• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeze günaydın arkadaşlar havalar düzeldi ne güzel dışarlara atıyoruz kendimizi.Bizimkini çıkardığımda uyuyup kalıyor arabasında iyi oluyor:)yoksa evde zorla uyutuyorum.

merhaba arkidişlerrr
havalar düzeldi sayfaya uğrayanlar azaldı :) biz hala dişle uğraşıyoruz, bide hergün dışarı çıkmak istiyoruz :) umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
bebeklere köfte veren varmı kızlar, veriyorsanız nasıl yapıyorsunuz tarif edermisiniz ?

canım ben gecen yaptım kafama göre...kıymanın içine ekmek içi ve birazcık yumurta sarısı koydum sadece..ızgarada pişirdim...ama sebzeli köfte daha iyi bir fikir gibi

huhuuuuuuuuuuuuuuu:10::10::10::10:

nerdelersınız kızlarrr bebişlerle gezmeleremı cıktınız :10:

bızde cıktık gezdık bı meyve suyu ıctık donduk sımdıde akşaustu sekerlemesıne gecıyoruz

Biz bugün çıkamadık şimdide ayağımda uyuyor ben kalkamıyorum yerimden.Gündüzleri kısa uyuyor nedense.

Biz bugün çıkamadık şimdide ayağımda uyuyor ben kalkamıyorum yerimden.Gündüzleri kısa uyuyor nedense.

:1: aynen canım bende oyleyım bacaklarım kopuyor uyusuyor bazen ama herseye katlanıyor ınsan

hava ıstanbulda felaket sıcak daha sımdıden evler böle sıcak olursa yazın yandık :52:

gecemeleğim sende bı cızelge yapsana kendıne canım

Son düzenleme:
Öyle tabi canım bizimde burası çok sıcak heleki yazın felaket.Dün salıngaca bindirdim yanaklar kızardı beyaz olunca:)

ağustos annelerı ılk sayfada konu acılmıs nasl yapılacagına daır ordan sırayla gıt kolay aslında

bıde sen nerde oturuyon canım

Ben batmanda oturuyorum ama bu yıl tayinciyiz çıkarsa buranın sıcağından kurtulmuş olucaz.

evet canım ya ben soğuk pek sevmem ama yazında yanıyoruz burda hele gecen sene hamıleyken mahvolmustum klımayı acıyodum oda soğuyunca gıdıp oturuyodum ıskenceydı ben trakyalıyım ama bızım orda yazın enazından gecelerı hafıf serın olur ama burası fena
çok soru soruyorum galıba öğretmenmısın cnm tayın deyınce

evet canım ya ben soğuk pek sevmem ama yazında yanıyoruz burda hele gecen sene hamıleyken mahvolmustum klımayı acıyodum oda soğuyunca gıdıp oturuyodum ıskenceydı ben trakyalıyım ama bızım orda yazın enazından gecelerı hafıf serın olur ama burası fena
çok soru soruyorum galıba öğretmenmısın cnm tayın deyınce

Yok canım ya olurmu sohbet ediyoruz ben çalışmıyorum eşim asker o yüzden burdayız.Hamilelikte daha kötü oluyor birde bizim burda su sorunu oluyor.3,4 ay boyunca gündüzleri su yok düşün yani o sıcakta gece geliyor oda az çok zor geçmişti benimde.

Yok canım ya olurmu sohbet ediyoruz ben çalışmıyorum eşim asker o yüzden burdayız.Hamilelikte daha kötü oluyor birde bizim burda su sorunu oluyor.3,4 ay boyunca gündüzleri su yok düşün yani o sıcakta gece geliyor oda az çok zor geçmişti benimde.
inş hsyırlısıyla cıkar tayınınızde rahatlarsınız bıraz

iyi akşamlar hanımlar...biraz ishal olmuş çok şaşırdım acaba dişten mi diye geldi aklıma...?
yemek çizelgesinden mi bahsediyorsunuz?örnek bir çizelge paylaşısanız sevinirim ...şimdiden teşekkürler.bol uykulu rahat geceler...

iyi akşamlar kızlar..bizim dişler geliyo sanırım.elime değiyo ucu görünüyoda ama tam çıkması mı lazım rahatlaması için,bugün huzursuzmuş kızım bakıcı dedi,beni bırakmıyo bu akşam arada ağlar gibi oluyo ateşi yok ama,hemen çıkarmı acabaa bu kadarı çıkmışken????

iyi akşamlar kızlar..bizim dişler geliyo sanırım.elime değiyo ucu görünüyoda ama tam çıkması mı lazım rahatlaması için,bugün huzursuzmuş kızım bakıcı dedi,beni bırakmıyo bu akşam arada ağlar gibi oluyo ateşi yok ama,hemen çıkarmı acabaa bu kadarı çıkmışken????

canım eyer eti delmişse bu gün yarın rahatlar bebeğin, benim kızımın alt dişleri çabuk çıktı yani görünmesiyle dişin patlaması bir iki gün sürdü, ama üst dişlerimizi gözüküyor yani hafif uc kısım beyaz ama henüz eti delmemişler ve yaklaşık bir haftadır böyle kızımda mız mız bizim dişlerimiz ateş yapmadı umarım senin kızında da ateş olmaz, sanırım dişten dişe ve çocuktan çocuğa degişiyor bu durum, umarım bebişlerimiz bir an önce rahatlarlar

günaydın herkese sağlıklı günler.Biraz sakin geldi burası bana son günlerde de dediğiniz gibi güzel havaları gören kendini dışarı attı sanırım.temiz hava bol oksijen bizde yarın çıkıcaz inşallah.sabah normal mamalı kahvaltısın yaptı az önce de emdi ve uyudu.öğlene ne yapayım bir fikir verin öpüyorum hepinizi...

TAVSİYELERİNİZ VE UYARILARINIZ BURADA HER anne ADAYINA FİKİR OLACAKTIR ,LÜTFEN ESİRGEMEYİN...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebekl...l#post23972964 (Bebeklerimize alınması mutlak gerekli olanlar ve kesinlikle gereksiz olanlar....)

verdiğin link açılmıyor ama 2012 ağustos annelerinde böyle bir paylaşım alanına bende yazılar yazmıştım .Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğini.özellikle sormak isteğin bişey varsa yardımcı olabiliriz.sevgiler...

Back