• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ya arkadaşlar illa yumurtlama gunundemı hamıle kalınıyo,akıntı beklıyorum bı gelmedı mesela anlamıyorum yumurtladımmı yumurtlamadımmı,,sadece yumurtlama gunlerınde oluyosa şansımız azalıyo sankı eskıler yumurtlamayımı bılıyo 6-7 cocuk doguruyolar.ay ilkinde hemen olduydu hiç bılmıyodum yumurtlama falan bı baktımkı hamıleyım:)) şimdi sterss oluyorum boole ya acaba tuttumu tutmadımı dıye..bat 13 aralık merakla beklıyom..

ya arkadaşlar illa yumurtlama gunundemı hamıle kalınıyo,akıntı beklıyorum bı gelmedı mesela anlamıyorum yumurtladımmı yumurtlamadımmı,,sadece yumurtlama gunlerınde oluyosa şansımız azalıyo sankı eskıler yumurtlamayımı bılıyo 6-7 cocuk doguruyolar.ay ilkinde hemen olduydu hiç bılmıyodum yumurtlama falan bı baktımkı hamıleyım:)) şimdi sterss oluyorum boole ya acaba tuttumu tutmadımı dıye..bat 13 aralık merakla beklıyom..

aman sorma cnm ya bende kızımda hiç bişey bilmiyomuşum ilk ay hemen olduşimdi inan herşeye dikkat ediyorum aa yok ne yumurtlama kaldı ve akıntı kaldı ne ısısı kaldı amann yetti canıma 3 aydır ay bi de gecikmeler şimdi de kafam koptu oldummu olmadımmı dun olmam lazımdı ama yok önce gecikçek ben umutlancan sonra kut kırmızı kart bulsam o yumurtayı dövcem inan nerelere saklandın bakım die

ay sorma yumurtlama gununu hesaplıyom hergun deli oldumm olacagı varsa olur, fazla takmamak lazım galıba..senın kızın kaç yaşında???

ay sonunda yumurtlayacaksın canım. stres yapma sakın. 28inden itibaren çalışmalarını kontrolde tut.illa akıntı bakleme. olmayabiliyor herzaman akıntı. battan geri 14 gün say. yumurtlaman o zaman oluyor genelde. 2-3 gün önden başlamakta iyi olur. bilmem anlatabildmmi :61:

Son düzenleme:
ay sorma yumurtlama gununu hesaplıyom hergun deli oldumm olacagı varsa olur, fazla takmamak lazım galıba..senın kızın kaç yaşında???

ocakta 5 yaşında olacak aman takmamak lazım yada çok araştırmamak bilmemek lazımmış daha dur sen bu ay gecikirsen bide gör normal adetten mi hesaplasan gecikendenmi bi bebiş yapalım dedikn stres sahibi olduk

saol canım bu hafta önemli ozaman..offfff insanın canı herzamanda istemıyor:17: bebek yapcan diyeeeeeeee valla daraldım heee:)))
bide bebek isteyenler folık asıt falan bışey kullanıyonuzmu

ocakta 5 yaşında olacak aman takmamak lazım yada çok araştırmamak bilmemek lazımmış daha dur sen bu ay gecikirsen bide gör normal adetten mi hesaplasan gecikendenmi bi bebiş yapalım dedikn stres sahibi olduk
aynen cok araştırmamak lazım insan stres yapıyor

saol canım bu hafta önemli ozaman..offfff insanın canı herzamanda istemıyor:17: bebek yapcan diyeeeeeeee valla daraldım heee:)))
bide bebek isteyenler folık asıt falan bışey kullanıyonuzmu

kimi kullanıyor kimi kullanmıyor. zira bekleme süresi uzadıkça insan sıkılıyor doğal olarak, bırakıyor folikasiti. bende kullanmayanlardanım.

bak ust tarafta kızımı nasıl öğrendiğmi yazdım bi arkadaa çok enteresan ikimizinde belki okumak istersin

yarencımm senınkide cok enterasanmış gercekten yaa :)
tuğçe naptın canım doktor kontrolün nasıldı.

