Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
julii hayırdır medipol e mi geleceksin? jasmin in yazısında gördüm şimdi..buradamısınn..
pamuk sen de hoşgeldinn
benimkiler hep soğuk...kızlar ayakları usuyen varmııııııııııııııııııııııı
aman ya maşallah diyelim sağlıkla gelsinlerde tam piyango olsun görmedim videoyu bakimm açıpta koca oğlanaNereye yazmis pump ay masallah ya ikizlerde geldi.
Askitom gecmis olsun esinde rahatsizmis.Aksamlari az yiyorum ben mide olayini öyle cözdüm canim ya yoksa tepikler midemde yiyince pisman oluyorum.
Pamuk
Kizlar dogum yapiyor yavas yavas piyangi kime cikarsa gidiyor hepsinede sasiriyoruz ben daha burda kac kisiyi doguma göndericem bakalim :)))) Neyseki haberler fotolar iyide moralimiz iyi oluyor. Facebookta gördünmü esmeralda oglanin son videosunu eklemis büyüyor ilkgöz agrimiz.
selamm..iyiyim 3 gündür bakamadım kk ya,cuma günü dr a gittim,bebiği gördük :))şimdi 15 gün bekleyeceğim..herşey yolunda 2500 kilo olmuş gibi opuyorumnanaktan
yanlız ben de b12 eksikliği çıktı,dahiliyeye gidip düzenli iğne olmam gerekiyormuş..
siz nasılsınızz,isme karar verebildiniz mi..
julii hayırdır medipol e mi geleceksin? jasmin in yazısında gördüm şimdi..buradamısınn..
pamuk sen de hoşgeldinn
evet canım,ben başından beri leyla hn a gidiyorum..ayrıntılıyı da hakan bey yapmıştı,geçen sene 1 kere daha ona gitmiştim rutin kontrol gibi..evet canım
daha doğrusu arastırıyorum
sema hanım aklımda bakalım sıra kolay alınmıyormus ama :uhhm:
sende oraya mı gidiyon
sağol meltemcim,annesi 5.5kg doğunca oğluşu da çekiyor galiba yavaş yavaş..şaka bir yana anne babanın doğum kilosu da etkili oluyormuş diye okumuştum..kendi drum ameliyat olmuştu,hastanede başka drun makinesinde ölçüm yapıldı,bana makinelerden de farketti gibi geldi..ayağı da 7 cm miş,ne kocaman ayaklı diye dikkatini çekti de dr un ölçtü :roflol:Askitom
Acil sifalar ikinizede.Bebek gelince isiniz cok toparlayin kendinizi biran evvel
Womarch
Masallah canim bebise güzel kilo almis.
evet canım,ben başından beri leyla hn a gidiyorum..ayrıntılıyı da hakan bey yapmıştı,geçen sene 1 kere daha ona gitmiştim rutin kontrol gibi..
randevu sıkıntısı var canım medipolde ne yazıkki ( hakan, leyla ve sema üçlüsünden 1 aydan önce randevu alınamıyor,hastanede çalışan tanıdık falan varsa olabilir belki ama..ne oldu neden değiştirmek istiyorsun?
sağol meltemcim,annesi 5.5kg doğunca oğluşu da çekiyor galiba yavaş yavaş..şaka bir yana anne babanın doğum kilosu da etkili oluyormuş diye okumuştum..kendi drum ameliyat olmuştu,hastanede başka drun makinesinde ölçüm yapıldı,bana makinelerden de farketti gibi geldi..ayağı da 7 cm miş,ne kocaman ayaklı diye dikkatini çekti de dr un ölçtü :roflol:
womarch
Canim ihmal etme b12yi. Isme karar veremedik alman tanidiklar Tayfun güzel diye israr ediyorlar ben karismiyorum babasi kimlik icin gidince ne isterse yazdirsin.Herhalde Tayfun da kalacagiz gibi görünüyor.