- Konu Sahibi screamaway
- #31.181
evet canım burdayım
merhaba kızlar nasılsınız ikinizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım burdayım
merhaba kızlar nasılsınız ikinizde
olleyysss gitmişsin sanmıstım ama bennn![]()
tam da gidiyordum he...![]()
ahh ben yorgunum caım... yarın misafirlerim var tüm gün temzlk yaptım,ev hayırlamaya gelceklerya
aksamdan beride mamalar yaptımmm,anca işim bitti ama bende bittimmm
ucundan yakaladım ozaman desene
kız sen yinemi tıkınıyordunnn,ne çok şeyler yiyosun bakimm öylee![]()
tam da gidiyordum he...![]()
çok yorucu olmalı cnm bu ara bende aynı şekilde yoğunum hatta 2 aydır bizede aynı şekilde ev hayırlaması bu arada hayırlı olsun cnm sizin evinizde ee artık ikimizinde yeni evine bebiş lazım bakarsın uğurlu gelir
ahh ahh sana da hayırlı olsun canım:)
ne güzel söledin yeni eve yeni bebiş lazımmm
Allah ım bizlere de nasip etsin inşallahhhh![]()
yok canim midem kiyildi da.. meyve bastirmadi.. yatcam yaa herif icerden bagiriyo, aman yanlis anlamasin da.. cok vakit geciriyorum nette... daha onun cantasini hazirlicam felan ooofff... hadi iyi geceler gece kusum benim...![]()
evet cnm inşalla nasıl bu aya dair umut durumun nasıl
pek yok canım... özellkle bu aksam bi kötüyüm ben.
kızlar aksam konusmuslar hamile kalınca şöyle eklenti yapalım falan diye.. durdum düşündüm de ben hayalini bile kuramadım..
regene dedim benm çizelgemi,eklentimi sen yap ama dedim acaba ben hamile kalana kadar sizler burdamı olursunuz
sanırım herkesin bebişi olur buraya şimdiki kadar zaman ayıramazlar bir ben kalırım diye düşündm oturdum ağladım![]()
ah cnm benim ya aslında umutsuz olman daha iyi stres olmazsın en azından sters cok daha kötu eminim sende olacaksın kısa zaman içöinde adet dönemin ne zaman ne kadar akldı
benm adet düzensizliğim var geç adet oluyorum dr.um da düzene sokmak için duphaston verdi. adetimden 15gn sonra kullanmaya baslıyorum 25.gün bitiyo,10 günlük sonrada 3 ya da 4 gn içinde hastalanıyorum. bu ay da 22.de basladım kullanmaya 2 sine kadar içcem. 5.de falan da olurum sanırım...
az kalmış cnm asılında pekala bu ilacı kullanırken bebek çalışmları olabiliyomu yoksa gebeliği engellicek bi tedavimi benim asılında normalde 26 sında adet olmam gerekli yani bugun 2 aydır hep gecikme var o yuzden kestiremiyorum yine 1 hafta gecer sanırım bu ayda yok hiçbi belirti yok
evet az kalmış:) o yüsdenmi böle bir hüzün,bir keder var bende acaba...
yok canım gebeliği engellemıyor,hatta düşük tehlikesini de ortadan kaldırıyormuş,bebegn tutunmasını sağlıyormuş..
senin 1 tanemi bebgn vardıı,dün öle çok konustukki hepsi karmakarışık aklımda...![]()
evet cnm benim bi kızım var asılında bende yeni uyeyim çözmek için uğrasıyorum bi yandan yazıyo bi yandan gecmiş yazılara v-bakıyorum cnm bence adetin yaklaştığı için huzunleniyo olabilirsin her ay ki umutlanma sona erecek die cnm sunu duşun çok buyuk sorunu yok olucak bebişin belki biraz bekleticek ama bigun llucak inşalla uzuntu tum hormonlarını etkiliyo çok şukurki bebeğinin babası omayı hakedecek bi eşin var yanında
ohh ne güsellll.... kaç yasında peki annesi,ikinciyi istiyormusun hemen peki?
evet inanıyorum olacak bir günn..dgru sölüyosun,hormonlar herseyden etkıleniyor
eşim.... benm ikinci yarım evet o çok hakediyor baba olmayı ve de öyle istiyor ki,bir çocugu severken gözleri parlıyor ama allah a şükür bana bir baskısı,sıkıntısı olmuyor..
işte diyorum ya enguzeli senin yarın eşin hep yanında doğru insanla ALLAHIN uygun görduğu zamanda bi evladın olcak o yuzden bu gunlerinin kıymetni bil öle uzulup ağlama kıyamam sadece biraz zamanm bana gelince ben 2.ciyi çok istiyorum bu ay 3.ay olmasına rağmen ben sabırsızım bi sorun çıkmasındanda endişliym açıkcası