• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
askitom_85 ogluna maşallah başın okada çok agrıyorsa pc kapat ışıgı kapat biraz karanlık odada uyumaya calış iyi gelir

poseıdon cnm
sabah zor kalktım yataktan
bu aralar uyumak ıstıyorum
esımde suanda ıste
uyutmuyor benı
arada caldırıyor
uyursan gece benı uyutmazsın dıyor
uyumak ıstıyorum yaaaaa
eşim de evden ararım telını kapatırsan dıyor

[
Slm kızlar biz geldik... Ya bugün bir veli toplantısı yapayım dedim şişirdiler başımı,neyseki son 1 haftam kaldı yaşasın izinnnn kaydirigubbakcemile2
Bu arada aşkitom gitmişsin nstye,herşey normalmiş hadi gözün aydın,artık oğlunu da haftaya görürsün...

hoşgeldin özgeedelikafadulden

tesekkur ederım bocuk.sagolasın
uyuyamam esımden ızın yok
gece benı uyutmazsın dıyor
benım erkenden uykum gelsın dıye beklıyor aksam
sanada gecmış olsun bocuk cugum
valla benımde esım duysa tarıh olur kka

Ya geçmişi belli bir yerden okudum da tam anlayamadım,buradan özel msj atarak mı sapıklık yaptılar bocuk? Ya ne insanlar var ne anlıyorlarsa bunu yapmaktan... Valla eşim bi duysa hayal olur benim için kk..

yok canım arkadaşlık teklifi vardı bende baktım kimdiye avatar resmi söyledigim şeydi hemen redettim benim koca duysa oo bittim kk zaten hayalde zaten pek girmemi istemiyor hani bu siteye erkekler üye olamıyordu yaaa

hoşgeldın özge
tesekkur ederım hersey ıyı cok sukur
valla senın meslek en cok sabır gerektıren mesleklerden bırı
allah yardımcın olsun

Sedacim
Sen mi sormusun acaba? Tam cikarken gördüm bulamiyorum mesaji simdi. Burda kadin doktoruna gidince altta ne varsa cikartip öyle kontrol koltugunda oturuyorsun alltan muayne ediyor. Sonra giyiniyorsun ultrasona alacaksa göbegi acip bakiyor.Baska kiyafet giymiyorsun. Aile hekimine 6 ayda bir bastan ayagi kontrole gitmek zorundasin.O zaman o tamamen soyuyor ayak parmaklarinin kemiklerine kadar kontrol yapiyor. Ben ilk geldigim zaman seker kan eksikligi filan icin test istemistim asim vardi bide.Tam 6 aylik kontrole denk gelmisim adam soyun diyor bende yalnis anliyorum saniyorum cünki kan vericem asi olucam ya niye anadan dogma soyunayim bide regl im o gün :(( Esime tel actilar esimde niye soyunmuyorsun bende soyunuyorum her kontrolde dedi. Bide orda kiro durumuna düstüm :((

evet ablacım ben sormuştum bayağı açıklayıcı cevap vermişsin sizin işiniz zormuş valla :kedi:

bocuk
benım esım hep uyarır
derkı dıkkat et bazıları yalancı
erkek olabılır
uyarmadı deme sonra
bende kızmıstım,kıskanç dıye
ama adam haklı çıktı baksana

kızlar ben artık misafir lerden şüpelenir oldum acaba ogecede varmıydıki ama sonradanda okunuyor sayfalar demi

hepmavi
Burda riskgrubu diye bir kelimede gecmiyor canim.Bazi kelimelerin karsiligi yok yani sözlük olarak varda toplumun kullanmasi olarak yok. Bak adamlar kafayi yormuyorlar adjuvan riskgrubu diye Sokakta birini cevir asi oldunmu de doktorum yapti yada yapmadi der.Riskgrubundamisin diye sorsan bilmiyorum doktorum bisi demedi der. Cok konusup kafa karistiriyoruz galiba. Bire buranin insani üzerinde made in usa yazan hic biseyi kullanmaz.

yok canım arkadaşlık teklifi vardı bende baktım kimdiye avatar resmi söyledigim şeydi hemen redettim benim koca duysa oo bittim kk zaten hayalde zaten pek girmemi istemiyor hani bu siteye erkekler üye olamıyordu yaaa

Anladım canım geçmiş olsun... İyi de niyet kötü olduktan sonra kim anlar ki kadın mı erkek mi üye olan???

bocuk
benım esım hep uyarır
derkı dıkkat et bazıları yalancı
erkek olabılır
uyarmadı deme sonra
bende kızmıstım,kıskanç dıye
ama adam haklı çıktı baksana

annam benimki her gün kızıyor zaten bazen üzülüyorum falandiye tel sapıklarıda hep beni bulur bana niye olmuyor neden hep sana oluyor diye kızar bide ben anlatıyorum hep,miz bayanız hamileyiz konularımız gebelik diye hı oldu olsn işte

ismi hatırlamıyorum yaa şok oldum avatarı görünceakannehir adam hazır oldaki mikisini koymuş

geçmiş olsun bocuk.insan üstünden atamaz valla ne kadar igrenç bi durum .nese düşünme şikayet et yetkililere

Kızlar geçmiş yine çok uzun olmuş epsine bakamadım.Bebişim şu an 2 kilo.34+2deyim.Z.kamilden memnun kaldım.Doktor olarak habibe ayvacı'yı ve zeki şahinoğlu'nutavsiye ediyorum çok tatlı bir doktor.Z.kamilde muhakkak alt muayene yapıyorlar.hiç yaptırmamıştım ama orda kaçış yok.alıştım bende.
maşallah bebişine

kızlar benım drum bana hiç calsiyum magnezyum falan vermedi
hepiniz kullanıyomusunuz

bana sadece vitamin verdi onuda çok çok nadir kullanıyorum.bazıları ilaca binmiyor.bazı doktorlarda dayıyolar.

doktor amcamıza gıttık
tansıyon nst ıyı cıktı
drumuz gayet guzel dedi
mıdemdekı sorunları karnımdakı sertlesmlerı soledım
ondar normal artık dogum sancıları dedi
h1n1 aşısını sordum mutlaka olmalısın ajuvansız asıdan dedı
haftaya yıne cagırdı
ama ultrasona sokmadı
goremedım bebısımı
aşı konusundada cok ama cok kararsızım
saglık ocagına gıttım,aşı gelmış
hamılelerden de dru ol dıyen bırsuru kısı gıtmıs olmus
tanıdık hemsıre var o soledı
36+1 yada 2sın suanda dedı drum.
sız neyapacaksınız aşıyı vurduracakmısınız

maşallah bebişine biz aşı konusunu konuşmadık daha

olcek o kadar artık demet
günler ilerliyo
evet olcak ama buz kesiyorum agrım varken çok üşüyorum sizdede oluyo mu bu

Meltemcim ne rahatmış yaa:))Biz de epidural mi olaım normal doğum mu yapalım bilmem ne bir sürü konuda yoruyoz kafaceğizlerimizi:)))

bocuk
Canim avatar resmi olarak nasil kk izin vermis özel mesajlara kadar kontrol eden bi sitede büyük rezalet yani bence uyarida bulunmak lazim.

Offf ya şimdi bunu duyunca soğudum birden siteden. ne güzel biz kendimizce iyi vakit geçiriyorduk nerden çıktı şimdi bu :(((

Back