2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy bu akşam kimseden ses yokkkkkseydacım bende kocişle tv izliyorummmm

Selam fıstıklar. Telefondan giriyorum esim bilgisayarı getirmemis,benimkinide kaptı. Kaldım buna

valla tatlim havalar acayip soguk.. ben burda gözüküyorum cünkü hiiic cikis yapmyiorum.. pc kendini kapatana kadar online kaliyorum sanirim.. oh oh bak bakalim, valla firsat olsa kendi ellerimle yapardim ben onun sekerlerini.. kendi nikahima kendim yapmistim da, kismet olmadi dagitmak, bu giciklarin yüzünden.. neyse ben de bebisime yaparim.. bi 50tane yapsaammm ooooh yeter de artar bile kimim var burda sanki...

canım benim eşim yurt dışında yani gemide çalışıyor. 9 ayda bir geliyor ve en fazla yanımda 2-3 ay kalabiliyor. bu yüzden öle dedim, eşim mayıs ayında gelicek.

Allah kavuştursun canm şimdi daha iyi anlıyorum seni... hayırla sağlıkla gelsin eşin

bu arada benm eşimin amcasıda gemi kaptanıymış evlennce yengemide götürmüş 5 yıl görmedikleri ülke kalmamış...

günaydin kizlaarrrrr hava bozuk olsa da morallerin iyi olmasi dilegiyle üsüdüm yaaa kalkip da cami kapatayim bari... perdem cikmis disarda sallaniyor...

nasılsın canım aklıma geldin bi bakayım dedim başladımı bulantılartın
nasıl gidiyo HAMİŞLİK kaç haftalık oldun

canım benim iiyim sen nasılsın ? bulantım başladı ama şüükür ağır geçmiyo canım...valla gözüken bugünlük 7+5 cuma günü kontrolümüz var bakalım nolcakkk inşallah ii geçer kontrolümüz

ahhh benm pıtırcığım nerde 2gündür karsılaşamadık ve bugünde hiç girmemişşş....

kızlarr hülyadan haberi olan varmııı merak ettm çok ve de özledimmm.

vayyyyyyyyyyy beeeeeeeee hayırlııı pıtırcığımm benimm özlemiş merak etmiş sormuş saolsunnn canım adapazarından kuzenim geldi ondan giremedim.. pek evde değildik zatenn anca geldim işte

kankitom canımmm bnde seni çok özledimmm ve görüşememekten dolayı çok şikayetçiyimmm

breshkamm kuzumm seninde hormonlar benim gibi tavan yapmışş bnde durmadan gözler dolu dolu geziyorum

tuğçecimmm canım benimm doktra gitmişinde bişi yamamışsın ayol.. prenses hanım nasıllarrrr

regentoşşş - azracımmm- sılacımmmmm-screamawaycım-neşelikız-nartanesi-kuppe-çiçekcim-tatlıcadım-ve diğer kızlarr aklıma gelmeyen kusuruma bakmasınnn nassınız ? iyi miisinizz herşey yolunda mı???

iyi olmana sevindim canım bende iyiyim teşekkür ederim.. aman ne güzel bebişin annesini zorlamıyo demek inş hiç başlamaz kusmaların rahat bi hamilelik geçirirsin
benm 10 haftalıkken ultrasonda kıpır kıpırdı oğluşum sende bi kaç haftaya görürsün bebişinin kıpırtılarını çok güzel bi duygu
çok hızlı büyüyorlar şimdi pek belli olmak ama 2 hafta sonra elleri kolları minicik minicik belli olucak

valla yok bi degisiklik canim benim.. hayat yoluna devam ediyor, biz de pesinde sürükleniyoruz iste...

bu ara YIMIRTLAMA TESTLERIM geldiiiiii carsamba günü felan baslarim heralde... erken baslarim bi-iki gün de... nasilsa bi sürüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…