kızlar corbalarınıza maydonoz koyuyomusunuz?
Balık verdınızmı?verdıysenız nasıl pişirdiniz?
balık bir tatlı kaşığı veriliyoe bir öğünde ızgara yada haşlama .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar corbalarınıza maydonoz koyuyomusunuz?
Balık verdınızmı?verdıysenız nasıl pişirdiniz?
merhaba arkidişlerrr
havalar düzeldi sayfaya uğrayanlar azaldı :) biz hala dişle uğraşıyoruz, bide hergün dışarı çıkmak istiyoruz :) umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
bebeklere köfte veren varmı kızlar, veriyorsanız nasıl yapıyorsunuz tarif edermisiniz ?
Biz bugün çıkamadık şimdide ayağımda uyuyor ben kalkamıyorum yerimden.Gündüzleri kısa uyuyor nedense.
Ben batmanda oturuyorum ama bu yıl tayinciyiz çıkarsa buranın sıcağından kurtulmuş olucaz.
evet canım ya ben soğuk pek sevmem ama yazında yanıyoruz burda hele gecen sene hamıleyken mahvolmustum klımayı acıyodum oda soğuyunca gıdıp oturuyodum ıskenceydı ben trakyalıyım ama bızım orda yazın enazından gecelerı hafıf serın olur ama burası fena
çok soru soruyorum galıba öğretmenmısın cnm tayın deyınce
inş hsyırlısıyla cıkar tayınınızde rahatlarsınız bırazYok canım ya olurmu sohbet ediyoruz ben çalışmıyorum eşim asker o yüzden burdayız.Hamilelikte daha kötü oluyor birde bizim burda su sorunu oluyor.3,4 ay boyunca gündüzleri su yok düşün yani o sıcakta gece geliyor oda az çok zor geçmişti benimde.
inş hsyırlısıyla cıkar tayınınızde rahatlarsınız bıraz
iyi akşamlar kızlar..bizim dişler geliyo sanırım.elime değiyo ucu görünüyoda ama tam çıkması mı lazım rahatlaması için,bugün huzursuzmuş kızım bakıcı dedi,beni bırakmıyo bu akşam arada ağlar gibi oluyo ateşi yok ama,hemen çıkarmı acabaa bu kadarı çıkmışken????
TAVSİYELERİNİZ VE UYARILARINIZ BURADA HER anne ADAYINA FİKİR OLACAKTIR ,LÜTFEN ESİRGEMEYİN...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebekl...l#post23972964 (Bebeklerimize alınması mutlak gerekli olanlar ve kesinlikle gereksiz olanlar....)