• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bu arada kızım 4.5 yaşında ve hergece yatarken dua ediyo ALLAHIM kardeşim olsun die bende amin diyorum tabi arakadan hemen

canım bebişin olmuş zaten demekki sorunun yok,düşünme hiç öyle şeyler. ya da kuşkun varsa git bir dr.a muayene ol için rahatlasın..

ahhh melegimmm allah onların duasını kabul edermiş..kardeş istiyo demek:) kız cocuklarına bayılıyoruz biz.
senin eşinle nasıl aran canım öyle içten sölemişsinki? baba kız ın arası nasıl? maşallah size:nazar:

canım bebişin olmuş zaten demekki sorunun yok,düşünme hiç öyle şeyler. ya da kuşkun varsa git bir dr.a muayene ol için rahatlasın..

ahhh melegimmm allah onların duasını kabul edermiş..kardeş istiyo demek:) kız cocuklarına bayılıyoruz biz.
senin eşinle nasıl aran canım öyle içten sölemişsinki? baba kız ın arası nasıl? maşallah size:nazar:

sağol cnm eşim dunya iyisi bi insan en buyuk destekçim arkadaşım herşeym kız çocukları bambaşka babasına aşık babasıda ona çok şukur mutlu bi aileyız gecen yeğenim oldu kızım anne sencede bizim ailemizde bi eksik yokmu sence falan dedi ansı kılıklı benim gibi takıntılı ablası pekala sen kaç yaşındasın ben 85 doğumluyum

sağol cnm eşim dunya iyisi bi insan en buyuk destekçim arkadaşım herşeym kız çocukları bambaşka babasına aşık babasıda ona çok şukur mutlu bi aileyız gecen yeğenim oldu kızım anne sencede bizim ailemizde bi eksik yokmu sence falan dedi ansı kılıklı benim gibi takıntılı ablası pekala sen kaç yaşındasın ben 85 doğumluyum

ahh maaşallahh. benm eşim gibi desene...

evet biz de kız istiyoruzz,ikinci bir hayal gibi ilk bebegimi kızz istiyoruzzz..hahahha yerim onu ben..
bende 85 liyim aralık 24:) ama 1,5 yıllık evliyim sen erken davranmıssın:))

canım sana şimdi ii geceler diliyorum,yarın erken kalkıp hazırlıklarıma devam edecegmya:(( uykusuz kalmayayım
yarın aksam ya da gece daha rahat yazışırız... seni öpüyorum byyy

ahh maaşallahh. benm eşim gibi desene...

evet biz de kız istiyoruzz,ikinci bir hayal gibi ilk bebegimi kızz istiyoruzzz..hahahha yerim onu ben..
bende 85 liyim aralık 24:) ama 1,5 yıllık evliyim sen erken davranmıssın:))

canım sana şimdi ii geceler diliyorum,yarın erken kalkıp hazırlıklarıma devam edecegmya:(( uykusuz kalmayayım
yarın aksam ya da gece daha rahat yazışırız... seni öpüyorum byyy

tamam cnm ben eşimi bekliyorum çalışıyo hım ozman inşalla bi kızın olur adıda HAYAL olur diyorum sana kolay gelsin cnm öptum

Gunaydinnnn :) herkeze iyi hafta sonulari diliyorummm. gecmisi okuyamadim varmi onemli bi gelismee ? arzuyu merak ettm dun bebisi kontrole gidecekti ne yapti acabaa ? bende drdayim birazdan kizimi gorucem insallah hersey yolndadirr

pek yok canım... özellkle bu aksam bi kötüyüm ben.

kızlar aksam konusmuslar hamile kalınca şöyle eklenti yapalım falan diye.. durdum düşündüm de ben hayalini bile kuramadım..

