günaydın güzel anneler ve onların güzel bebişlerii
bizim üst dişle başımız dertte alt dişler bir hafta arayla çıkmıştı, ama üst dişin biri 2-3 hafta önce çıktı ikincisi çıktıçıkacak ama patlamıyor bir türlü, uyumuyor iki gecedir, o kadar yorgunum ki gözelerimin içi ağrıyor, kendileri şu an uyuyorlar
nuray sevgili meslektaşım, umarım biran önce bir bakıcı bulursun bende şuan ücretsiz izindeyim, iznim mayısın sonunda bitiyor ya haziranda başlayacam yada o arayı raporla kapatacam, aileden uzak olmak zor hele çocuk olunca insan daha iyi anlıyor. iki kişi vardı bebeğine bakarız diyen bende onlarla bir görüşeyim diyorum daha erkenken şartlarımızı konuşalım diye düşünüyorum ama nasıl konuşacağım neler diyeceğimi pek bilmiyorum, birazda yaş olarak büyüklerya söyliyeceklerimi saygısızlık olarak algılarlarsa diye düşünüyorum, bakalım ne yapacam
begummm benimkide ayak ucuyla basıyor ama benim gözlemlediğim kadarıyla bebeklerin çocu ilk zamanlar böyledir , yani kollarından tutup yürütmeye çalışınca ayak ucuna basıyor, bence korkma yürümeye başlayınca düzelir