Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız culi o kadar geç doğurma bak sonra kakasını yer laelaelaelaelaeseninki içerde
ne ıyı doktormus o tabıkı sezeryan olunca daha cok para alınıyor ondandır bencedoktoru normal doğur demiyorki zaten gel alalım bebeği hemen diyor yılbaşında 2 kadeh şarap keyfim var senle uğraşamam diyor kaydirigubbakcemile3
bekletmişken 40 ı cıksıın bocuk olmaz mı kaydirigubbakcemile3oldu canım bide nasıl cıkacak bu diyor büyüt içinde
jJuliett
Canim bak bi dolu hamis var burda hep beraber beddua edelim senin doktora kesin su icmeye vakti olmaz.Ay ne alem hatunsun cok güldüm gece gece.Amin diyimde tutsun duan :))))
niye kakasını yesin canım :dilcikar:
anasının boğazı durmuyo kızı için bo bol yiyo
onlardan nasiplensin
scedsedu evıne gelmıs kızıyla kızlar
faceye yazmış
hula cnm
kızkardesımde abla dayanamazsın epudrale dedi
sahsen olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam genel olacam ben.
allah normal vesın tabı,yanı normal dogum
kibeleciğim ben epiduraldim hep derler ilk yarım saatte anne sütünü vermek iyidir diye beni yukarı çıkarır çıkarmaz istedim zeynomu getirdiler bana....hoş süt geliyormu oda ayrı bir dert ya neyse=(bir iki damlada olsa veriliyor olmasa bile anne bebek teması sağlanıyor....sen sezeryan mı olucaksın ?genelde bir çok annede süt salımı sezeryan sonrası öyle fışkır fışkır gelmiyor..sonra bebek odasında mamayla destekliyorlar.....ben korse kullanmadım...ihtiyaçta duymadım hiç göbeğim kalmadı daha bir kaç günlükken bile ..hatta bir haftalıktım 8 ay bebişi olan bir arkadaşım geldi yeni doğurmuş oymuş gibi kocamandı hala göbeği ve karnımı okşayıp duruyordu maşallah maşallah diye üstelik 2 çeşit korse kullandı ama? bu sefer istiyorum almak çünkü 2. çocuktan sonra eminim eski tipim kalmıcam hoş çokta güzel bir tipim yoktu ama=)artık çok dikkat edicem kendime kullananlar var çevremde memnun kalan kadar kalmayanda var..al bulunsun rahat edersen eğer kullanırsın =)
yook bence sezeryan olursan spinal yaptır o öle acımıyo. hem bebeğini görersin ,ameliyat bitince ki zaten toplam 30 dakka filan sürüyo bebeğini emzirebilirsin.bebeğe hiç anestezik gitmemiş olur.genel olursan kendine gelene kadar o hoooo.bide boğazına koca tüp takılıyo ne gerek var. bebişin ilk sesini de duyamıyosun.kötü yani bence.inş istediğin gibi normal olurda olmazsa şayet sen spinali düşün,ama epidural değil!
spinalde omurilik sıvına belden ince bir iğneyle girilerek ilaç yapılıyo.2 saat ile 3 saat arası anestezi süresi var.kişiye göre değişebiliyo.belden aşasını hissetmiyosun.bu süre sonunda tamamen etkisi geçiyo. epiduralde ise omurilik sıvısının olduğu aralığın bir üstündeki aralıga inceeeee bir kateter yerleştiriliyo.ayni bölge uyuşuyor ama ameliyattan sonra bu kateterden sadece ağrı kesiciler verilerek 72 saate kadar ağrı giderilebiliyor.72 saat sonra kateter çıkarılıyor. eğer ağrı olmazsa daha öncede çıkarılabilir.
canım ben genel anestezi ile sezeryan olmuştum ve uyanır uyanmaz emzirmiştim zaten hamileyken sütüm gelmişti hatta göğüs pedi kullanmasam kıyafetlerim batıyordu
herkeste farklı tabi şimdi 36 haftadayım daha sütüm gelmedi bekliyorum
belki bu sefer ddoğumdan sonra gelir.
