Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çarşamba 8 de sabah canım az kaldı çok heycalıyım ve korkuyorumm....mafoldumben
sizinkiler bunun iki katı. kucağınıza alınca benimkine burun kıvırırsınız bu ne minicik oyuncak gibi diye :roflol:
1660 gr daha büyümüş haliyle delikafadulden
sizinkilerden tosuncuk olanlardan biriyle yanyana koymalı benimkini.
bütün havası söner sıpanın :roflol:
bende dün yoğun bakımda gördüm 680 gr yeni doğmuş bebek.
doğurun Çapa'nın arka yüzünü ondan sonra anlatacağım size.
şimdi iyileri anlatıyorum korkmayasınız diye..akannehir
kızlar yazıyorum yazıyorum kimse cevap vermiyor...
hayırdır yalel le ilgili bir durummu var siteyede girmiyor zaen birisi habermi almış
Kizlar Merhaba
Gecmise bakicam umarim cok dolu degildir.Ne var ne yok herkes iyi mi?
kızlar bızde kaç gundur beşik gezıyoruz bulamadık yaa sınır oldum hep uyduruk seyler yaa kuması falan annanesı mobılya karyolası ıle dolabını alcak yazın ıstedım ben bırkac ay ıdare etsın dıye besık aradık ama yok en son park yatak aldım annanemız alınca odamızı onuda oyun parkı yaparız artık napalım dedık ıyı yapmısmıyız:)kaydirigubbakcemile3
bekle julim bir topıkte okumuştum kontrollü olarak 40 artı 4 kadr beklenebilirmiş..ama sürekli kontrol aıtında olcaksın....
bizimki 39 da alınacak..
ve ben hemen olsun istiyorum.
çok rahatsızım kasıklarımdan.. su ara..
sabahlara kadar inliyorum dayanmayıp agrı kesici aldım bugün.
..
CADIARZU hımm bilmiyordum
güle güle kullanın canım
iyi yapmıssın opuyorumnanaktan
kızz nerdeyse aynı gün olacaktık sezaryan
bana 16, da almak lazım en gec dedi
bekliyo hala beni tülü delikafadulden
ahhh ben yerım onu annesı hıc burun kıvrılır mı yaaa doyulmaz ona 41.5 kere maşallah sana benzıyo kız bu minik oğlan.. :))
Ah o çapa bılmez mıyım!!!
anlatmana gerek yok canım..
canım ah bır bılsek ben de cok merak edıyorum ama ulasacak bır yer yok..
selam canım ıyıyız bız sen nasılsın bakalım oglusların nasıllar?
en ıyısı canım aynen ben de oyle yapacam bır park yatak aldım sımdılık ıyı olmus..
canım ck gecmıs olsun!!
al canım artık kocaman oldular drum gecen gun oyle dedı bızden guzel bagısıklık sıstemlerı maşallah olmaz bısey agrı kesıcıden..
adas bizde hikayelerimizi yazdığımızı görcez mi
akşamdan beri doğum öykülerini okuyorum zaten
cok duygulanıyorum okudukca :no2:
ehh gireyim artık laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaeculi doğum moduna girdidelikafadulden
Yavrucaklarim
Bi kez sormustum sana gecmiste kalmis.Ben ilk kez duyuyorum neden idrar yolu enfeksiyonu gecmeden sezeryan yapamiyor? Daha önce böyle bis duymadim acaba mantikli aciklamisi ne merak ta ettim.
Normal dogum deseydin belki sancin cok olur dayanamazsin diye sezeryana alir dicektim ama zaten sezeryan acaba operasyonla ilgili bisimi?
Bide bu tür enfeksiyonlar pit diye gecmiyor sen dogumdan sonrada kontrollerini aksatma ayaklarini sicak tut.
