- Konu Sahibi screamaway
- #31.241
bgn kmseden ses yok. hafta sonu diye herelde
sanırım öle canım.
yalnız kuppeciğimi andım geldi. güzel insan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bgn kmseden ses yok. hafta sonu diye herelde
ayyy bu akşam kimseden ses yokkkkkseydacım bende kocişle tv izliyorummmm
sanırım öle canım.
yalnız kuppeciğimi andım geldi. güzel insan...
Selam fıstıklar. Telefondan giriyorum esim bilgisayarı getirmemis,benimkinide kaptı. Kaldım buna
evet :) napıosun regencımmmm yarım saattır topıkte sayfayı yenılıyorummm ne gelen var ne gıden yawwwwBende bebek şekeri bakıyodum fln takılıyorum kendı kendıme :) napıosun bakalım almanyada havalar nasıl ??
canım benim eşim yurt dışında yani gemide çalışıyor. 9 ayda bir geliyor ve en fazla yanımda 2-3 ay kalabiliyor. bu yüzden öle dedim, eşim mayıs ayında gelicek.
meri1 burdamısın tatlımm
evet seydacım aksam erkenden düştüm yataga,şimdide bir uyandım buraya attım kendimi![]()
nasılsın canım aklıma geldin bi bakayım dedim başladımı bulantılartın
nasıl gidiyo HAMİŞLİK kaç haftalık oldun
ahhh benm pıtırcığım nerde2gündür karsılaşamadık ve bugünde hiç girmemişşş....
kızlarr hülyadan haberi olan varmııı merak ettm çok ve de özledimmm.
canım benim iiyim sen nasılsın ? bulantım başladı ama şüükür ağır geçmiyo canım...valla gözüken bugünlük 7+5 cuma günü kontrolümüz var bakalım nolcakkk inşallah ii geçer kontrolümüz
vayyyyyyyyyyy beeeeeeeee hayırlııı pıtırcığımm benimm özlemiş merak etmiş sormuş saolsunnncanım adapazarından kuzenim geldi ondan giremedim.. pek evde değildik zatenn anca geldim işte
kankitom canımmm bnde seni çok özledimmm ve görüşememekten dolayı çok şikayetçiyimmm
breshkamm kuzumm seninde hormonlar benim gibi tavan yapmışşbnde durmadan gözler dolu dolu geziyorum
tuğçecimmm canım benimm doktra gitmişinde bişi yamamışsın ayol.. prenses hanım nasıllarrrr
regentoşşş - azracımmm- sılacımmmmm-screamawaycım-neşelikız-nartanesi-kuppe-çiçekcim-tatlıcadım-ve diğer kızlarr aklıma gelmeyen kusuruma bakmasınnn nassınız ? iyi miisinizz herşey yolunda mı???
canım benim iiyim sen nasılsın ? bulantım başladı ama şüükür ağır geçmiyo canım...valla gözüken bugünlük 7+5 cuma günü kontrolümüz var bakalım nolcakkk inşallah ii geçer kontrolümüz
vayyyyyyyyyyy beeeeeeeee hayırlııı pıtırcığımm benimm özlemiş merak etmiş sormuş saolsunnncanım adapazarından kuzenim geldi ondan giremedim.. pek evde değildik zatenn anca geldim işte
kankitom canımmm bnde seni çok özledimmm ve görüşememekten dolayı çok şikayetçiyimmm
breshkamm kuzumm seninde hormonlar benim gibi tavan yapmışşbnde durmadan gözler dolu dolu geziyorum
tuğçecimmm canım benimm doktra gitmişinde bişi yamamışsın ayol.. prenses hanım nasıllarrrr
regentoşşş - azracımmm- sılacımmmmm-screamawaycım-neşelikız-nartanesi-kuppe-çiçekcim-tatlıcadım-ve diğer kızlarr aklıma gelmeyen kusuruma bakmasınnn nassınız ? iyi miisinizz herşey yolunda mı???
iyi akşamlar derya ve yağmur