Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar biz geldik... Ya bugün bir veli toplantısı yapayım dedim şişirdiler başımı,neyseki son 1 haftam kaldı yaşasın izinnnn kaydirigubbakcemile2
Bu arada aşkitom gitmişsin nstye,herşey normalmiş hadi gözün aydın,artık oğlunu da haftaya görürsün...
[
hoşgeldin özgeedelikafadulden
Konu gittikce amacindan uzaklasiyor anladiigm kadariyla :umursamaz:
Ya geçmişi belli bir yerden okudum da tam anlayamadım,buradan özel msj atarak mı sapıklık yaptılar bocuk? Ya ne insanlar var ne anlıyorlarsa bunu yapmaktan... Valla eşim bi duysa hayal olur benim için kk..
Sedacim
Sen mi sormusun acaba? Tam cikarken gördüm bulamiyorum mesaji simdi. Burda kadin doktoruna gidince altta ne varsa cikartip öyle kontrol koltugunda oturuyorsun alltan muayne ediyor. Sonra giyiniyorsun ultrasona alacaksa göbegi acip bakiyor.Baska kiyafet giymiyorsun. Aile hekimine 6 ayda bir bastan ayagi kontrole gitmek zorundasin.O zaman o tamamen soyuyor ayak parmaklarinin kemiklerine kadar kontrol yapiyor. Ben ilk geldigim zaman seker kan eksikligi filan icin test istemistim asim vardi bide.Tam 6 aylik kontrole denk gelmisim adam soyun diyor bende yalnis anliyorum saniyorum cünki kan vericem asi olucam ya niye anadan dogma soyunayim bide regl im o gün( Esime tel actilar esimde niye soyunmuyorsun bende soyunuyorum her kontrolde dedi. Bide orda kiro durumuna düstüm
(
evet ablacım ben sormuştum bayağı açıklayıcı cevap vermişsin sizin işiniz zormuş valla :kedi:
yok canım arkadaşlık teklifi vardı bende baktım kimdiye avatar resmi söyledigim şeydi hemen redettim benim koca duysa oo bittim kk zaten hayalde zaten pek girmemi istemiyor hani bu siteye erkekler üye olamıyordu yaaa
bocuk
benım esım hep uyarır
derkı dıkkat et bazıları yalancı
erkek olabılır
uyarmadı deme sonra
bende kızmıstım,kıskanç dıye
ama adam haklı çıktı baksana
ismi hatırlamıyorum yaa şok oldum avatarı görünceakannehir adam hazır oldaki mikisini koymuş
maşallah bebişineKızlar geçmiş yine çok uzun olmuş epsine bakamadım.Bebişim şu an 2 kilo.34+2deyim.Z.kamilden memnun kaldım.Doktor olarak habibe ayvacı'yı ve zeki şahinoğlu'nutavsiye ediyorum çok tatlı bir doktor.Z.kamilde muhakkak alt muayene yapıyorlar.hiç yaptırmamıştım ama orda kaçış yok.alıştım bende.
kızlar benım drum bana hiç calsiyum magnezyum falan vermedi
hepiniz kullanıyomusunuz
doktor amcamıza gıttık
tansıyon nst ıyı cıktı
drumuz gayet guzel dedi
mıdemdekı sorunları karnımdakı sertlesmlerı soledım
ondar normal artık dogum sancıları dedi
h1n1 aşısını sordum mutlaka olmalısın ajuvansız asıdan dedı
haftaya yıne cagırdı
ama ultrasona sokmadı
goremedım bebısımı
aşı konusundada cok ama cok kararsızım
saglık ocagına gıttım,aşı gelmış
hamılelerden de dru ol dıyen bırsuru kısı gıtmıs olmus
tanıdık hemsıre var o soledı
36+1 yada 2sın suanda dedı drum.
sız neyapacaksınız aşıyı vurduracakmısınız
evet olcak ama buz kesiyorum agrım varken çok üşüyorum sizdede oluyo mu buolcek o kadar artık demet
günler ilerliyo
kızlar ben artık misafir lerden şüpelenir oldum acaba ogecede varmıydıki ama sonradanda okunuyor sayfalar demi