- Konu Sahibi screamaway
- #31.281
meryem yağmur nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya öyle de düsünme neden vermesin??? tatlim Allah bize buyurur, ne istiyorsaniz benden isteyin diye... O nun gönlü boldur, sen yeterki O ndan iste.. dedigin gibi vermezse de vardir bi hayir ama senin bebegin oluyor tatlim taman sorunun var belki ama dermansiz dert degil sükür degil mi?? valla benim cevremdeki kimse söylerken benden cekinmiyor hatta gözüme sokuyorlar artik sen de yap diye... tek iyi bir sey yaptim, pek kimselere demedim bebek istiyorum diye, ben biraz böyle soguk duruyorum, sanki istemiyormus gibi.. halbuki bilseler icimden neler geciriyorum, ne dualar ediyorum, neler diliyorum... bi arkadas da bebek istiyordu ama belli etmiyordu olursa olur olmazsa aman havasindaydi ama korunmuyordu, ben yine soranlara diyorum korunuyorum diye bigünböyle laf oldu esi dediki, ben cocuk istiyorum, hem de cok yasim 30oldu.. ama olmazsa da ben karimla cok mutluyum.. onun varligi yeter bana, sirf cocuk sahibi olmak icin onunla huzurumu bozmam.. yani cocuk cok önemli bi unsur yuva icerisinde ama damizlik gibi de görmemek lazim ciftleri
hem sen niye karamsarsin, dur hele bi testlerin felan al sonucunu bi bak.. senin bebegin oluyor.. unutma sakin ve olacak kucagina da alacaksin, hatta kizim olursa adini yagmur koyacaksin
türkiyeye haziran gibi gelcem canim, öyle düsünüyoruz bakalim kismet...
meryem yağmur nasılsınız
saol cnm desteğin için evet birgün bizde anne olucaz ama sabır işte. kızım olursa yağmur koymak isterdim gerçekten güzel isim ama kocacımın r harfine takıntısı varbizim çocuğumuzun isminde r harfi olmuycakmış daha varmış gelmenize hadi bakalım hayırlısı
iyidir canim sen nasilsin??? meri can asagida takili kaldi sanirim
ayy sorma canım başım çatlıyor ağrıdan ya bilemedim ben onu:44:yarın sabah dra gidicem bana dua edin guatrm düşmüş olsun
slm kızlar
meryem yağmur nasılsınız
iyidir canim sen nasilsin??? meri can asagida takili kaldi sanirim
canlarımmm bi siz merak etmişsiniz kızımıı cok saolun teyzelerı :) Bebişim maşallah cok ıyıydı Hatta 1 haftada fazla gelişmişti, boyu 41 cm kilosuda 1600 gr dı :) 2 kilo almışımmm toplamda 6 kilo ettii :) Bundan sonra 2 haftada bir gidicem...ocak ayındada her hafta gidicem nts ye baglıycaklarmıss
masallah tugcecim bebisinin kilosu güzel bence insallah sağ salim kucagina da alirsin canım bu arada kac haftalık bebisin sanırım aramızda fazla birsey yok
ayy sorma canım başım çatlıyor ağrıdan ya bilemedim ben onu:44:yarın sabah dra gidicem bana dua edin guatrm düşmüş olsun
:44::44::44:takılı kalmadım ben...
siz sohbete dalmıstınız bende oturdum seessizce sizi dinliodum
ewet yqağmurcum guatr çıktı bende geçen ay ama ilaç kullanı6yorum işte kontrol altına alıntı yarın düşmüşmü diye gidicem kontrpole sabahtan çıkıcam yarın gelince hemen yazarım sizeesağol meryemcim sen nasılsın canımcım
ne bileyim fistigim, gelsene girsene araya, ben de gecmisi okuyorsun sandim.. yani asagi takili kalmak, gecmisi okuyor anlaminda kullaniyoruz yani yanlis anlama... nasilsin bakem???
ne yani simdik sen bu aya kadar hepi topu 6kilo aldin ve bebegin 1600 gr.. masallaaahhh yaa bizim kreste de var hamileler, 6.ayin icinde 10kilo almis.. kis ne güzel, koysana bi ara fotolarini görelim sizi.. olmaz mi???
mericim beninki strese bağlı olarak çıktı daha önceki gebeliğimdede vardı ama fazla yüksek değildi o zamanda ilaçla düşürmüştük sonra yine çıkmış ne olur çok dua edin düşmüş olsun hemen tüp bebeğe başlayalım