ben epiduralden tırsıyorum valla.ama başkalarına yaptım bişey de olmadı. yani ameliyat sonrası ağrı için ii tabi de işin içinde olup bütün olası kötü senaryoları bilince bi de pinpirikli olunca .... yaptırma o daha kötü diyemem ama ben yaptırmamyerimseniben
sezeryan olucaksanız spinal öncelikli düşünün bencede.ocakta doğum yapacak anestezi doktoru olarak önerim
cnm makattan bagırsaklara hortum sokacaklar kameralı
duruma gore hemoroıd fıstul amelıyatı olcak
slm kızlar nasılsınız bugün buraya ilk kar yagdı ama hava çok soguk.
selam kızlar ne var ne yok
bugün Ankarada sürekli yağmur vardı ve hava baya soğuktu dışarı çıkmıyacaktık ama 4 te çıktık şimdide anca
park yatağımıza nevresimi falan serdim Allahın izniyle bi çantam kaldı hazırlanacak oda yarına olmadı bu hafta kısmet artık sonrası sağlıcakla gelsin oğlum inşallah
kızlar öğretmenimde hastaneden çıkmış çok şükür yaaa
bende hepsini okudum yeni kitabı çıkmış haberin varmı türkçeye cevrilmişmi
selam kızlarrr nasılsınız giremıyorum kac gundur annem ve babam gelmıslerdı yanıma bugun gıttıler ayy evler bombos kaldı neyse cok fazla uzulmeyeyım annem gelcek ocakta doguma kadar kalcak bır aksılık olmazsa kızlar sımdı face baktım yalelle ılgılı bırseymı var ona ulasmaya calısıyosunuz buarada baska acelecı bebısler varmı erkenden gelen ogretmenımden sonra buarada ondan haber alfdınızmı nasıllarmıss
doğum raporunda da yazar sonra:
doğum şekli: günde 3 doktor mıncıklaması şekliyle :roflol::roflol:
esmeralda
masallah bebegıne
ne kadar buyumus yavrum,cok duygulandımmm
acep bızımkıler de boyle miiii
ahh canım hadı az kaldı yıne gelecekmıs bak uzulme :))
evet canım ınsallahh dogumda gelecek sonra ben annecıgıme gıtcem 40 mız orda cıkıcak ınsallahh
:dance:
Hoya
Sart degil ama 40 i gecince olabilen bir durum kakasini yemesi.Bir arkadasim 3. cocugunu dogurdu.Benim gibi ona 19 ocak demisler 31 ocak olmus hic dogum hali yok doktor test yapmis beyin dogum baslasin diye emir vermiyormus hemen sezeryana almislar.Ilk iki cocugu normal olmusken.Aslinda bi cok sey beyinle alakali.Bakalim bizde öyle dursak 1 subat babasinin dogumgünü yetisirmi demistim ama doktorlar arkadasimada demis kakasini yiyebilir diye.
CADIARZU hımm bilmiyordum40 haftadan sonra doğan bebelerin bazısında oluyormuş bu
bi topikte okumuştum
güle güle kullanın canımkızlar bızde kaç gundur beşik gezıyoruz bulamadık yaa sınır oldum hep uyduruk seyler yaa kuması falan annanesı mobılya karyolası ıle dolabını alcak yazın ıstedım ben bırkac ay ıdare etsın dıye besık aradık ama yok en son park yatak aldım annanemız alınca odamızı onuda oyun parkı yaparız artık napalım dedık ıyı yapmısmıyız:)kaydirigubbakcemile3
bekle julim bir topıkte okumuştum kontrollü olarak 40 artı 4 kadr beklenebilirmiş..ama sürekli kontrol aıtında olcaksın....
bizimki 39 da alınacak..
ve ben hemen olsun istiyorum.
çok rahatsızım kasıklarımdan.. su ara..
sabahlara kadar inliyorum dayanmayıp agrı kesici aldım bugün.
..