ya bu kızlar nerdeeeee
azra, kuppe, nihanca, sıla da görünmüyo, hly yok iki gündür, scream da boşladı. :25::25::25::25:

tuğçecimmm canım benimm doktra gitmişinde bişi yamamışsın ayol.. prenses hanım nasıllarrrr :emir_bebek::nazar:

canlarımmm bi siz merak etmişsiniz kızımıı cok saolun teyzelerı :) Bebişim maşallah cok ıyıydı:nazar: Hatta 1 haftada fazla gelişmişti, boyu 41 cm kilosuda 1600 gr dı :) 2 kilo almışımmm toplamda 6 kilo ettii :) Bundan sonra 2 haftada bir gidicem...ocak ayındada her hafta gidicem nts ye baglıycaklarmıss
valla tatlim havalar acayip soguk.. ben burda gözüküyorum cünkü hiiic cikis yapmyiorum.. pc kendini kapatana kadar online kaliyorum sanirim.. oh oh bak bakalim, valla firsat olsa kendi ellerimle yapardim ben onun sekerlerini.. kendi nikahima kendim yapmistim da, kismet olmadi dagitmak, bu giciklarin yüzünden.. neyse ben de bebisime yaparim.. bi 50tane yapsaammm ooooh yeter de artar bile kimim var burda sanki...
cnmmm varsa bıldıgın guzel seker modellerı gonder bana bakayımmm bende yapmak ıstıyorum ama modelıne karar veremedım :)

yarencımm senınkide cok enterasanmış gercekten yaa :)

canlarımmm bi siz merak etmişsiniz kızımıı cok saolun teyzelerı :) Bebişim maşallah cok ıyıydı:nazar: Hatta 1 haftada fazla gelişmişti, boyu 41 cm kilosuda 1600 gr dı :) 2 kilo almışımmm toplamda 6 kilo ettii :) Bundan sonra 2 haftada bir gidicem...ocak ayındada her hafta gidicem nts ye baglıycaklarmıss

cnmmm varsa bıldıgın guzel seker modellerı gonder bana bakayımmm bende yapmak ıstıyorum ama modelıne karar veremedım :)

tatlim benim kendi nikah sekerimden hic yok yanimda, ama ben kendi kafamdan cikariyordum bazen de.. mesela kendiminkini söyle yaptim; bilirsin nikah sekerinin yerine lavanta da koyuluyor.. ben süreklilik saglasin diye, sekeri agzi kapananan minik posete koydum, sonra da dört köse tülün icine lavanta koydum, agzini bi güzel seffaf naylonla mi ne baglamistim, sonracima kurdelanin üstüne isim ve nikah tarihini bastirdim gidip yerini buldum :52::52::52: öyle harika duruyor, kurdelayi bi güzel ayarladiktan sonra arasina su beyaz kagit ciceklerle kar gibi olan dallar var onlari da koydum ikiser tane ve o dallari büküp kalp yamistim cooooooooook güzel oldu.. silikonla önüne deniz yildizi arkasina da kaliteli bi miknatis yapistirdim ve buzdolabi süsü oldu :52::52::52: mesela arkadasiminki agir gelip tuttmuyordu miknatisi kötüydü.. ama iste kismet olmadi bastim cöpe hepsini sanirim bi iki tane annemlerde var.. yapmasi eglenceli bence.. bakalim internetten söyle özgün fikirler olursa yollayalim birbirimize bakalim bi...

ya ben ilk denemede hamile kalanları hiç anlamıyorum. arkadaş evlendiği ay hamile kalmıştı ikinci hamileliği için spirali çıkarttığı ay yine hamile kalmış. iki kere hamile kaldım ikisinide 11 ay bekledim ve düştüler. allahım bizede nasip etse keşke öyle. beklemekten çok yoruldum :14::14::14:

ya ben ilk denemede hamile kalanları hiç anlamıyorum. arkadaş evlendiği ay hamile kalmıştı ikinci hamileliği için spirali çıkarttığı ay yine hamile kalmış. iki kere hamile kaldım ikisinide 11 ay bekledim ve düştüler. allahım bizede nasip etse keşke öyle. beklemekten çok yoruldum :14::14::14:

ayy canim kiyamam sana ben yaa.... gecen de ayni böyle bi mesaj ben yazmistim topige.. arkadas gecen ay evlendi bu ay hamile oldugunu ilan etti.. zaten hamile oldugunu ögrendiginde bebek en azindan 3haftalik felan oluyor.. sen evleneli daha bir ay olmus e masallah ne cabuk??? :53::53::53: burda da biri kac senen d.k. hapi kullanmis birakmis ve o ay hamile kalmis.... hani bazilari der ya, kocam ceketini üstüme atsa hamile kaliyorum diye.. sans meselesi galiba.. peki sen arastirdin mi pinarcim düsügün neden oldugunu???

