• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ..biz ek gıdaya başlayalı çok oldu hemen hemen 1,5aydırda sütüm yok :((herşeyi veriyorum ben artık mercimek çorbası içine sebzelerini koyup et suyu tavuk suyuyla köfte patates şükür yiyo şimdilik geçen ay aşısında 9700 72 cm di doktorumuz iri bebek olucak didi sağlıklı olsunlarda..

ben kahvaltısını 90 lık mamaya peynir yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi 3 cici bebe tereyağ koyup biberonla veriyorum arada meyve püresi
öğle sebze püresi
3 ,4 saat sonra tekrar yemek ne varsa
ara yoğurt
akşamda 150 li mama...1 2 haftadırda ıhlamur içiriyorum geceleri çok rahat uyuyo sade sevmediği için 1 kaşıkta şeker ekliyorum bide 1 tane bisküvi ozaman cok cok içiyo ama suyu sevmiyo zorlayınca kusuyo ıhlamur su niyetine olurmu bilmiyorum.

öğlen için pataes havuç kabak karnıbahar kereviz haşladım düdüklüde sonra yağ ve irmikle pişirdim yani bugünki pek lezzetli değil:))

Son düzenleme:
günaydın herkese sağlıklı günler.Biraz sakin geldi burası bana son günlerde de dediğiniz gibi güzel havaları gören kendini dışarı attı sanırım.temiz hava bol oksijen bizde yarın çıkıcaz inşallah.sabah normal mamalı kahvaltısın yaptı az önce de emdi ve uyudu.öğlene ne yapayım bir fikir verin öpüyorum hepinizi...

ben geçen gün patatesli havuçlu püre yaptım içinede köfte çok sevdi köfteler yumuşak olsun diye domates suyundada pişirdim:))yanınada yoğurt..

Son düzenleme:
ben geçen gün patatesli havuçlu püre yaptım içinede köfte çok sevdi köfteler yumuşak olsun diye domates suyundada pişirdim:))yanınada yoğurt..

tavsiyen için teşekkürler.kasapa gidip kemik alıcam kaynatmak için o zaman kıyma da alır bebişe özel köfte yaparım senin tarifinden.bugün misafir vardı tarhana verdim kolayıma geldi.içine tereyağı ile yedi maşallah.bebeğinede maşallah herşeyi yiyen çocuk anneye çok rahat oluyor.sağlıkla kalın canım iyi akşamlar...

tavsiyen için teşekkürler.kasapa gidip kemik alıcam kaynatmak için o zaman kıyma da alır bebişe özel köfte yaparım senin tarifinden.bugün misafir vardı tarhana verdim kolayıma geldi.içine tereyağı ile yedi maşallah.bebeğinede maşallah herşeyi yiyen çocuk anneye çok rahat oluyor.sağlıkla kalın canım iyi akşamlar...

afiyet olsun bebişine..ya bizimki bi tarhana sevmiyo ama yarın tekrar deniyim yese hem kolay yapımı hem çok faydalı..

merhaba arkidişle
ben biraz yoğunum bu günlerde bu gün misafirlerim vardı, hiç bakamadım pc ye, anca gittiler kızımı uyuttum ortalığı toplamdım yatmadan bir bakayım dedim gerçi biraz sonra kızım kalkar yine, yarında misafirlerim olacak sabah erken kalkıp onlar için hazırlık yapmak lazım, kızım bu gün iyiydi yada ev kalabalık olunca kucaktan kucağa gezdi, ben pek mızırdandığını duymadım :1:
umarım sizler ve bebeişeriniz iyisinizdir herkese iyi geceler byee

selam kızlar dün akşam çok kötü bi olay yaşadık:( oğlum yeni uyanmıştı yatakta önce oturur pozisyona getirdim sonra tam kucagım aalırken cıt diye bi ses duydum ve oğlum ağlamaya başladı..bi yerine bişey oldugunu farkkettim ama ne oldugunu anlayamadım önce sonra şiddeti artarak ağlamaya başladı ve kolunu hiç oynatmadıgını farkettik hemen acile götürdük..ama ağlamaktan helak oldu yavrum doktora dedim koluna bişey oldu hemen röntgen cekildi meğersem kolu dirseginden cıkmş:(( doktor bana caktırmadan yani kolu cıkmış falan demeden kolu yerine oturtmuş Allahtan sonra sustu yavrumm ama öldüm öldüm dirildim...çok kötüydü.aman siz dikkat edinnn Allah hepimizin yavrusunu esirgesin

selam kızlar dün akşam çok kötü bi olay yaşadık:( oğlum yeni uyanmıştı yatakta önce oturur pozisyona getirdim sonra tam kucagım aalırken cıt diye bi ses duydum ve oğlum ağlamaya başladı..bi yerine bişey oldugunu farkkettim ama ne oldugunu anlayamadım önce sonra şiddeti artarak ağlamaya başladı ve kolunu hiç oynatmadıgını farkettik hemen acile götürdük..ama ağlamaktan helak oldu yavrum doktora dedim koluna bişey oldu hemen röntgen cekildi meğersem kolu dirseginden cıkmş:(( doktor bana caktırmadan yani kolu cıkmış falan demeden kolu yerine oturtmuş Allahtan sonra sustu yavrumm ama öldüm öldüm dirildim...çok kötüydü.aman siz dikkat edinnn Allah hepimizin yavrusunu esirgesin

