- Konu Sahibi screamaway
- #31.221
merhaba cnm ben varım galibe hamilesin hayırlı olsun nekadarlık
merhaba yarencımmm cok sagol darısı tez zmnda başına inşallahhhhh... Tam 7 aylığız şuan Allah nasıp ederse şubat başında doğum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm ben varım galibe hamilesin hayırlı olsun nekadarlık
merhaba yarencımmm cok sagol darısı tez zmnda başına inşallahhhhh... Tam 7 aylığız şuan Allah nasıp ederse şubat başında doğum
OOOO MAŞALLA AZ KALMIŞ BEBİŞE darısı başımıza ilk bebişmi cinsiyeti neddir
amin canım inşallah. İlk bebeğim, cinsiyetimizde kız:) Senin hikayen nedir?
o çok sevindim aramızda kız çocukk bamnaşka benim 5 yaşında bi kızım var ona bi kardeş istiyoruz 3.ayımız çok istiyoruz ama nasip artık istediğmden beri tum duzenim bozuldu ee sen nasıl kolaymı zormu sahip oldun bebişine belli bi ismi varmı küçük hanımın
aynen öyle mericigiimm.. beslenme cantasi koyuyorum adama.. is yerine yemek götürüyor ya.. koyabilecegim seyler de sInIrlI cok zor oluyor valla... bir de her seyi yemez.. daha da zorlasiyor isim... diyorum bazen, ellerin herifleri ne bulsa yer diye, ben de öyle olursam ne anladik, bi farkimiz olsuna di mi ama diyorincecik bir sey zaten.. Allahtan kuru degil yoksa yan yana hos durmazdik...
meri ordamısın cnm benim
bende kız çok istiyodum rabbim gönlüme göre verdi cok şükür... Gerçi hayırlı evlat olsun ,sağlıklı olsunda ne olursa olsun dedim hep ama kızdan yanaydı gönlüm bekarlıktan beri :)Senin kızınıda Allah bağışlasınn kim bilir ne tatlıdır :) Benimde hiç kolay olmadıı aslında 3. ayda oldu ama bnmki baya geç döllenmeyle oldu topıkte mucızemle baya konuşulmuştum :) Düşün herkez 30 günlük adet dönemi sonunda maksımum 1 hafta gecikmeyle hamıle oldugunu ögrenıyoken ben 60 günlük gecikme ile öğrendim tabi bu 60 günlük gecikmede 3 kez kan testi fln yaptırmıştım negatifti...:)
geldm canım geldimmm... anca gitti misafirler eltimler aksama da kaldııı.. onlar gitti bende bittim:))))
ay cnm gecedee gec yattın sabah erken kalkacaktın bi de akşam misafiir eklenmiş şimdi dinlenme zamanaı
aynen öle oldu şekerim.4 oldu yatana kadar sabah ta 8 de kalktımkalan işlere devam ettm..ayhh ne yoğun bi iki gün geçirdim düşman başına
sen neler yaptın bakalım,nasılsın?
ben iyiyim biraz stresliym oldummu olacammı adet die kafamı dağıtmak adına kızıma alışverişm yaptık biraz ama kafamda atamıyorum
bak ust tarafta kızımı nasıl öğrendiğmi yazdım bi arkadaa çok enteresan ikimizinde belki okumak istersin
kardaiz81;21863897]tatlım sen niye bu kadar kederleniyosun. ben demirbaşıyım buranın. 2012 mayıs ayına kadar hamile kalmam imkansız. inşallah sen benden önce kalırsın. ben burdayım yani merak etme :)
ahhh bilmiyorumki canımın içi bazen bi hüzün basıyor... orhan abinin dedigi gibi batsın bu dünya
dün kızlar çizelgeden bahsedince umutsuzluk çöktü içime dedm benim çizelgeye kadar kimsecikler kalmaz burada. desene ozaman ikimiz oluruz mutlaka:) ama sen de pek gelmiyorsun ki
sen neden mayısı bekliyosun ki ben bilmiyorum canım...