- 23 Kasım 2024
- 46
- 11
- 3
- 35
Ayyy sen söyleyince baktım şimdi day’s doctor mış bendeki canımÇok güvenilirmiş canım o test ama bendeki pembe kapaklıydı silik çizgi çıkmıştı adetimden 5 gün önce. Kan verdim 34 çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy sen söyleyince baktım şimdi day’s doctor mış bendeki canımÇok güvenilirmiş canım o test ama bendeki pembe kapaklıydı silik çizgi çıkmıştı adetimden 5 gün önce. Kan verdim 34 çıkmıştı
Umarım güzel sonuçlar alırsınızFreely erken gebelik testim negatif normal kaset test silik benim kan verdim bekliyorum bende siliklerden nefret ettim artık
Belki e nabıza daha erken düşer diye umut ediyorum
A o zaman bilmiyorm çatlatma iğnesi farklı olabilir. 10 gün geçince yapılıyor sanırım. İnşallah gönlünüzce olurAma ben çatlatma iğnesi oldum o yüzden yaptım salı günü sabah tekrarlıcam sonra kan wercem
Umarım güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah inşallah hepimiz alalımAy inşallah bende hep bakıyorum umarım güzel haberler alırız
Aa ben bu testle öğrenmiştim hamile olduğumu idrar değdiği gibi şaak diye çıkmıştı iki çizgi 3 gün geciktim de yapmıştım. Çok hızlı sonuç veriyor. Negatifse negatif pozitifse pozitif. Hatalı diyenler oluyor ama bende hiç olmadıAyyy sen söyleyince baktım şimdi day’s doctor mış bendeki canım
Bu sabah eşit koyulukta olabilirdi nasıldı?Tesekkür ederim. Çalıştığım için sabah erken saatte yapabiliyorum muhtemelen o yuzden silik çıktı. Teste devam ediyorum yinede
Hayırlısı olsun inşallah vardirHayır henüz çıkmadı sağlık ocağında verdim kanı . Akşama çıkmış olur heralde
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar merhabaa ben iğnenin 15. Günü kan vermiştim 34 çıkmıştı bugün 17. Günü tekrar kan verdim 118 çıktı ya hala inanamıyorum
Bende sadece çatladığı zaman adet sancısı gibi bir ağrı oldu iğnenin 30. Saatinde falandı ondan sonra hiç belirtim olmadıKızlar merhaba ben cumartesi saat öğlen 11 de obritelle çatlatma iğnesi oldum cumartesi akşam ve 36 saat sonra pazar akşam ilişki oldu aramızda ovritelle olanlar neler yaşadılar ne gibi belirtiler yan etkiler oldu benimle paylaşabilir misiniz
18.01.2025 saat 11.00 iğne oldum
20.01.2025 - sağ kasık yoğunluklu kasık ağrısı , mide bulantısı böyle yediğim her şeyin tadı kötü geliyor.
Amiin çok teşekkür ederiim isteyen herkese nasip etsin rabbimHayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Test güvenilirse dogru olabilir yarın birde kaset test yapın bence inşallah vardırMerhaba hanımlar, prodoctor erken gebelik testi ne kadar güvenilir diye soracaktım size. Artımed ‘de 2 defa yalancı negatif gördüm önceki aylarda. Şu an BAT’a 2 gün var. Bi bakayım dedim yaptım testi, silik çıktı. Artık silik görünce sinirim bozuluyor.
siz iğneden kaç gün sonra idrar testinde öğrendinizBende sadece çatladığı zaman adet sancısı gibi bir ağrı oldu iğnenin 30. Saatinde falandı ondan sonra hiç belirtim olmadı
Amin cümlemizin inşallahA o zaman bilmiyorm çatlatma iğnesi farklı olabilir. 10 gün geçince yapılıyor sanırım. İnşallah gönlünüzce olur
Amin canımİnşallah inşallah hepimiz alalım
Demekki buay adetiniz gecikmeli gelecek olabiliyor bazen böyle yani adetiniz 2 yada 3 Şubat'ta gelecekKızlar merhaba sizce de regl başlamasından 21. Gün sonra pik olması normal mi? 30.12.-3.1. Tarihleri arasında regl olmuştum, tam 30. Günde. Bir önceki ay da stresten 34 gün sürmüştü ve ilk defa l kadar gecikmiştim. Normalde de adetim düzenlidir 28-30 arası.
Acaba o yüzden mi geç yumurtlama oldu?
13,14,15.1. Sümükümsü akıntım oldu. Uygulamaya göre 13.1. Yumurtlama günümdü ama sanmıyorum o otomatik 14. Günü gösteriyormuş, nezaman ki belirtilerimi yazdım yumurtlama gününü 20.1. Aldı.
Kuzum bana da ovitrelle yazmıştı ama bulamayınca eşdeğer gonapeply önerdi onu aldım ben hiç belirti yaşamadım hala da sıfır ne adet olacakmış gibi hissediyorum ne de hamile gibi ruhumu Allaha teslim ettim sanırımKızlar merhaba ben cumartesi saat öğlen 11 de obritelle çatlatma iğnesi oldum cumartesi akşam ve 36 saat sonra pazar akşam ilişki oldu aramızda ovritelle olanlar neler yaşadılar ne gibi belirtiler yan etkiler oldu benimle paylaşabilir misiniz
18.01.2025 saat 11.00 iğne oldum
20.01.2025 - sağ kasık yoğunluklu kasık ağrısı , mide bulantısı böyle yediğim her şeyin tadı kötü geliyor.
Dün siliklesmeye başladı. Bugünde devam ediyor siliklesme. Gögüs hassasiyetim başladı muhtemelen yumurtlamam oldu. Testleri yinede takip edicem. Geçen ay testim erken bitmisti bu ay fazla aldım kaçırmayayım diyeBu sabah eşit koyulukta olabilirdi nasıldı?