Ah canım ya kıyamam çok geçmiş olsun nasıl olmuş öyle sen tutuncamı

teşekkür ederim canım...ben kaldırınca çıktı evet ama nasıl oldugu anlamadım bile kollarından bile tutmamıştım gövdesinden tutup kendime dogru cevirirken cıtladı:(

Allahım korusun ya dikkat etmemiz gerekiyor işte üzülme sende allahtan farkına varmışsın.Olmaz inşallah birdaha bende dikkat edicem bundan sonra tutarken falan ya korktum şimdi.Birşey olmasın bebişlerimize canları yanmasın.

Allahım korusun ya dikkat etmemiz gerekiyor işte üzülme sende allahtan farkına varmışsın.Olmaz inşallah birdaha bende dikkat edicem bundan sonra tutarken falan ya korktum şimdi.Birşey olmasın bebişlerimize canları yanmasın.

evet canımçok dikkat etmek lazım...Allah korusun yavrularımızı

çok çok geçmiş olsun

canım eyer eti delmişse bu gün yarın rahatlar bebeğin, benim kızımın alt dişleri çabuk çıktı yani görünmesiyle dişin patlaması bir iki gün sürdü, ama üst dişlerimizi gözüküyor yani hafif uc kısım beyaz ama henüz eti delmemişler ve yaklaşık bir haftadır böyle kızımda mız mız bizim dişlerimiz ateş yapmadı umarım senin kızında da ateş olmaz, sanırım dişten dişe ve çocuktan çocuğa degişiyor bu durum, umarım bebişlerimiz bir an önce rahatlarlar

teşekkürler, eti deldi evet görünüyo zaten,demekki ateşsiz atatıyoruz.sonradan rahatsız edermi diye düşündüm ama inşallah olmaz.üst dişlerde şiş baya bakalım ne zamana çıkacak.ısırmasına bile seviniyoruz bebişlerimizin diimi,amanda dişi vaamışda ısıyıyomuş memeyi diye:)))

İyi geceler kızlar uyudunuzmu yoksaaa. Begummmm gözükmüyorsun bebişin iyidir umarım.Bende yeni uyuttum ayağımda duruyor dalsın bizde yatarız kuzumla.

iyi geceler arkadaşlar begummm , kakera ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz umarum sizler ve bebişleriniz iyisinizdir
bende gidip yatayuım çok yorgunum

çok geçmiş olsun.seni düşünemiyorum nasıl üzülmüş nasıl panik olmuşsundur.sana da bebeğine de çok geçmiş olsun ...

iyi geceler arkadaşlar begummm , kakera ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz umarum sizler ve bebişleriniz iyisinizdir
bende gidip yatayuım çok yorgunum

ben geldim canım malum hafta sonu gelen giden fırsat olmuyor.benim eşim bide o evdeyken pc başına geçmemi istemiyor gıcık oluyor resmen.çok şükür iyiyiz.bebişim uyumaya dirneiyor 2 gündür acaip yoruluyorum.ama şükür iyiyiz.hepinize sevgiler hanımlar.

Selam kizlarrrrr
İnternetimizde sorun var telefondanda yazmak zor oluyor bide haftasonu genelde disarda oluyoruz oyuzden yoktum allaha sukur baska sorunumuz yok
Uykuyu tam duzelttik diyorum biyere gidiyoruz tum duzen sasiyor sinir oluyorum gitmesen gelmedi deyip basimizin etini yiyolar bolede cocuk helak oluyor sinirlerdeyim anlayacaginiz :20:

Siz neler yapiyorsunuz tosuncuklar iyidir ins simdi bakiyirumda kocaman olmus usagum ayaklarini ellerini yerim oyyyyyy:nazar:

Bizlerde iyiyizzz evet ya kocaman oldular yavrularımız.Şimdi dışarda küçük bebek görsem benimki ne kadar büyümüş diyorum.

çok hızlı büyüyorlar gerçekten insan doyamıyor bebek hallerine.bu haftasonu oğlum babababalar,mamamalar,memeler diyerek şaşırttı bizi.ha bide anne dedi resmen bikaç kez.kucağıma gelmek için yaptı hemde.çok şaşırttı bizi 2 günde.bana çok düşmüş onu farkettim.odadan çıkınca arkamdan ağlıyor,kucağıma gelmek için atılıyor felan.çok hoşuma gidiyor tabii.ama tek dişle kaldık hala yanındaki çıkmadığı gibi üstler de çok fena durumda Allah yardım etsin çok zorlanıyor.

Back