- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Denizcim
Sen bebek dogunca yaza Türkiye ye gitmeye niyetli misin? Burdaki ortamda asiyi vermiyor doktorlar ama Türkiye ye giderken ortam farkli gene asi yapmayacak mi? Bende onu anlamaya calisiyorum.Hamileyken asi olunca bebekte korunuyormus.Bakalim yaza kadar sartlar heryerde gene degisir.Ben karar veremiyorum doktor ol derse olacagim olma derse olmayacagim öyle karisik bir durum.Birde oglum 2 yasindayken güney almanyada kizamik salgini oldu bayagi cocuk öldü.Asi yapilmiyormu diye sordugumda kizamik mikrobu yok olali cok uzun zaman oldu asi yapilmiyor dendi bana. Ama neyin ne zaman olacagi hic belli olmuyor.
Türkiyeye gidicem ama ellerimizi sürekli steril tutarsak, kalabalikta maske kullanirsak, bir de bünyeyi saglam tutarsak iyi beslenip bbisey olacagini sanmiyorum. bebek icin bilemem onu doktora isin ehline sormak lazim. ben doktor digilim sadece birden fazla doktoru dinleyip icind ebulundugum duruma göre kendi ne yapmak istedigimi söylüyorum. sonucta herkesin kendi bedeni üzerinde karar verme hakki kendisine aittir ..... o yüzden olucam diyeni de olmicam diyeni de elestirmem. Herkesin durumu farkli. Bakalim belki doktorum asi ol der ona göre tekrar gözden geciririm. :sm_confused: