selam kızlar
biliyor musunuz bazılarınıza imreniyorum resmen
ne güzel evde olanlar çalışmak zorunda olmayanlar yavrularınızla birebir ilgilenebiliyorsunuz :)
çeşit çeşit çorbalar yapıyosunuz çok fazla takip edemesem de ara ara bakıyorum siteye..
dikkatimi çeken bişey daha var ki söylemeden geçemicem,
milletin dediklerine bakmayın yok benim ki konuştu senin ki nasıl konuşmaz
benim ki düz bastı senin ki nasıl basmaz gibi
her bebek farklı büyür hepsinin gelişimi farklıdır
Allah can sağlığı versin yavrularınıza sizlere gerisi boşş
saat 6 olmuş ben de gideyim de yavrumu öpeyim azcık :)
herkese iyi akşamlar
sevgiyle kalın
merhaba güzel annişler
artık dah az uğrra olduk bizim kız artık yuvartlandığı için öyle çok yanlız bırakamıyorum önceden oturtuyordum önüne bişeyler koyuyordum 5-10 dk oyalanıyordu, ama şimdi yuvalrlana yuvarlana her yere giriyor odadak bir çıkıyom 2 dk sonra dönüyom bakıyom masanın altına girmiş , ortaya getiriyom bulaşık yıkamaya çalışıyom arkamı dönüyom sehbaını altında, o yüzden anca uyuyunca uğrayabiliyorum, emeklemeye başlayınca nasıl olacak hiç bilmiyorum bide yanına gidince illahi kucak istiyor yada tutup kollarından tutup gezdirmrmi istiyor.
kakare inşalllah Sayhan afiyetle yemiştir köfteleri :) bende en kısa zamanda deniyecem köfte tarifini kociş bu gün kıyma getirise yarın yaparım getirmezse haftaya kalır çünkü hafta sonu evde olmıyacağız
Cerenimo haklısın valla evde olmak başka bende normalde çalışıyordum ama şimdi ücretsiz izindeyim, düşünüyom bazen çalışsaydım ne yapardım diye çünkü geceleri saat başı uyanıyor uykumu alamıyorum, gündüzüde uyuyunca yok evi toplayayım yok yemek yapayım derken insan yoruluyor, bakalım bende haziranda başlayacam nasıl olacak bakalılm
mnsb umarım yanlış yazmamaışımdır :) hoşgeldin iki hafta sonrada ben gidecemmemelekete annem kızkardeşimin doğumuna gidecek bende babamın yanına gidecem, babam rahatsız biraz o kadar zaman yanlız kalamaz, gerçi annemlerde internet var amam bilgisayar bozuktu, umarım o zmaan kadar yaptırırlar :)
merhaba güzel annişler
artık dah az uğrra olduk bizim kız artık yuvartlandığı için öyle çok yanlız bırakamıyorum önceden oturtuyordum önüne bişeyler koyuyordum 5-10 dk oyalanıyordu, ama şimdi yuvalrlana yuvarlana her yere giriyor odadak bir çıkıyom 2 dk sonra dönüyom bakıyom masanın altına girmiş , ortaya getiriyom bulaşık yıkamaya çalışıyom arkamı dönüyom sehbaını altında, o yüzden anca uyuyunca uğrayabiliyorum, emeklemeye başlayınca nasıl olacak hiç bilmiyorum bide yanına gidince illahi kucak istiyor yada tutup kollarından tutup gezdirmrmi istiyor.
