2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
iyi akşamlarr..okumam gereken 150 sayfa olmuş,okuyamayacağım haliyle :eek:
bir bebişimiz daha olmuş,scedcedu gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün ,darısı başımıza...
yalel den haber var mı??bodoslama daldım ama..

womarch
Hosgeldin nasilsin?

Yavrucaklarim
Sezeryanda sonda süreklimi kaliyor? Ben gecende hastanedeyken sonda taktilar idrar kesem tam bosalmiyormus bosalttilar cektiler bayagi bi canim yanmisti ama cikardigi an acida geciyor.Sürekli kalmicaksa dayanabilirsina ama sondadan sonra bebekte baski yapiyor ya wc ye ne zaman gidecegeimi anlamam icin kasiklarima sanci girmesi gerekiyor. Allahtan idrar tutmada problemim yoksa yanmistim ama gece uykudan kalkarken cok sanciyla kalkiyorum.Bende bu sancilarla nasil normal dogum yaparim diye düsünüyorum.Dogumdan sonra bebek baskisi kalkacagi icin sende bir sorun olmaz.

Hadi haftasonu bebis fotolarini bekliyoruz.

Site cok yavas zor yaziliyor :KK43:((

Bocek merhaba nasilsin?

Pamuk hosgeldin nasilsin yoktun kac gündür?

kızlar bebıslerın fotolarını flassız cekecegız unutmayın
damdan dusme oldu ama dıkkat!!
gozlerını koruma adına..

Nereye yazmis pump ay masallah ya ikizlerde geldi.

Askitom gecmis olsun esinde rahatsizmis.Aksamlari az yiyorum ben mide olayini öyle cözdüm canim ya yoksa tepikler midemde yiyince pisman oluyorum.

Pamuk
Kizlar dogum yapiyor yavas yavas piyangi kime cikarsa gidiyor hepsinede sasiriyoruz ben daha burda kac kisiyi doguma göndericem bakalim :)))) Neyseki haberler fotolar iyide moralimiz iyi oluyor. Facebookta gördünmü esmeralda oglanin son videosunu eklemis büyüyor ilkgöz agrimiz.

meltem cim hoş bulduk nasılsın bütüngün yoktun
aşkıtom neoldu migdene kızz

sagol meltem abla
bakalım yarın sabah erkenden hastaneye gıdecez
ıns sonuclar ıyı cıkar da amelıyata gerek kalmaz

evet canım ınsallahh dogumda gelecek sonra ben annecıgıme gıtcem 40 mız orda cıkıcak ınsallahh
:dance:

oohh ne guzel ıste :)))

kıbelesr
ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım cnmmm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sagol Kibelesrcim persembe ürologdayim bakalim durum ne.Gerci bebek tam göbek deligimin orda fildir fildir dönüyor bi kac gündür.Sanki böbrekten cekilmis gibi hissediyorum ama ultrasonda bi görelim bakalim.Persembe sabahi gene bi sürü yas ortalamasi 70 olan prostatli adamlarla bekleme odasinda test sonucu beklicem :KK43:((( Sen nasilsin?

ay canım kalmadı bencede sorun ıcıme oyle doguyo dua edıyorum gıdınce haber ver hemen merak ederım..
ıyıyız cok sukur canım :))

bekle julim bir topıkte okumuştum kontrollü olarak 40 artı 4 kadr beklenebilirmiş..ama sürekli kontrol aıtında olcaksın....
bizimki 39 da alınacak..
ve ben hemen olsun istiyorum.
çok rahatsızım kasıklarımdan.. su ara..
sabahlara kadar inliyorum dayanmayıp agrı kesici aldım bugün.
..

canım uzme kendını agrı kesıcını al yasadıgın agrı huysuzluk daha kotu..

kızlar bu idrar yolu enfeksiyonum geçmezsse sezeryanım ertelnirmi

yarın dr. arıcam.bilgisi olan varsa yazsın lütfen*??

canım ınsallah gecer enfeksıyon..

kızlar mıdem ıcın ne yapabılırımm

rennıe duo surup
talcıd tablet
ve soda sevdıklerım delikafadulden
rennıe tablet
talcıd surup sevmedıklerım.

bır de bana muz ıyı gelıyor..
dene ıstersen :))

womarch
Hosgeldin nasilsin?
.
selamm..iyiyim 3 gündür bakamadım kk ya,cuma günü dr a gittim,bebiği gördük :))şimdi 15 gün bekleyeceğim..herşey yolunda 2500 kilo olmuş gibi opuyorumnanaktan
yanlız ben de b12 eksikliği çıktı,dahiliyeye gidip düzenli iğne olmam gerekiyormuş..
siz nasılsınızz,isme karar verebildiniz mi..

julii hayırdır medipol e mi geleceksin? jasmin in yazısında gördüm şimdi..buradamısınn..

pamuk sen de hoşgeldinn

X