Jjuliett
Biz okuruz sizin hikayeleri daha vaktimiz var nasilsa :))) Yavrucuklarim dogru diyor senin ilk bebek 40 haftayi doldurmayi bekle bagisiklik sistemleri daha saglam oluyor sen rahat edersin sonra.
ne guzel yazmıssın canım ben de hayatımın son 3.5 senesinde en sevdigimi babacıgım ı kaybettikten sonra polyanna oldum artık ufak tefek hicbisey uzulmuyorum hayatta ne dertler var niye kucuk seyler icin hem kendimi hem sevdiklerimi uzeyim diyorum allah saglık versin yeterki tum sevdiklerimize ve bize diger tum problemler cozulur canımneler yediiiiiiin???
aman allahım, bu ne gerginlik!!! kızlar inanın bahsettiğiniz problemlerin hiçbiri aşılamayacak şeyler değil, sadece bebişlere zarar veriyorsunuz...sweeti düşünün şu anda. hiç bebek sahibi olamayan insanları, evlatlarını kaybedenleri...herkesin yaşamında payına düşen bi sıkıntı darlık var, bunu içinden çıkılamayacakmış, dayanılamayacakmış hale getirmeyin lütfen, en azından eşleriniz çok anlayışlı ve sizi seviyorlar.
bakın şimdi eşim bana ne dedi şaka maka ama: hayatım hani sen ara sıra fransaya gitmek istiyordum, planlarım vardı, şunu yapmak istiyordum -ki öylesine söylüyorum- falan diyorsun da ben hiç takmaz gbi davranıyorum ya, aslında içten içe suçluluk hissediyorum, saçma ama mesela klozetin oturma yeri çok soğuk ısıtıcı taktır diye espri yaptığın halde ben onu bile yapamadığım için huzursuz oluyorum...
onların açısından da bakmamız lazım, hayat şartları zor ve sürekli talep ediyoruz, onlar da insan zorlanıyorlar, geleneksel rolleri de çok sıkıştırıyor, böyle düşünürsek hem kendimiz mutlu hissederiz, hem onları rahat hissettirir, motive ederiz..moral bozukluğu ne bizim, ne bebişlerin ne de eşlerimizin işine yarar...
medipolun bebk yogun bakımı falan cok iyimis bebk hemsireleri de supermis kardesim cok memnun kalmıstı sema hanım da normal dogumda cok ısrarcıymıs diye soyluyolar bence telle bir konus kendisiyle canımsaol jasminim
medipolde aklımda
sen böle yazınca orayamı gitsek dedik eşimle
pendik cok uzak ama medipol coom yakın bizr
eşim evdeyken gelse bebiş iyide
bide o işteyken gelmeye kalkarsa taksiyle kim bilir ne kadar zamanda giderim
krizim sen hangi hastaneye gidiyon[/COLOR][/B]
hakan bey cok yogunmus canım sen leyla ya da sema hanımla konus bir anlayıs gosterirler sanırımleyla hanım nasıl
normal yanlısımı yoksa sezaryan mı
ay ben şimdi nası randevu alcam
hakan beydoğumlara girmiyormus die duydum yoğun muş cok
leylaa hanımda bi hafta olmadığına göre ben bi sema hanımamı gitsem acep
offfffffffffffffffffffffffffffffff :bbo:
seytan dio hiç biyere gitme sancı gelince zeynep kamile gidersin kafamçokkarıştı
kızlar bence bu konuda en saglıklı bilgiyi doktorlarınız veriri onlara danısın derim ben cuma gunu gidince ben konusacagım mesela ikisinin de artılarını eksilerini soracagım en iyi kararı doktorum veriri kararı da ona bırakacagımYa şimdi benim kafam karıştı. Spinal mi epidural mi? Offf inşallah sezeryana gerek kalmaz da normal yaparım dicem ama bu eşek sıpası hala dönmedi,kafasını yukarı ittikçe itiyor
ozelden mesaj attım canım numarasını ben 2 kez mesaj gonderdim 2 mesaj da iletilemedi aramaya da cekindim acıkcası insallah hayırlı haber verirsin bizemerhaba kızlar, sessiz bugün burası.
herkes kocasıyla herhalde.
bana yalel'in telini atsanıza özelden. kimse aramaya cesaret edemiyor ben arayayım bari, çok meraklandım.
bir de ismi neydi yalel'in onu da yazın ama.
aa neguzel haber bu bebislerimiz buyuyor saglıkla birer birer darısı b asımıza insallah zamanında tabi :)kızlar öğretmenimde hastaneden çıkmış çok şükür yaaa