• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk dısı çıktığında da sıkıntı yasamıştık ama bu kadar degildi acaba bakıcıya verdigim icin mı böyle oldu bakıcıda sıkıntı çıkarmıyormuş bilmiyorum bana öyle diyor of cok kötüydüm zaten bakıcimizda isi bıraktı moralim cok bozuk

canım takmamaya çalış bunu geçici bir durum olduğunu unutma ki katlanmak kolay olsun, ama dediğinde olabilir belki seni özleyip seninle daha fazla zaman geçirmek istediği içinde uymak istemiye bilir, bakıcı niye bıraktıki işi

Bakıcımizin da cocuğu vardı kıskandıgini söylüyor aslında ben öğretmenim 4 saat çalışıyorum kizim sabh uyuyor 2 saat .bakıcıda 2saat kaliyor sayılır ama yinde bıraktı kaldığımız ilçede bakıcı bulmam cok zor zaten komşumda bakan şimdi kaldık ortada bakalım inşallah buluruz birini

Bakıcımizin da cocuğu vardı kıskandıgini söylüyor aslında ben öğretmenim 4 saat çalışıyorum kizim sabh uyuyor 2 saat .bakıcıda 2saat kaliyor sayılır ama yinde bıraktı kaldığımız ilçede bakıcı bulmam cok zor zaten komşumda bakan şimdi kaldık ortada bakalım inşallah buluruz birini

zor bi durum gerçekten Allah yardımcın olsun inşallah bulursun iyi birini işler yoluna girer...ben de öğretmenimm ama ücretsiz izin aldım bizim de kaldıgımız ilçede tanıdık kimse yok güvenip bırakabileceğimm ama bende eylüle başlıycam işee inşallah karşıma iyi biri cıkar da bırakırım..gerçekten çocugunu güvenipte birine emanet etmek cok zor:(

nurayyksl bende emel-emir in dediği gibi seninle daha fazla birlikte olmak istediği için huzursuzlandığını tahmin ediyorum.bakma küçük olduklarına acaip akıllı bu bücürler.uyumaktansa seninle kalmak istiyor olabilir.kısa zamanda bu sorununda bakıcı sorunun da çözülür umarım.kolay gelsin canım...

gunaydın kızlarrrrr:10:
nasılsınz neler kaynatmıssınız ben yokken
bugun kahvaltımızı yaptık oynuyoruz sanırım temız hava ıyı geldı ogluma yemesı duzeldı annanesı cok lezzetlı corbalar yoğurtlar peynırler yaptı valla kılo aldı oglum 3 gunde :nazar:
sızınkıler ne alemde

arkadaslar bısey sorcam bebeklerınız tam basabılıyormu benımkı genelde parmak ucuna basıyor napıcam :18:
bı kadında aaaa parmak ucuna basıyo dıkkat et benım yegenım 4 yasında hala parmak ucuna yuruyor dedı tabı ben kafayı sıyırdım

günaydın güzel anneler ve onların güzel bebişlerii
bizim üst dişle başımız dertte alt dişler bir hafta arayla çıkmıştı, ama üst dişin biri 2-3 hafta önce çıktı ikincisi çıktıçıkacak ama patlamıyor bir türlü, uyumuyor iki gecedir, o kadar yorgunum ki gözelerimin içi ağrıyor, kendileri şu an uyuyorlar

nuray sevgili meslektaşım, umarım biran önce bir bakıcı bulursun bende şuan ücretsiz izindeyim, iznim mayısın sonunda bitiyor ya haziranda başlayacam yada o arayı raporla kapatacam, aileden uzak olmak zor hele çocuk olunca insan daha iyi anlıyor. iki kişi vardı bebeğine bakarız diyen bende onlarla bir görüşeyim diyorum daha erkenken şartlarımızı konuşalım diye düşünüyorum ama nasıl konuşacağım neler diyeceğimi pek bilmiyorum, birazda yaş olarak büyüklerya söyliyeceklerimi saygısızlık olarak algılarlarsa diye düşünüyorum, bakalım ne yapacam

begummm benimkide ayak ucuyla basıyor ama benim gözlemlediğim kadarıyla bebeklerin çocu ilk zamanlar böyledir , yani kollarından tutup yürütmeye çalışınca ayak ucuna basıyor, bence korkma yürümeye başlayınca düzelir

arkadaslar bısey sorcam bebeklerınız tam basabılıyormu benımkı genelde parmak ucuna basıyor napıcam :18:
bı kadında aaaa parmak ucuna basıyo dıkkat et benım yegenım 4 yasında hala parmak ucuna yuruyor dedı tabı ben kafayı sıyırdım

bizimkide genelde parmak ucunda duruyo çok nadir tabanıyla basıyo ben bi tehlike sezmemiştim düzelir diye düşünüyodum ama şimdi tedirgin oldum:53:

