• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Çok güvenilirmiş canım o test ama bendeki pembe kapaklıydı silik çizgi çıkmıştı adetimden 5 gün önce. Kan verdim 34 çıkmıştı
Ayyy sen söyleyince baktım şimdi day’s doctor mış bendeki canım 🥲🥲

Eklentiler

• IMG_2784.jpeg
    IMG_2784.jpeg
    174 KB · Görüntüleme: 28
Ayyy sen söyleyince baktım şimdi day’s doctor mış bendeki canım 🥲🥲
Aa ben bu testle öğrenmiştim hamile olduğumu idrar değdiği gibi şaak diye çıkmıştı iki çizgi 3 gün geciktim de yapmıştım. Çok hızlı sonuç veriyor. Negatifse negatif pozitifse pozitif. Hatalı diyenler oluyor ama bende hiç olmadı

Kızlar merhaba ben cumartesi saat öğlen 11 de obritelle çatlatma iğnesi oldum cumartesi akşam ve 36 saat sonra pazar akşam ilişki oldu aramızda ovritelle olanlar neler yaşadılar ne gibi belirtiler yan etkiler oldu benimle paylaşabilir misiniz

18.01.2025 saat 11.00 iğne oldum
20.01.2025 - sağ kasık yoğunluklu kasık ağrısı , mide bulantısı böyle yediğim her şeyin tadı kötü geliyor.

Kızlar merhaba ben cumartesi saat öğlen 11 de obritelle çatlatma iğnesi oldum cumartesi akşam ve 36 saat sonra pazar akşam ilişki oldu aramızda ovritelle olanlar neler yaşadılar ne gibi belirtiler yan etkiler oldu benimle paylaşabilir misiniz

20.01.2025 - sağ kasık yoğunluklu kasık ağrısı , mide bulantısı böyle yediğim her şeyin tadı kötü geliyor.
Bende sadece çatladığı zaman adet sancısı gibi bir ağrı oldu iğnenin 30. Saatinde falandı ondan sonra hiç belirtim olmadı

Merhaba hanımlar, prodoctor erken gebelik testi ne kadar güvenilir diye soracaktım size. Artımed ‘de 2 defa yalancı negatif gördüm önceki aylarda. Şu an BAT’a 2 gün var. Bi bakayım dedim yaptım testi, silik çıktı. Artık silik görünce sinirim bozuluyor.
Test güvenilirse dogru olabilir yarın birde kaset test yapın bence inşallah vardır 🙏🏻

Kızlar merhaba sizce de regl başlamasından 21. Gün sonra pik olması normal mi? 30.12.-3.1. Tarihleri arasında regl olmuştum, tam 30. Günde. Bir önceki ay da stresten 34 gün sürmüştü ve ilk defa l kadar gecikmiştim. Normalde de adetim düzenlidir 28-30 arası.
Acaba o yüzden mi geç yumurtlama oldu?
13,14,15.1. Sümükümsü akıntım oldu. Uygulamaya göre 13.1. Yumurtlama günümdü ama sanmıyorum o otomatik 14. Günü gösteriyormuş, nezaman ki belirtilerimi yazdım yumurtlama gününü 20.1. Aldı.

Eklentiler

• IMG_0320.jpeg
    IMG_0320.jpeg
    311 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar merhaba sizce de regl başlamasından 21. Gün sonra pik olması normal mi? 30.12.-3.1. Tarihleri arasında regl olmuştum, tam 30. Günde. Bir önceki ay da stresten 34 gün sürmüştü ve ilk defa l kadar gecikmiştim. Normalde de adetim düzenlidir 28-30 arası.
Acaba o yüzden mi geç yumurtlama oldu?
13,14,15.1. Sümükümsü akıntım oldu. Uygulamaya göre 13.1. Yumurtlama günümdü ama sanmıyorum o otomatik 14. Günü gösteriyormuş, nezaman ki belirtilerimi yazdım yumurtlama gününü 20.1. Aldı.
Demekki buay adetiniz gecikmeli gelecek olabiliyor bazen böyle yani adetiniz 2 yada 3 Şubat'ta gelecek

Kuzum bana da ovitrelle yazmıştı ama bulamayınca eşdeğer gonapeply önerdi onu aldım ben hiç belirti yaşamadım hala da sıfır ne adet olacakmış gibi hissediyorum ne de hamile gibi 🤣🤣 ruhumu Allaha teslim ettim sanırım 🤣🤣

Back