sıcak mıydıhoya belli bir süre ısınıyor ,ışığı yanıyor sonra kapanıyor kapanırken tık diye bir ses çıkıyor,sabah o sesi duydum odaya girdim bi baktım ütü fişte takılı yani hala çalışıyordu cnm,
akannehir
Allahtan size bişey olmamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıcak mıydıhoya belli bir süre ısınıyor ,ışığı yanıyor sonra kapanıyor kapanırken tık diye bir ses çıkıyor,sabah o sesi duydum odaya girdim bi baktım ütü fişte takılı yani hala çalışıyordu cnm,
kızlar bas agrısından duramıyorum
kızlar merak edenlere eşimle barıştık
duramaz bensiz o ya
tabı ekşın tarıh oldu
bu sabah be uyurken karnımı bebısını sevmıs
tık tık koluyla vuruyomus elını cek der gıbı
ama ne hıkmetse ben duymadımmm
hepmavi
Benim 1980 lerden hatirladigim biseydi trt sürekli asi olun kampanyasi yapardi. Ya moral bozucu ama Türkiye de insan hayati o kadar ucuz kiBizden sonra Afrika ülkeleri gelmesi cok normal.Ancak kendi bilinclenen insanlar kendilerini cocuklarini kurtarabiliyorlar. Simdi teknoloji ilerledi de ne oldu bütün kanallar asi olmayin kampanyasi yaptilar. Saglik bakanligindan baska birinin konu hakkinda yorum yapmasi ne kadar yanlis.Sorumluluk kabul edecekler mi hayatlarini kaybedenlerden
( Burada ne gazete ne tv griple ilgili hic bir yorumda bulunmuyor.Ben doktoruma Türkiye den gelen giden cok oluyor .Orda grip cok yayilmis durumda genedemi asi olmayayim dedim.Doktor bana o kisilerle görüsme evine alma demezmi.Esime dedim.Nasil yani ya misafir gelmis ben sizi eve sokamam mi dicez
Pencerelere tahtada cakalim kapatalim kendimizi bari. Ama yapmiyor adamlar asiyi.Yaza ben Türkiye de olacagim kismetse bebek 6 aylk olmus olacak .O zamandami asi yaptirmayacagiz bilemiyorumki.Üstelik benim görüstügüm 3 doktor 1 aile hekimi birde oglumun cocuk doktoru önermiyor degil yapmiyor asiyi.Onlar yapmazsa yaptiracak kimse yok burda.Yani saglik ocagi yada eczane yok yapma yetkiside yok Türkiye deki gibi.
Sedacim
Sen mi sormusun acaba? Tam cikarken gördüm bulamiyorum mesaji simdi. Burda kadin doktoruna gidince altta ne varsa cikartip öyle kontrol koltugunda oturuyorsun alltan muayne ediyor. Sonra giyiniyorsun ultrasona alacaksa göbegi acip bakiyor.Baska kiyafet giymiyorsun. Aile hekimine 6 ayda bir bastan ayagi kontrole gitmek zorundasin.O zaman o tamamen soyuyor ayak parmaklarinin kemiklerine kadar kontrol yapiyor. Ben ilk geldigim zaman seker kan eksikligi filan icin test istemistim asim vardi bide.Tam 6 aylik kontrole denk gelmisim adam soyun diyor bende yalnis anliyorum saniyorum cünki kan vericem asi olucam ya niye anadan dogma soyunayim bide regl im o gün( Esime tel actilar esimde niye soyunmuyorsun bende soyunuyorum her kontrolde dedi. Bide orda kiro durumuna düstüm
(
Risk grubunda olanlara da mı yapmıyorlar aşıyı?Ya da ülke bütçesinden para ayırıp aşı almadılar mı?
Çünkü kendi milli ekonomisini düşünen ülkeler kendi aşılarını kendileri üretiyorlar ve dışarıdan aşı alıp para vermiyorlar.
Ama maalesef Türkiye,şu içtiğimiz magnezyumu bile kendisi üretmiyor.Ekonomik bakımdan dışarıya bağımlı hale geldiğimiz için ,ilaç ya da aşı üretmeye yanaşan yok.Yine ülke bütçes,n, düşünmedikleri için pararyı bayılıp aşıları getirttiler.Bunda halkın sağlığını çok düşünmeleri mi etkili oldu yoksa para çıksın dışarıya da biz de cebimizi dolduralım anlayışı mı belli olmaz ama esas trajikomik olanı bu kadar para verip halk sağlığı için alınan aşılaır da biz olmayızzz nidalarıyla araya veren bir halk var-tatlicadiarzu-
Sonuçta ülke ekonomisi sarsıldı,para çıktı aşı alındı.İster vurulup şifa bulun isterseniz bozulup çöpe atın mantığı var.Canım ülkemde:mymeka:senağlama
Yaza zaten salgın bitmiş olur Meltemcim,meraklanma.
bocuk
Canim o zaman kk yönetime verseydim mesaji o kisinin ip nosunu iptal etselerdi sikayet bile edilir.Terbiyesiz egelencemi ariyor kendine.
canım şok oldum ne yapacagımı bilemedim eşim bir görse bittigimin resmidin vıdısından öldür allah kurtulamam