Canım sen benim hangi arabayı kullandıgımı nereden biliyorsunmerhaba bende 2.5 aylık ikiz annesiyim sizler benden daha tecrübelisiniz elbette bebek arabası konusunda bende çok kararsız kaldım aslında sizin almış oldugunuz bebek arabasını gördüm ama kullanışı falan nasıl?? bana biraz bilgi verebilirmisiniz
İşte sırf bu yüzden ben kullandığım bu arabayı aldım. Bunun rüzgarı var güneşi var değil mi. Çocuklarımız önde bi haberizBen mclaren twin tecnosunu aldim dun ilk defa disari ciktik icinde hala sikiliyor bir tanesi ama genel anlamda memnunum arabada az yer kapliyor guvenligi ve ek akşesuarlarda cok guzel ama sindiki aklim olsa almazdim tek tk alirdim veya yonu degisebilinlerden..
üffffff bi dünya şey yazmıştım çıkmamış neyse daha müsait olduğumda yazarım bebişler uyyo şimdi kalkarlar artık
Canım sen benim hangi arabayı kullandıgımı nereden biliyorsunmerak ettim.
Herşeyi çok güzel Tek sorun araba bagajnda yer kaplaması ama onunda koltukları-tekerlekleri-sapı çoook pratik kolaay şekilde çıkıp takıldığı için bize sorun teşkil etmiyor. Evet biraz paahalı ama iyiki almışım diyorum.. Linkinivereyim ben kırmızıyı değil tabiki MAVi-Gri olan rengiini aldım:)
Kraftbaby.com -
İşte sırf bu yüzden ben kullandığım bu arabayı aldım. Bunun rüzgarı var güneşi var değil mi. Çocuklarımız önde bi haberiz
ayyyy geçen günde aynısı bana olmustu. birton sey yazmstım çıkmayınca daha sonra birtürlü fırsatını bulup bidaha yazamamıştım. Ne sinir şey değilmi
Ben mclaren twin tecnosunu aldim dun ilk defa disari ciktik icinde hala sikiliyor bir tanesi ama genel anlamda memnunum arabada az yer kapliyor guvenligi ve ek akşesuarlarda cok guzel ama sindiki aklim olsa almazdim tek tk alirdim veya yonu degisebilinlerden..
merhaba kızlar, iyisiniz inşallah, benım bebeklerimi ishali biraz yavaşladı, evet nurum pişik oldu bıraz ben bpantene merhem kullanıyorum memnunun.
moontorrent sana çoook hakveriyorum siyasetçi insanlarla uğraşmak çok zor, seni kimse yanlış anlamaz merak etme her sıkıldıgında yaz bence insan yazınca rahatlıyor
bende eşimle birlikte yıkıyorum çocoukları ama oda yorgun oluyor üşürler falan dıyor dedıgın gıbı 1 haftayı buluyor yaz gelıyor sık yıkamak ıstıyorum net den araştırdım bebekler için banyo oturagı var 20 tl cıvarı. onu almak ıstıyorum, ozaman sanırım kendım yıkayabılırım. birde japon icadı göze su gelmesın dıye banyo şapkası var :)) çok şirin :)).
ben halen kanguru arıyorum :S ama bulamadım yaa.
canım ben pişik kremlerini kullandım pek bir fayda göremedim fakat arko krem pişikler için mucize gibi birşey bir sürmede bebişlerim rahatladı çok şükür şimdi pişik durumunda arko kullanıyorum tavsiye ederimmmm
maşallah kızına .karbonatlı suyu bende yapayım hemen açık havaya da bayılırız zaten. ishalleri geçtimi canım inşallah iyilerdir..kızlar sormuşsunuz ben söylemeyi unuttum, biz rota virüsü aşısı yaptırmadık
birde RUDİ senın kızın iştahsızdı galiba, benım kızımda öyle, ama son 2 gündür değişiklik oldu. iştahı arttı.
neler buna etken oldu bılmıyorum ama sana yazayım firin olur dıye düşündüm, ağzında pamukçuk oldu azıcık onlar belkıde acıyordu, emziğinikarbonatl suya bandırdım, pamukçuklarda gıttı, belkı karbonatlı su mide şişliğini almştır. birde açık havaya sık çıkardık bu ara belkı o yüzden iştah açıldı, inşallah daım olur:)) ama belkide ishal için verilen ilaçlar iştahını açmıştır. sebep ne bılemıcem ama onun beslenmesı ve benım pısıkolojım açısından ıyı oldu yemedıkce moralım bozuluyordu, inşallah yine kapanmaz.
Günaydın iyi haftasonları kızlar;
gerçi bizim günümüz gecemiz karışmışken haftasonu gelmiş neye yarar...
herkese bol enerjili günler diliyorum.minikler hasta olmasın hepimiz iyi bir haftasıonu geçirelim...
Mrhabalar efenim. Ay ben çok mutluyum. Annemlere geldim. Tatile gelmişim gibi seviyorum. Aslında doğru değil mi? Tatil demek dinlenme gezme demek değilmidir. Eeee burasıda benim tatilim oluyor. Annem çok çoook güzel cocuklara bakıyor dillerinden iyi anlıyor. Gözüm arkada kalmadan anneme bırakıp dışarıda bi iki nefes alıyorum ama evimde böyle bi lükslüğüm yok. Sonra geceleride alıyor sabah erken uyandıkları için dedelerinin yanlarına götürüyo yediriyo yemek yapıyo onlara vs. vs. anlayın işte, ne kadar rahatladığımı ohh. cocuklarımda bende cok sakiniz iyiyiz allaha sükür.
Canım çok büyük geçmiş olsun. Ciddi bir kaza geçirmşler,Allah size ve sevdiklerine bağışlamış,Daha beterinden korusun. Şimdi iyiler mi evdeler değil mi?rudi cim aynene benım kızımda öyleydi geceleri yedırıyordum. çok stres çocugunu besleyememek yaa. inşallah bir an önce düzelir senın kızında. hafta sonu dıleklerın ıçın teşekkürler. gece gün hafta sonu karışsada en önemlisi sağlık kızlar. benım hafta sonum bıraz sıkıntılıydı Allah beterınden korusun Annemle babam trafık kazası geçirdi ve gerçekten verılmış sadakaları varmış. Rabbime şükürler olsun bıze bağışladı. arabanın ön tarafı kötü olmuş. karşı yola geçmış araba offff. hava yastıkları olmasa kim bılır ne olurdu. off gene içm sıkıldı bahsedınce. herşeyın başı saglık yani yorgunluklarımızı unuturuz.
nurum dınlenebılmen çok güzel arada dopıng lazım. ya bızım bebeklerın dılınden herkes anlamıyor hassaslar bıraz. annenın anlaması ıyı olmuş gerçekten. aman ıyı olsun çocuklarda biz yorulsakta olur.
Mrhabalar efenim. Ay ben çok mutluyum. Annemlere geldim. Tatile gelmişim gibi seviyorum. Aslında doğru değil mi? Tatil demek dinlenme gezme demek değilmidir. Eeee burasıda benim tatilim oluyor. Annem çok çoook güzel cocuklara bakıyor dillerinden iyi anlıyor. Gözüm arkada kalmadan anneme bırakıp dışarıda bi iki nefes alıyorum ama evimde böyle bi lükslüğüm yok. Sonra geceleride alıyor sabah erken uyandıkları için dedelerinin yanlarına götürüyo yediriyo yemek yapıyo onlara vs. vs. anlayın işte, ne kadar rahatladığımı ohh. cocuklarımda bende cok sakiniz iyiyiz allaha sükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?