günaydın herkese sağlıklı günler.Biraz sakin geldi burası bana son günlerde de dediğiniz gibi güzel havaları gören kendini dışarı attı sanırım.temiz hava bol oksijen bizde yarın çıkıcaz inşallah.sabah normal mamalı kahvaltısın yaptı az önce de emdi ve uyudu.öğlene ne yapayım bir fikir verin öpüyorum hepinizi...
ben geçen gün patatesli havuçlu püre yaptım içinede köfte çok sevdi köfteler yumuşak olsun diye domates suyundada pişirdim:))yanınada yoğurt..
tavsiyen için teşekkürler.kasapa gidip kemik alıcam kaynatmak için o zaman kıyma da alır bebişe özel köfte yaparım senin tarifinden.bugün misafir vardı tarhana verdim kolayıma geldi.içine tereyağı ile yedi maşallah.bebeğinede maşallah herşeyi yiyen çocuk anneye çok rahat oluyor.sağlıkla kalın canım iyi akşamlar...
selam kızlar dün akşam çok kötü bi olay yaşadıkoğlum yeni uyanmıştı yatakta önce oturur pozisyona getirdim sonra tam kucagım aalırken cıt diye bi ses duydum ve oğlum ağlamaya başladı..bi yerine bişey oldugunu farkkettim ama ne oldugunu anlayamadım önce sonra şiddeti artarak ağlamaya başladı ve kolunu hiç oynatmadıgını farkettik hemen acile götürdük..ama ağlamaktan helak oldu yavrum doktora dedim koluna bişey oldu hemen röntgen cekildi meğersem kolu dirseginden cıkmş ( doktor bana caktırmadan yani kolu cıkmış falan demeden kolu yerine oturtmuş Allahtan sonra sustu yavrumm ama öldüm öldüm dirildim...çok kötüydü.aman siz dikkat edinnn Allah hepimizin yavrusunu esirgesin
Allahım korusun ya dikkat etmemiz gerekiyor işte üzülme sende allahtan farkına varmışsın.Olmaz inşallah birdaha bende dikkat edicem bundan sonra tutarken falan ya korktum şimdi.Birşey olmasın bebişlerimize canları yanmasın.
selam kızlar dün akşam çok kötü bi olay yaşadıkoğlum yeni uyanmıştı yatakta önce oturur pozisyona getirdim sonra tam kucagım aalırken cıt diye bi ses duydum ve oğlum ağlamaya başladı..bi yerine bişey oldugunu farkkettim ama ne oldugunu anlayamadım önce sonra şiddeti artarak ağlamaya başladı ve kolunu hiç oynatmadıgını farkettik hemen acile götürdük..ama ağlamaktan helak oldu yavrum doktora dedim koluna bişey oldu hemen röntgen cekildi meğersem kolu dirseginden cıkmş ( doktor bana caktırmadan yani kolu cıkmış falan demeden kolu yerine oturtmuş Allahtan sonra sustu yavrumm ama öldüm öldüm dirildim...çok kötüydü.aman siz dikkat edinnn Allah hepimizin yavrusunu esirgesin
canım eyer eti delmişse bu gün yarın rahatlar bebeğin, benim kızımın alt dişleri çabuk çıktı yani görünmesiyle dişin patlaması bir iki gün sürdü, ama üst dişlerimizi gözüküyor yani hafif uc kısım beyaz ama henüz eti delmemişler ve yaklaşık bir haftadır böyle kızımda mız mız bizim dişlerimiz ateş yapmadı umarım senin kızında da ateş olmaz, sanırım dişten dişe ve çocuktan çocuğa degişiyor bu durum, umarım bebişlerimiz bir an önce rahatlarlar
iyi geceler arkadaşlar begummm , kakera ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz umarum sizler ve bebişleriniz iyisinizdir
bende gidip yatayuım çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?