iyi olmana sevindim canım bende iyiyim teşekkür ederim.. aman ne güzel bebişin annesini zorlamıyo demek inş hiç başlamaz kusmaların rahat bi hamilelik geçirirsin
benm 10 haftalıkken ultrasonda kıpır kıpırdı oğluşum sende bi kaç haftaya görürsün bebişinin kıpırtılarını çok güzel bi duygu
çok hızlı büyüyorlar şimdi pek belli olmak ama 2 hafta sonra elleri kolları minicik minicik belli olucak :emir_bebek::nazar:

canımmm yaa maşallahhh senin oğluş kıpır kıpır demek :nazar: valla ben de çok heycanlıyım.. zaman bi an önce geçsin istiyorumm mercimeğim büyüsün göreyim istiyorum...Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh:49::emir_bebek::nazar:

valla yok bi degisiklik canim benim.. hayat yoluna devam ediyor, biz de pesinde sürükleniyoruz iste...

bu ara YIMIRTLAMA TESTLERIM geldiiiiii :52::52::52::52::52::52: carsamba günü felan baslarim heralde... erken baslarim bi-iki gün de... nasilsa bi sürüüüü :52::52::52::52::52:

kuzumm inşallahhhh sırayı bozmıcan sndeee ve bu ay hamişimmmmmmmmmmmmmmmm diycennn inanıyorumm:29::49::emir_bebek::nazar:

naber regencimmm

kankitocum benim ilk bulduğum fırsatta sana haber vericem ve görüşelim.

valla haberini merakla bekliyorumm kankitomm lakinn daha fazla takatim kalmadıı seninlen hasretime son vermem için :29::1:

ayyyyyyyyyy tuğçeeeeeeeeeeee dellendimmm maşallahhhhhhhh yaaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhh :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: Raabiim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canım benimm :29::29::29:

pınarcımm canım benim bnde çok sinir olurdumm ama nasip kısmet işte be güzelliimm al işte ne kadar yırtsak kendimizi Allah ım OL deyince oluyor... hayırlısı olsun hakkımızda inşallahhhhhhhhhhhhh:29::29:

ayy canim kiyamam sana ben yaa.... gecen de ayni böyle bi mesaj ben yazmistim topige.. arkadas gecen ay evlendi bu ay hamile oldugunu ilan etti.. zaten hamile oldugunu ögrendiginde bebek en azindan 3haftalik felan oluyor.. sen evleneli daha bir ay olmus e masallah ne cabuk??? :53::53::53: burda da biri kac senen d.k. hapi kullanmis birakmis ve o ay hamile kalmis.... hani bazilari der ya, kocam ceketini üstüme atsa hamile kaliyorum diye.. sans meselesi galiba.. peki sen arastirdin mi pinarcim düsügün neden oldugunu???

cnm geçende ünv. gittim kan pıhtılaşması için kan verdim sonuçlar 20 gün içinde çıkacak sonrada başka bir genetik test varmış o yapılacak. araştırmak için geç kaldım aslında olsun diye uğraşmaktan. doktoru ikna edemedim aslında en son kuppeninde desteğiyle gittim konuştum da bu testleri yaptırabildim. zaten hamile kalamıyorum olanlarda düşüyor çok yoruldum canım ya. şu kocalarımızın ceketi niye bizde işe yaramıyor ya.

canımmm yaa maşallahhh senin oğluş kıpır kıpır demek :nazar: valla ben de çok heycanlıyım.. zaman bi an önce geçsin istiyorumm mercimeğim büyüsün göreyim istiyorum...Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh:49::emir_bebek::nazar:

kuzumm inşallahhhh sırayı bozmıcan sndeee ve bu ay hamişimmmmmmmmmmmmmmmm diycennn inanıyorumm:29::49::emir_bebek::nazar:

valla haberini merakla bekliyorumm kankitomm lakinn daha fazla takatim kalmadıı seninlen hasretime son vermem için :29::1:

ayyyyyyyyyy tuğçeeeeeeeeeeee dellendimmm maşallahhhhhhhh yaaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhh :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: Raabiim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canım benimm :29::29::29:

pınarcımm canım benim bnde çok sinir olurdumm ama nasip kısmet işte be güzelliimm al işte ne kadar yırtsak kendimizi Allah ım OL deyince oluyor... hayırlısı olsun hakkımızda inşallahhhhhhhhhhhhh:29::29:

bakalim canim, elimden geleni yapip :17: gerisini Allahima birakcam olur umarim saglikli bi bebegim :16::16::16::16: sen nasil oldun??? bulantilar felan nasil???

