arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için doktora zaten götürdük antibiyotik yazdı bende daha çok küçük diye vermedim oğlumun huzursuzluğu falan yok inş kendiliğinden geçer emiyorya ona güvendim pazartesi tekrar götürcem geçmediyse mecburen antibiyotiği kullancaz...ya bide yedirdiğiniz şeylerin miktarlarını paylaşır mısınız acaba ben mi evham yapıyorum yemiyo diye iki üç kaşık yiyo her öğünde günde 3 öğün veriyorum bide emiyo o kadar aman çok zor yaa çocuk büyütmek Allah herkese sabır çocuklarada sağlık mutluluk ve bol iştah versin inş..
Selam kizlar
Yaaaa yine kimse yok bi denk gelemedim sizlere
Benim oglusta uyumama ve uykuya zor dalma sorunu var nasil cozcem bilmiyorum gozleri sisiyo uykusuzluktan direniyo siz nasil uyutuyosunuz bi akil verin lutfen
Cnm sorma uyumalari lazim ama varya zor uyuttum 45 dk uyandi suan yerde oturuyorum ustume tirmanip koltuktaki kumandalari almaya calisiyor bi gorseniz okadar tatliki iyiki dogurmusum :)
Uyutmadan once bi ara mutfaga gitmistim odaya bi geldim harun yok bakmadigim yer kalmadi kendi odasina gitmis dusunun kocaman bir oyuncak ayi var onu ustune devirmis debeleniyor ayaklaninca bunlar napcaz bilmiyorum
Mrb bende yeni katilanlardanim bende 9 Ağustos'ta dogum yaptım daha oncede giriyordum ama takip edemiyordum artık bende daha fazla girmem:) kizimla aynı donemde olan cocukları merak ediyorum bu arada bişeyler sorsam arkadaslar ben cok fena nezle oldum kızıma bulaşmasından cok korkuyorum maske takiyorum ama başka nasıl koruyabilirim bilgisi olan var mı
ben gün içinde hem yoğurt hemde meyve veriyorum hiç sütüm olmadığı için kahvaltı 2 kere sebze çorba ya da ne varsa:) 1 kerede devam maması..sizin düzeniniz nasıl neler veriyosunuz.
Gunaydin guzel anneler ve tatli melekleri
Gununuz aydin olsun kakalariniz bol olsun gobusleriniz mamayla dolsun gazlariniz pirtpirt ciksin rabbim bugunde saglik sihhat versin insallaha canimiz meleklerimize
Bz bugeceyi iki defa uyanarak atlattik sukur uyansin tososum kahvaltiya cikcaz ailecek ucumuz:)
Dun sacimi boyadim kizlar cok tereddut ettim sutume gecermi diye ama arkadasuim daha kirkinda boyamisti brnde boyadim umarim bebisime zarari olmaz:18:
Nuray arkadasim fecmis olsun kakerannda dedigi gibi kendine iyi bakican maskeni tak portakal duyu ic bide su sandoz tabletler varya onlardan ic insalla en kisa zamanda iyilesirsin
Günaydın arkadaşlar benimkide gece sürekli uyanıyor güzelde yiyior ama aç oldukları için değil demekki sürekli uyanıyorlar çünkü.Bende bugün şehriye çorbası yaptım hergün kıyma katıyorum içinede küçük küçük hazırlayıp koymuştum buzluğa.
yoğurt benimde bazen tutmuyor yadao sünen acaip bişi oluyor döküyorum bende.ben dün marketten sütaşın bebek yoğurdunu aldım elmalısıda var sadeside.elimin altında bulunsun dedim böyle durumlar için.acaba bebeğine danino veren varmı.bu konuda fikir alabilirmiyim?
hihihi bende boya aldım saçımı boyıcam hayırdır kızlar hepberaber süsümüz mü gelmiş ne :)))
ben bugün balık çorbası yaptım bebişime afiyetle yedi.valla ben tadına baktım yok dedim ama maşallah yedi oğlum.pişirirken ablam aradı napıyorsun diye;balık çorbası deyince 'gene başladın mı' dedi ilk oğlumada hep yapardım.kar kardır şimdi balık yemiyor abisi omega 3 kapsülleri veriyorum,semizotu ceviz felan işte.neyse tarifimi veriyim denemek isteyen olursa;
ben çupra kullandım levrekte iyi oluyor.baş kısmını ve etli bir parçayı tencereye koydum.içine orta boy kurusoğan ikiye böldüm,1 havuç doğradım,1 patates doğradım azıcıkta maydanoz dalı.suyu koyup kaynattım 10-15dk.
1 tatlı kaşığı unla tereyağını azıcık çeviridm başka bir tencere.içine haşlamanın suyunu süzdüm tel süzgeçle.patates ve havuçları içine tekrar attım.balık etlerinide didikledim.blendırdan geçirip ekmek ufaladım verdim.ohh yarasın.bakalım deneyen olucakmı bu tarifimi.hepinize sevgiler annişler ve bebişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?