regene dedim benm çizelgemi,eklentimi sen yap ama dedim acaba ben hamile kalana kadar sizler burdamı olursunuz:43:

sanırım herkesin bebişi olur buraya şimdiki kadar zaman ayıramazlar bir ben kalırım diye düşündm oturdum ağladım:43::43:

tatlım sen niye bu kadar kederleniyosun. ben demirbaşıyım buranın. 2012 mayıs ayına kadar hamile kalmam imkansız. inşallah sen benden önce kalırsın. ben burdayım yani merak etme :)

cnmmm evet yaa dun geldim gitim telimin sarji bitti cikmak zorunda kaldimmm nasilsin tatlim gorusmeyeli? is yerindeki degisiklikten snra fazla gorusemiyoruz artk:(

iyi diyelim iyi olsun.aynı bende hiçççç bi değişiklik yok. depodayım hala canım ve kalıcıyım burda sanırım. ama imkan buldukça geliyorum topiğe. akşamları gelmeye çalışıyorum.
demek cimcimeyi görmeye gidiceksin. güzel haberlerle gel canımmm.
evet renewali bende merak ettim.

Son düzenleme:
günaydin arkideslerrriiimmm.... cok cok cok güzel haftasonlari diliyorum sizlere...

kardaiz ve tugcecan gelmis gitmissiniz sabahtan.. ay ben yetisemedim.. bugün cok uyumusum :1::1::1::1:

pek yok canım... özellkle bu aksam bi kötüyüm ben.

kızlar aksam konusmuslar hamile kalınca şöyle eklenti yapalım falan diye.. durdum düşündüm de ben hayalini bile kuramadım..

regene dedim benm çizelgemi,eklentimi sen yap ama dedim acaba ben hamile kalana kadar sizler burdamı olursunuz:43:

sanırım herkesin bebişi olur buraya şimdiki kadar zaman ayıramazlar bir ben kalırım diye düşündm oturdum ağladım:43::43:

bak yaa... valla ne zaman hamis olacagini kimse bilmyior... belki de sen önce hamis olursun :1: yaparim canim istedigin ticker olsun ne sanki... hamis olunca degil de bebis olunca zor olur diye düsünüyorum.. bilmiyorum ama bakalm hamisler bi dogursun.. ben mesela tugcecigi bekliyorum.. o hic aksatmadi burayi hamileligi boyunca.. ama bebis olunca nasil olcak bakalim.. az kaldi zaten.. :52::52::52:

hahhaa benmkide gelip bakıo ara ara,eskıden böle deildim şaşırıyo şimdi..

seni falan tanıyo artık :1: kızz ne çantası hazırlıyosun,okula gidenler gbimi:44:

tamam canım sana da ii gecelerrr

aynen öyle mericigiimm.. beslenme cantasi koyuyorum adama.. is yerine yemek götürüyor ya.. koyabilecegim seyler de sInIrlI cok zor oluyor valla... bir de her seyi yemez.. daha da zorlasiyor isim... diyorum bazen, ellerin herifleri ne bulsa yer diye, ben de öyle olursam ne anladik, bi farkimiz olsuna di mi ama diyor :9::9::9: incecik bir sey zaten.. Allahtan kuru degil yoksa yan yana hos durmazdik...

yani 3yildan beri bebek düsünüyrun. peki hamile kaldinmi hic. yani düsügün varmi.
tedavi derken tüp, asilama gibimi.
gecmis olsun . gönlüne göre versin Rabbim

evet canım,ilaç klomen tedavisi yani.
daha öncede hiç yüklü :1: kalmadım :27:
çok sağol canım hepimize verecek inş..

regencim, üçüzlerin hamişşş yazıyor sende, ne demekki bu? yoksa yanlış yazmışsın ve üçüzleremi hamişsin?:53::53::53:

regencim, üçüzlerin hamişşş yazıyor sende, ne demekki bu? yoksa yanlış yazmışsın ve üçüzleremi hamişsin?:53::53::53:

