagajda bebek arabamız, valizlerimiz
İkizlerle ne kolay oluyor ki? Biri dursa digeri durmuyor?

Back