geçmiş olsun canım bir defa kusmaktn bişey olmaz parmağını soktuysa ağzına yada midesini bulandırdıysa, ama hırıltı önemli bence hemen bir dr götür, benim kızımda bir buçuk ay önce öyle olmuştu, burnu tıkanıyordu sesi sık sık kısılıyordu arada öksürüyordu, bide hırıltı oluyordu hırıltı başta azdı sonra arttı ben 3 ayrı doktora götürdüm hepside c,ğerlerinde bişey yok temiz dedi ama sonra çok hırlamaya başladı astımlılar gibi nefes almaya başladı, o gün alıp acile gittim acildeki dr dinledikten sonra röntgene yolladı ve dediki bronşit olmuş cigereler dolmuş orda biraz ilaç verdi hani buhara koyup veriyorlarya cocuğun bogazına doğru tutuyon buharı, neyse ondan bir ügn sonra alıp bir çocukcuya götürdüm oda filme baktı doğru dedi ama bu şuruplar çok etkili olmaz dedi igne verdi 5 tane o ignelerden bir hafta sonra düzeldi, ama ben hala arada kontrol ediyorum hırıltı varmı diye çünkü bu hırıltı ve öksürük aslında ciddi şeyletmiş, bide hırıltı çıkar düzelir sonra telraraklarsa bebeğin kontrol altın alınması lazımmış astıma çevirebilirmişMerhaba anneler, yardımınıza ihtiyacım var. Sanırım kızım hasta olucak..Birkaç geceden beri burun tıkanıklığından uyuyamıyor, hırıldıyor yavrum..Sürekli burun spreyi kullanıyorum ama faydası yok gibi..Bir de bugün kahvaltısını yapmıştı sabah 8.30 gibi, biraz önce bayağı kustu, 2 saattir midesinde duruyormuş eritememiş galiba yediklerini..
İlerlemesinden korkuyorum, ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? Bu havanın dengesizliği yüzünden ne kadar uğraşsak da hasta etmekten kurtulamıcaz sanırım..
Selam arkadaşlar
Bedirhan egem bugün tam 8 aylık oldu :) Artık oğlum emekliyor koltuğa tutunup kalkıyor ve koltuğu tutarak yrüyor :) 6 tane dişimiz war . . Ama sanırım zayıfladıkkkkk :26:
Maşallah benimki daha dönemiyor bile , bırak emeklemeyi ..
evet maşallah diyelim.ama benim kızda öyle bi tembel bi tembel,yüzüstü koyuyorum kafayı yere koyuyo kaldırmıyo küsmüş gibi hiçbi çabası yok hanımefendinin:)dişide anca göründü,geç olsunda güç olmasın. ha hele ayakta durmayı hiç sevmiyo dizlerini büküyo hemen oturmak için:)boy var kilo var heves yok anam ben napiim.şu başdönmelerime rağmen ona zarar vermeyecek ilaçlar içiyorum sütten kesmiyorum hala yoğunlukla anne sütüne devam ediyoruz,kesilmesin diye işyerinde sağmaya devam ediyorum bi sürü eziyet.azaldığında üzülüyorum takmışım bu süt olayına halbuki bi şekilde doyar artık süt azsa bile ama..emmeye de meraklı sütten kesmeyi düşünemiyorum doktor bu ilaçlar iyi gelmezse gel daha etkili ilaç yazarım o zaman emzirmezsin ama dedi,hiç istemiyorum öyle bişey olmasın
herkese iyi günler, umarım keyifler iyidir
geçmiş olsun canım bir defa kusmaktn bişey olmaz parmağını soktuysa ağzına yada midesini bulandırdıysa, ama hırıltı önemli bence hemen bir dr götür, benim kızımda bir buçuk ay önce öyle olmuştu, burnu tıkanıyordu sesi sık sık kısılıyordu arada öksürüyordu, bide hırıltı oluyordu hırıltı başta azdı sonra arttı ben 3 ayrı doktora götürdüm hepside c,ğerlerinde bişey yok temiz dedi ama sonra çok hırlamaya başladı astımlılar gibi nefes almaya başladı, o gün alıp acile gittim acildeki dr dinledikten sonra röntgene yolladı ve dediki bronşit olmuş cigereler dolmuş orda biraz ilaç verdi hani buhara koyup veriyorlarya cocuğun bogazına doğru tutuyon buharı, neyse ondan bir ügn sonra alıp bir çocukcuya götürdüm oda filme baktı doğru dedi ama bu şuruplar çok etkili olmaz dedi igne verdi 5 tane o ignelerden bir hafta sonra düzeldi, ama ben hala arada kontrol ediyorum hırıltı varmı diye çünkü bu hırıltı ve öksürük aslında ciddi şeyletmiş, bide hırıltı çıkar düzelir sonra telraraklarsa bebeğin kontrol altın alınması lazımmış astıma çevirebilirmiş
neyse çok konuştum seni korkma ama yinede tedbirli olup bir dr götürmekte fayda var derim ben
Canım geçmiş olsun niye baş dönmeleri oluyorki.
Selam sekerlerrr
Emihar canim gecmisolsun bence bi kulaklarina baktir canim anneminde surekli bir bas donmesi bulantisi vardi orta kulak iltihabi olmus valla hic aklina gelmez insanin ama oyle birde kizlar ben hala elevit iciyorum kuvvet versin diye dr emzirdigin surece hatta daha sinrasindada icebilirsin dedi nacizane tavsiyem
Bugun harunum yine iki defa uydu hatta suan uykuda sabah 11de kalkti aksine bugunde temizlik var evde nezaman temizlik olsa harun uyuyor saka gibi
Benimde gozumun icinde bi baloncuk cikti surekli batiyo gozum kanlaniyo gozyasi kullaniyorum ilac emzirdigim surece vermedi dr bebislerimiz iyi olsunda napalim
Benim pasamda deli emekliyo artik su kapi vurmasin diye yere monti demirler varya surekli onla oynuyo korkuyorum kafasini vurcak diye surekli pesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?