cnm geçende ünv. gittim kan pıhtılaşması için kan verdim sonuçlar 20 gün içinde çıkacak sonrada başka bir genetik test varmış o yapılacak. araştırmak için geç kaldım aslında olsun diye uğraşmaktan. doktoru ikna edemedim aslında en son kuppeninde desteğiyle gittim konuştum da bu testleri yaptırabildim. zaten hamile kalamıyorum olanlarda düşüyor çok yoruldum canım ya. şu kocalarımızın ceketi niye bizde işe yaramıyor ya.

yaptir canim, kuppecik sagolsun bana da demisti gec degil yine de yapiyorlar diye... Allah dermani olmayan dert vermesin yeterkii...

kis valllaaa bak, cocuk aldirip 40gün sonra yine hamileyim diyeni taniyorum :53::53::53: ya garip bir sey... hamilelik aslinda bi mucize yaa... aklim almiyor cogu zaman.. tamam söyle olur böyle olur gelir tutunur daaaaa acayip bi yolculuk... Allahim bize de nasip etcek.. az kaldi az...

öyle cnm allahım ol deyince oluyor da işte allahım çekemeyeceğiz çileyi vermesmiş ama artık çok ağır geliyor. özelliklede böyle haberleri duyunca aslında arkadaşın haberini alınca şaşırmadım onun hemen olacağı ilkinden belliydi. beni sıkan onunla ilgili gördüğüm rüya o ikinciyi doğurmuş üçüncüyüde hemen yapıcam diyordu bende hala bebiş yoktu bu rüyayı gördüğümde hamile olduğunu bilmiyordum içime doğmuş. arkadaş kırklarımız karışır inş. diye dua ediyyor ama çok zor. bilmiyorum psikolojim bozuldu artık.

yaptir canim, kuppecik sagolsun bana da demisti gec degil yine de yapiyorlar diye... Allah dermani olmayan dert vermesin yeterkii...

kis valllaaa bak, cocuk aldirip 40gün sonra yine hamileyim diyeni taniyorum :53::53::53: ya garip bir sey... hamilelik aslinda bi mucize yaa... aklim almiyor cogu zaman.. tamam söyle olur böyle olur gelir tutunur daaaaa acayip bi yolculuk... Allahim bize de nasip etcek.. az kaldi az...

kuppe sağolsun çok yardımcı oldu zaten aynı yerde yapılıyor testlerimiz onunla. inş. en yakın zamanda allahım bizede nasip eder hayırlısıyla annelik duygusunu. bak senin üçüzler hamile inş. sende bu ay arkalarından gidersin. benim zor önce psikolojimi düzeltmem gerek ama bu haberleri aldıkça oda zor. ay başında doktora gittiğimde sendroma girmişsin rahatla biraz dedi doktor :)

kuppe sağolsun çok yardımcı oldu zaten aynı yerde yapılıyor testlerimiz onunla. inş. en yakın zamanda allahım bizede nasip eder hayırlısıyla annelik duygusunu. bak senin üçüzler hamile inş. sende bu ay arkalarından gidersin. benim zor önce psikolojimi düzeltmem gerek ama bu haberleri aldıkça oda zor. ay başında doktora gittiğimde sendroma girmişsin rahatla biraz dedi doktor :)

kuzum rahat birak kendini o zaman.. tamam dile kolay geliyor söylemesi.. cok da haklisin haber aldikca daha da zor oluyor, e kendini de dis dünyaya kapatamayacagina göre, zor olmaya da devam edecek.. ancak kenidmizi yordukca isler daha da kötüye gidiyor, bence cikis noktamiz burasi olmali.. egerki üzüntü hali zorlastiriyorsa önce bundan kurtulcaz baska yolu yok.. zor ya da kolay, önce kendi kendimizi tedavi etmeliyiz galiba sonrasi da zaten bizim elimizde degil.. zaten bir sey isteyince ve olmayinca kiymete biniyor.. hele bi alayim kucagima önce poposuna vurcam.. aglatcam :19::19::19: sonra severim :1::1::1: benim de az dengem bozulmadi, tamam ücüzlerimin pesinden gideyim istiyorum ama olmazsa da kendime yüklenmeyecegim.. cünkü tr'ye gitcez cok da ileri dönemde gitmek istemiyorum olursa da Allah bilir.. yani önüme böyle bi secenek koyuyorumki kendimi rahat birakayim.. elbet olur, olmazsa da demekki doktorluk bi durumum var, o zaman bakcaz caresine.. sen de böyle bir sey yap kendi yasantina göre, ki kafan rahat olsun..