Benim oğlumda 8 aylık ve parmak ucuna basıyor.Konu hakkında birşeyler okudum çok evhamlandım ama demekki normal.Özellikle 1 yaşından sonra bu şekilde basmaya devam ederse problem oluyormuş.

kızlar corbalarınıza maydonoz koyuyomusunuz?
balık verdınızmı?verdıysenız nasıl pişirdiniz?
:56:

ben hiç maydonoz koymadım daha çorbasına, yanlış hatırlamıyorsam 6 aydan sonra verilebilir diye hatırlıyom ama emin değilim bir ataştırmak lazım, balık verdim yıkadım güzelce. bir tavaya az su kordu kapağını kapatıp kısık ateşte bişrdim lokum gibi oldu valla, iki küçük sitavrit yapmıştım benimki bir tanesini anca yedi, ama kılçıklarına dikkat et, buharda bişirmk için tencerenve süzgecin varsa öyle daha sağlıklı benim yoktu ben tavada yaptım

maydanoz bende koymadım sanırım çorbalarına hiç hatırlamıyorum.balık verdim.lokantaya gitmiştik ben yediğim balıktan tattırayım dedim baktım yiyor devam ettim.orta boy mezgit balığının yarısını yemişti.bu günlerde levrek alıp kafasını ve kılçığını çorba yapmayı istiyorum onu vericem.havuç,patates,soğanla haşlayıp etlerinmden de didiklicem , azıcık tereyağı katıp vericem :))

bı kadında aaaa parmak ucuna basıyo dıkkat et benım yegenım 4 yasında hala parmak ucuna yuruyor dedı tabı ben kafayı yurutec kullanıyorsan bebeğinin yere tam bastığından emin ol yürütenin boyunu ayarla çünkü yurutec kullanan cocuklar ayağı yere tam basmıyorsa ayak ucuyla yürümeye alışıyor

Merhaba arkadaşlar bende evde yoktum giremedim kaç gündür.Benim kzımda parmak ucuna basıyor yürüteçten olduğunu söylediler banada.Bizdede emekleme yok daha doğrusu öne değil geriye doğru gidiyor:)

Parmak ucunda yürüme yürütecek kaynaklanıyor bebeginizi yürütece koydugunuzda ayaklarının yere tam bastığından emin olun yuruteci ona göre ayarlayın yoksa bebekler parmak ucunda yürümeye alışıyorlar

ben yürütece koymuyorum bikaç yerde önerilmediğini okumuştum o yüzden almadım bile yürüteç

GÜNAYDIN GÜZELLER...
Neredesiniz bugün hiçkimsecikler yok:( benim bebeğimde parmak ucuna basıyor ama düzelir sanırım çünkü bebekler hep böyle basıyorlar.yürüteç konusunda haklısınız bencede yürüteç parmak ucuna basmasına sebep oluyor.çok uzun bırakmamak lazım yürüteçte bir de arada sırada kendimiz tutarak yürütmeliyiz ki doğru basabilsin.hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum görüşmek üzere :)))

merhaba arkidişlerrr
havalar düzeldi sayfaya uğrayanlar azaldı :) biz hala dişle uğraşıyoruz, bide hergün dışarı çıkmak istiyoruz :) umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
bebeklere köfte veren varmı kızlar, veriyorsanız nasıl yapıyorsunuz tarif edermisiniz ?

gunaydınnnn melek anneler:10::10::10::10:

nasılsınız? bız azıcık kahvaltı yaptık sımdı sabah uykumuza dalmak uzereyız bıde öğleden sonra uyuyor 2 ye dustu gunduz uykumuz
dun akşam bı arkadasta yemekteydık bana dıyolarkı sen bu cocukla nasıl basedıyorsun hıperaktıf bu dakıka durmuyor uyudu orda yarım saat uyandı hıc uyumamıs gıbı kudurmaya devam hıc uyku sersemlıgıde yok bu ne boyle dıyolar bırılerı daha vardı harundan 3 gun buyuk cocugu oturttular koltuga kıpırdamadı bıle köşe yastığı gıbı benımkı yuvarlanıyo emeklıyo top oynuyo cocukta koltkta battanıyesı elınde saskın saskın bakıyo :53:

canım köfteyı sebzelı yapmak daha ıyıymıs dedıler bende yapmadım ama haftaya pazartesınden ıtıbaren bı menu yaptım kendıme onu uygulıycam ıkı gun köfte koydum bakalım arastırıyorum yazarım sanada:56:

Back