kakare inşalllah Sayhan afiyetle yemiştir köfteleri :) bende en kısa zamanda deniyecem köfte tarifini kociş bu gün kıyma getirise yarın yaparım getirmezse haftaya kalır çünkü hafta sonu evde olmıyacağız
Cerenimo haklısın valla evde olmak başka bende normalde çalışıyordum ama şimdi ücretsiz izindeyim, düşünüyom bazen çalışsaydım ne yapardım diye çünkü geceleri saat başı uyanıyor uykumu alamıyorum, gündüzüde uyuyunca yok evi toplayayım yok yemek yapayım derken insan yoruluyor, bakalım bende haziranda başlayacam nasıl olacak bakalılm
mnsb umarım yanlış yazmamaışımdır :) hoşgeldin iki hafta sonrada ben gidecemmemelekete annem kızkardeşimin doğumuna gidecek bende babamın yanına gidecem, babam rahatsız biraz o kadar zaman yanlız kalamaz, gerçi annemlerde internet var amam bilgisayar bozuktu, umarım o zmaan kadar yaptırırlar :)
merhaba güzel annişler
Yuvarlanmaya baskadiysa emeklemek yakindir cnm bizim evde tv sehpasinin onunde yastiklar kaliriferin onunde minder var allahtan salonda oturmuyoruz normalde yoksa bende yanmistim kavaboya gidiyorum lavabonun kapisina gelip kapiya vuruyo cok fenalar cok
Sende mi ogretmensin cnm annem yanimda olsa bende calisirdim ama baskasina birakamam
soğru diyon yakında emeklemeye başlar herhalde, sanırım o zaman hiç oturamıyacam :) bizim evimiz çok küçük eşyalar öyle kıkışmıkış o yüzden korkuyorum hani bişey devirir üstüne falan gelir diye
evet canım bende öğretmenim, valla bende çok isterdim annem baksın diye ama malesef babam biraz rahatsız annem onu bırakıp gelemez babama sende gel desem hayatta gelmez kimsenin evinde kalmaz öyle tuhaf bir huyu var bide hala çalışıyor,o yüzden mecbur bir bakıcı bulacağız ve güvenmek zorundayız başka çıkar yolumuz yok
Merhabaa ben daha öncede giriyordum bu siteye pek kimse gelmeyince girmiyordum şimdi iyi olmuş paylaşımlar güzel .bende 19 ağustosta doğum yaptım benim oğlum hiç bişey yemiyoo çıldırmak üzereyim inş düzelir.bide bizim kulak iltihabı çıktı doğal yolla tedavi edilebilir mi acaba antibiyotiksiz fikri olan varsa paylaşırsa sevininrim herkese ii akşamlar
Herkese günaydıııınMerhabaa ben daha öncede giriyordum bu siteye pek kimse gelmeyince girmiyordum şimdi iyi olmuş paylaşımlar güzel .bende 19 ağustosta doğum yaptım benim oğlum hiç bişey yemiyoo çıldırmak üzereyim inş düzelir.bide bizim kulak iltihabı çıktı doğal yolla tedavi edilebilir mi acaba antibiyotiksiz fikri olan varsa paylaşırsa sevininrim herkese ii akşamlar
herkse merhaba...Bende bu siteye çok sık girenlerdendim ama sonra kimse yazmıyo die bakmamaya başladım..Ama baktım ki hareketlenmiş:)Benim de 9 ağustos dğumlu bi oğlum var...Öğretmenim..İznim yeni bitti...Benim oğluşumda kendini kaldıramayanlardan sanırım..Emekleme falan yok..Hatta hiç ayakta durmak istemiyo bile..İşi gücü kucakt gezmek...Günlük menümüz: Sabah 5.30 gibi emiyo..sonra uyanınca 7.30 gibi sağdığım sütü içiyo...9.30-10 gibi hipp bisküvi,keçi peyniri,yum.sarısı,tahin,pekmez,ceviz,t.yağ,ıhlamur ile kahvaltı yapıyo..Sonra emiyo..2 gibi sebze çorbası..Yoğurt yemediği için çorbanın içine katıyorm..5 gibi meyve veriyorum..Onu da pek yediği söylenemez..Akşam 7 gibi kıymalı tarhana veriyorum..Aralarda emiyo....Sizlerde paylaşırsanız fikir olur:))
merhaba güzel annişler
ben çok ama çok yogunum kızım iki gecedir uyumuyor, mızımızmız kucağıma alıyorum uyuyor yatağına koyuyorum 10 dk sonra yine ağlıyor, anlıyamadım diştenmi gazmı, dişten olunca genelde ısırmaya çalışırdı kolumu falan, ama bu defa öyle yapmadı, karnındanda bir iki defa ses geldi acaba bağırsaklarda mı bir sorun var bilemiyorum, hele bu gece doğru dürüst uymadı bile,
ERAYIM benim bildiğim kadarıylada orta kulak iltıhabı ilaçsız geçmez ve çocuk çok huzursuz olur, sen en iyisiimi bir dr götür
mnsb bende bu gün köfte yapacam kakrenin verdiği tarifteki gibi yaptım ama soğan koymadım evde kalmamıştı gece yoğurdum köfteyi, o saatte açık yerde yoktu :) şimdide pişirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?