kuzum rahat birak kendini o zaman.. tamam dile kolay geliyor söylemesi.. cok da haklisin haber aldikca daha da zor oluyor, e kendini de dis dünyaya kapatamayacagina göre, zor olmaya da devam edecek.. ancak kenidmizi yordukca isler daha da kötüye gidiyor, bence cikis noktamiz burasi olmali.. egerki üzüntü hali zorlastiriyorsa önce bundan kurtulcaz baska yolu yok.. zor ya da kolay, önce kendi kendimizi tedavi etmeliyiz galiba sonrasi da zaten bizim elimizde degil.. zaten bir sey isteyince ve olmayinca kiymete biniyor.. hele bi alayim kucagima önce poposuna vurcam.. aglatcam :19::19::19: sonra severim :1::1::1: benim de az dengem bozulmadi, tamam ücüzlerimin pesinden gideyim istiyorum ama olmazsa da kendime yüklenmeyecegim.. cünkü tr'ye gitcez cok da ileri dönemde gitmek istemiyorum olursa da Allah bilir.. yani önüme böyle bi secenek koyuyorumki kendimi rahat birakayim.. elbet olur, olmazsa da demekki doktorluk bi durumum var, o zaman bakcaz caresine.. sen de böyle bir sey yap kendi yasantina göre, ki kafan rahat olsun..

güzelim her ay diyorum bırak olmazsa olmasın böylede mutlusun ama olmuyor işte bu ayda dedim ki şu testler sonuçlansın ondan sonra olsun diye ama işte böyle olunca çok zor oluyor arkadaşta çekiniyorum sana söylemeye diyor ama allahım vermedikten sonra yapacak birşey yok. türkiyeye ne zaman geliyorsun

güzelim her ay diyorum bırak olmazsa olmasın böylede mutlusun ama olmuyor işte bu ayda dedim ki şu testler sonuçlansın ondan sonra olsun diye ama işte böyle olunca çok zor oluyor arkadaşta çekiniyorum sana söylemeye diyor ama allahım vermedikten sonra yapacak birşey yok. türkiyeye ne zaman geliyorsun

ya öyle de düsünme neden vermesin??? tatlim Allah bize buyurur, ne istiyorsaniz benden isteyin diye... O nun gönlü boldur, sen yeterki O ndan iste.. dedigin gibi vermezse de vardir bi hayir ama senin bebegin oluyor tatlim taman sorunun var belki ama dermansiz dert degil sükür degil mi?? valla benim cevremdeki kimse söylerken benden cekinmiyor :9::9::9: hatta gözüme sokuyorlar artik sen de yap diye... tek iyi bir sey yaptim, pek kimselere demedim bebek istiyorum diye, ben biraz böyle soguk duruyorum, sanki istemiyormus gibi.. halbuki bilseler icimden neler geciriyorum, ne dualar ediyorum, neler diliyorum... bi arkadas da bebek istiyordu ama belli etmiyordu olursa olur olmazsa aman havasindaydi ama korunmuyordu, ben yine soranlara diyorum korunuyorum diye :9::9::9: bigünböyle laf oldu esi dediki, ben cocuk istiyorum, hem de cok yasim 30oldu.. ama olmazsa da ben karimla cok mutluyum.. onun varligi yeter bana, sirf cocuk sahibi olmak icin onunla huzurumu bozmam.. yani cocuk cok önemli bi unsur yuva icerisinde ama damizlik gibi de görmemek lazim ciftleri :1::1::1:

hem sen niye karamsarsin, dur hele bi testlerin felan al sonucunu bi bak.. senin bebegin oluyor.. unutma sakin ve olacak kucagina da alacaksin, hatta kizim olursa adini yagmur koyacaksin :52::52::52::52::52:

türkiyeye haziran gibi gelcem canim, öyle düsünüyoruz bakalim kismet...

Back