:9::9::9::9::9::9: ay canim benim yok yaa... ne hamisi ne bir seyi.. silayla hülya hamisya biz de ücüz oldukya, ücüzlerim hamis oluyor.. insallah yakin da ücümüz de hamis yazcam :9::9::9::9:

aynen öyle mericigiimm.. beslenme cantasi koyuyorum adama.. is yerine yemek götürüyor ya.. koyabilecegim seyler de sInIrlI cok zor oluyor valla... bir de her seyi yemez.. daha da zorlasiyor isim... diyorum bazen, ellerin herifleri ne bulsa yer diye, ben de öyle olursam ne anladik, bi farkimiz olsuna di mi ama diyor :9::9::9: incecik bir sey zaten.. Allahtan kuru degil yoksa yan yana hos durmazdik...[/QUOTE]

ahh yemek seçen eş ne zordur allahtan benm kocam 3günlük yemeği bile yer:1: hergün yumurta kırsam yer:1:
ben çok seçerim ama...kalmış yemek falan hayatta sevemiyorum.. k, eşim kilolu deil,adam yiyor ne bulsa,kiloyu ben alıyorum:26:

seni özledim regenimmmmmmmm

kardaiz81;21863897]tatlım sen niye bu kadar kederleniyosun. ben demirbaşıyım buranın. 2012 mayıs ayına kadar hamile kalmam imkansız. inşallah sen benden önce kalırsın. ben burdayım yani merak etme :)

ahhh bilmiyorumki canımın içi bazen bi hüzün basıyor... orhan abinin dedigi gibi batsın bu dünya:1:

dün kızlar çizelgeden bahsedince umutsuzluk çöktü içime dedm benim çizelgeye kadar kimsecikler kalmaz burada. desene ozaman ikimiz oluruz mutlaka:) ama sen de pek gelmiyorsun ki:31::31:

sen neden mayısı bekliyosun ki ben bilmiyorum canım...

kardaiz81;21863897]tatlım sen niye bu kadar kederleniyosun. ben demirbaşıyım buranın. 2012 mayıs ayına kadar hamile kalmam imkansız. inşallah sen benden önce kalırsın. ben burdayım yani merak etme :)

ahhh bilmiyorumki canımın içi bazen bi hüzün basıyor... orhan abinin dedigi gibi batsın bu dünya:1:

dün kızlar çizelgeden bahsedince umutsuzluk çöktü içime dedm benim çizelgeye kadar kimsecikler kalmaz burada. desene ozaman ikimiz oluruz mutlaka:) ama sen de pek gelmiyorsun ki:31::31:

sen neden mayısı bekliyosun ki ben bilmiyorum canım...

nbr cnm gittimi misafirlerin nasıl gecti

ahh yemek seçen eş ne zordur allahtan benm kocam 3günlük yemeği bile yer:1: hergün yumurta kırsam yer:1:
ben çok seçerim ama...kalmış yemek falan hayatta sevemiyorum.. k, eşim kilolu deil,adam yiyor ne bulsa,kiloyu ben alıyorum:26:

seni özledim regenimmmmmmmm[/COLOR]

geldim ama biraz gecikmeli tatlim yaa kusura bakma yemekle mesguldum... valla öyle benimki de kilo almaz kolay kolay... o kadar ugrasiyorum ama yok.. öyle deli gibi de yemez pek arasi yok yemekle.. aman saglikli olsunlar da yeter...

kiprasigin annesi örgü mü örüyorsun sen????

evet :) napıosun regencımmmm yarım saattır topıkte sayfayı yenılıyorummm ne gelen var ne gıden yawwww :( Bende bebek şekeri bakıyodum fln takılıyorum kendı kendıme :) napıosun bakalım almanyada havalar nasıl ??

evet :) napıosun regencımmmm yarım saattır topıkte sayfayı yenılıyorummm ne gelen var ne gıden yawwww :( bende bebek şekeri bakıyodum fln takılıyorum kendı kendıme :) napıosun bakalım almanyada havalar nasıl ??

merhaba cnm ben varım galibe hamilesin hayırlı olsun nekadarlık

Back