• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Haklısın canm hayırlısı olsun , 🥰 🫶 🥰
Kuzum ya bitmeyen uzayan akınttım var vücut ısım yüksek olsa umutlanacaktım ama 3 kere ölçtüm ilk ikisinnde 36.4 ikincisinde 36.5 üçüncüsünde 36.6 çıktı anlamadım vücudum çok sıcak Şimdi de 37i geçik göguslerim çok ağrıyor bacaklarımda ağrı var geliyor gelmekte olan ama sanki adet hssim de var belli sen de gelen giden yok mu erken gebelik testi alacaktın canm ne oldu?

Kizlarrrr eşimin sonuclsri güzel çıktı Allah'ım şükürler olsun çok mutlu oldum şuan buayda bebek müjdesi yaşatır bize inşaallah 🙏🏻
Oyyyy eva'm yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam canım benimmm güzel günler yakın demiştik bu ay da hadi bir bebiş müjdesi ver bak gör eşin nasıl da daha hızlı atlatıyor🌺

Kizlarrrr eşimin sonuclsri güzel çıktı Allah'ım şükürler olsun çok mutlu oldum şuan buayda bebek müjdesi yaşatır bize inşaallah 🙏🏻
Çok sevindim canım Rabb'im beterinden korusun Allah'ın izniyle bebiş haberi de alır bu yılı güzel geçirirsin inşallah 🙏

Cok iyi anlıyorum seni evet ama test günü yaklaştıkça o stres hep oluyor ona engel olamiyor insan. Bir ay boyu stres yapma ama regl günü yaklasinca test perileri geliyor hemen 😁 kaçıncı ayın gebelik denemesinde senin ?
Yok ben reglim biter bitmez böyle oluyorum. Benim biraz karışık 1 yıl önce karar verdik ama fazla kilolarım vardı ameliyat oldum vs. Haziran ayında tamamen olacaksa olsun diye bıraktık. Sonra ben işten ayrıldım ne olacak ne bitecek derdine düştüm bi de baktım hamileymişim. Eylül ayında 986 hcg ile öğrendim haftaya kese görmeye gittik ama tutunmamış. O zamandan sonra takıntı mı yaptım diyim ne diyim. İstiyorum o günden beri

Kuzum ya bitmeyen uzayan akınttım var vücut ısım yüksek olsa umutlanacaktım ama 3 kere ölçtüm ilk ikisinnde 36.4 ikincisinde 36.5 üçüncüsünde 36.6 çıktı anlamadım vücudum çok sıcak Şimdi de 37i geçik göguslerim çok ağrıyor bacaklarımda ağrı var geliyor gelmekte olan ama sanki adet hssim de var belli sen de gelen giden yok mu erken gebelik testi alacaktın canm ne oldu?
Bende hiç bı belirti yok valla bozuldum mu ne 😂😂😂 aldım canm sadece days doctor vardı yarın sabah yaparım 🥹

İnşallah canım çok sevindim Allah bu korkuyla tekrar karşılaştırmasın 🌸🌸
Amin canm inşallah rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🏻
Oyyyy eva'm yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam canım benimmm güzel günler yakın demiştik bu ay da hadi bir bebiş müjdesi ver bak gör eşin nasıl da daha hızlı atlatıyor🌺
Ayyy cnm benim ya vallhi ustumuzdrn yük kalktı sanki rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🏻
Çok sevindim canım Rabb'im beterinden korusun Allah'ın izniyle bebiş haberi de alır bu yılı güzel geçirirsin inşallah 🙏
İnşallah cnm inşaallah rabbim sağlığımızla sınamasın kimseyi🙏🏻
Ohhh çok iyi oldu tekrardan geçmiş olsun
Çok sağol cnm🙏🏻

Cnm belki regl oluyorsun dur bekle bakım yarina kadar belli olur
Yarım saat once geldı cok cok az bsey dahada hıc bırsey yok canım.ılk defa basıma geldı normalde direk gelir yani.31 Aralıkta aşılama olmustum acaba yerlesme kanaması olabılır mı.cok acık pembe gibi cünkü

Back