• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar bir şey soracağım yumurtlamadan somraki beşinci günüm bugün karnım çok sert ve sağ tarafımda bi ağırlık bir şişlik hissediyorum duğhostan kullanıyorum bu normal mi sabah da baya bi gaz sancısı çekerek uyandım normal mi bı eva0108 eva0108 babylovee babylovee mmatmazellll mmatmazellll eylulesma eylulesma Evanora Evanora hamile arkadaşlarımız böyle bir durum yaşamış mıydınız
Cnm hamilekkle alakası yoktur budurumun şuan için yaşadıkların çok normal hormonlar adet olacağının güne kadar dahada çok yasarsin ara ara böyle şeyler çok takılma bence

Beklemek zor ama bence bekle en azından bir hafta geçsin git test ver benim ablam 1.5 aylıkken gebelik testleri negatif çıkıyordu en iyisi direkt kan vermek
Doğru söylüyorsun canım insan sabırsızlanıyor artık salacağım test falan yapmayacağım korunmadan normal hayatıma devam edeceğim ve belirtim olduğunda yapacağım banada sürpriz olsun 🥲

eylulesma eylulesma cnm testi aldığım bayana attım testi sordum evet son iki testte yumurtlama olmuş dedi seninde 24 saat içinde olcak demkki yabugun yada yarın değerlendir mutlaka

Kızlar bir şey soracağım yumurtlamadan somraki beşinci günüm bugün karnım çok sert ve sağ tarafımda bi ağırlık bir şişlik hissediyorum duğhostan kullanıyorum bu normal mi sabah da baya bi gaz sancısı çekerek uyandım normal mi bı eva0108 eva0108 babylovee babylovee mmatmazellll mmatmazellll eylulesma eylulesma Evanora Evanora hamile arkadaşlarımız böyle bir durum yaşamış mıydınız
Canımmm hamıleysen de daha ondan olmaz HCG artmamıstır bence lh artıs sonrası gaz sertlik cok normal bence yani o ilacı hıc kullanmadım. İlactan belki olablr ama kullanan arkadaşlarım dha iyi bilir 🤩

Olanda da olmayanda da hayır vardır canım kendini üzme olumsuza alıştır ki her zaman olumlu olursa mutlu ol ben kendimi olumsuza alıştırdığım için şu anda hiç üzülmüyorum olsaydı çok sevinirdim tabii ki. Vücut ısım 36.4'e düştü ama anlam veremiyorum vücudum çok sıcak yani Ateş ölçerim bunu çıkarmasına çok şaşkınım eşim bile soğumamışsın ki diyor çok garip bir sabah
Haklısın canm hayırlısı olsun , 🥰 🫶 🥰

Yok canm bende hic boyle bı etkisi olmadı herzamanki gibiyim yediğin içtiğin seylerle de ilgili olabilir 🤷🌸🥹

babylovee babylovee Canım ben şimdi hastaneden çıktım Doktor alttan muayene etti Ayrıca üst ultrasonla da baktı karından yumurtan çatlamış dedi yani şu an sağlıklı bir durumda hani seni çağırmamın sebebi dedi bazen çatlatma iğnesinin sonucunda yumurta çatlayamıyor kiste çeviriyor dedi sertleşip O yüzden yani kontrol amaçlı çağırmış Ben dedim Hocam hani şu an kanda çıkmaz mı Ya da işte hani ne zaman test yapabilirim diye bana dedi ki adet döngünden önce test de yapmak kanda verme 24'ünde adet döngüm olmazsan Beta HCG vereceğim

Teşekkür ederim canım öyle yapacağım bakalım 🥲

inş canım teşekkür ederim alllah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım benim bat Çarşamba yani yarın ben pazar sabahı ve öğlen test yaptım kuruma çizgisi bile yoktu ama akşam ki testte gördüm sabah ilk idrarla tekrarla istersen

Ben geçen ay yaşadım ama yumurtam çatlamadığı için o ağrıları yaşadım sanırım Bi ee klomenin etkisiyle bu ay böyle Bi şikayetim olmadı

Canım benim bat Çarşamba yani yarın ben pazar sabahı ve öğlen test yaptım kuruma çizgisi bile yoktu ama akşam ki testte gördüm sabah ilk idrarla tekrarla istersen
Vanım ya ben simdi akıntıyla beraber pembe bı akıntı gördüm kan degıl ama acaba bu ne .normalde basıma gelen bısey degıl.adet olunca direk kırmızı gelırdi.bugünde 15.gunum

Dayanamadım ymrt çatladıktan sonraki 8.gün test yaptım. Belki çok silik de olsa çıkar diye ama bembeyaz ya...☹️dönebilir değil mi

Back