• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
demet bocuk sagolun kizlar ama cok uzun zaman oldu örnek olsun diye yazdim ben.

Denizcim
Avrupa ülkeleri diyoruz ama yazistikca cikiyor ortaya burasiyla sizin orasi cok farkli. Mesela burda özel hastane yok.Gecende güney almanyadan bi arkadasim tel acti neden oglani özel okula yazdirmadin dedi özel okulda yokki dedim.Bildigim kadariyla üniv mezun olurken hac yok yemin icin.Esim öyle etmemis ordan biliyorum ama burda hic biside din ve inancla ilgili bir kelime gecmiyor.

Julliet şu alarma takıldım ben... senin midenden geliyor olmasın o zil sesi kaydirigubbakcemile2 anladın sen onuuuuu :)))
:roflol:
bak bunu düşünmedim :roflol:

julii benim tahminim nem ve sıcaklık ölçme makinasının sesi
onun saati yok
ama alıp kulağıma götürdüm ses ondan değildi
gecen gece yine olmustu aynı saatte
bakalım bu sabahta olcak mı

ohh bitti temizlik ev temizmiş bee boşuna süpürdüm :sinifsinif:
kız culi sulu süpürge alsana evde toz moz kalmıyo
ben arnicanın aldım çok mükjemmel değil ama farenjitim var çok iyi oldu
en azından öksürmüyom
fiyatı da ucuz 135 lira
şimdilik idare ediyo sonra thomas alacam para bulursam
bende thomas istiyom
para bulursam alcam kaydirigubbakcemile2

kızlar ben geldiiim
nasılsınız ne var ne yok?
cok uzun zaman oldu
sızı cok ozledım ben yaa..
dogum yapanlar olmus
hemen onlara bakıp yıne gelıyorum
cooook opuyorum :))))))))))

hosgeldin canım
merak etmiştik seni opuyorumnanaktan

poseıdon cnm haklısın ısımle hıtap etmemek lazım.
hey allahım ne sapıklar var.
evet artık yazıstıklarımıza dıkkat edelım...
bocuk yanlıs anlama canım
aslında bu bıze ıyı ders oldu cunku aramızda sapıkların kotu nıyetlılerın de oldugunu
farkettık bolece...
allah ıslah etsinnnn

Yok görmüyor bocukcum kapali ama istersen gizli yapayim iyice yok olsunlar.Birde nickini bilmediklerimiz var hala onlarda kim olduklarini yazarlarsa iyi olur 1 hafta daha bekleyip silicem yoksa onlari .

Kibelesr hosgeldin canim ne zamandir göremedik seni.

Ben ciktim kizlar yemek yiyelim artik.

demet bocuk sagolun kizlar ama cok uzun zaman oldu örnek olsun diye yazdim ben.

Denizcim
Avrupa ülkeleri diyoruz ama yazistikca cikiyor ortaya burasiyla sizin orasi cok farkli. Mesela burda özel hastane yok.Gecende güney almanyadan bi arkadasim tel acti neden oglani özel okula yazdirmadin dedi özel okulda yokki dedim.Bildigim kadariyla üniv mezun olurken hac yok yemin icin.Esim öyle etmemis ordan biliyorum ama burda hic biside din ve inancla ilgili bir kelime gecmiyor.

Tabiki burasi daha kücük bir yer Almanya klasik göc ülkesi, Avusturya daha gec basladi göc almaya. kültürel olarak cok yakiniz ama sosyal sistem farkli olabilir cünkü bir ülke kalabaliklastikca sartlar daha da kötülesiyor, yemin metninde dini birsey yok ama yemin ederken kimse elini neyin üzerine koyduguna bakmiyor, burda da mezun olup da o Haci farketmeyenler var mezuniyet heyecani olsa gerek. Orda farkli olabilir tabi. mesela burda Kep felan takilmaz, herkes istedigini giyer gelir. Ama türkiye bile Kep takiyor.

Bir de sen kücük bir yerde oturuyorsun onun da farki olabilir, ben de sehirden cikip bir köyde oturmak isterdim ama burda bir ömür kalmayi düsünmüyoruz o yüzden o yatirima girmiyoruz :(

poseıdon cnm haklısın ısımle hıtap etmemek lazım.
hey allahım ne sapıklar var.
evet artık yazıstıklarımıza dıkkat edelım...
bocuk yanlıs anlama canım
aslında bu bıze ıyı ders oldu cunku aramızda sapıkların kotu nıyetlılerın de oldugunu
farkettık bolece...
allah ıslah etsinnnn

canım benim alınacagım bir durum yokki ben çok muhabatte girmedim bile bazı arkadaşların çok bilmiş konuşması beni sinirlendirmeye başladı zaten gerginim

Kizlar bir telefon sapigi dadandi galiba bana da herr güntheri arayip duruyorlar basta adam yanlis numara verdi galiba dedim ama, isin suyu cikti bir daha aralarsa milletin adini alip teker teker sikayet edicem :(

canım benim alınacagım bir durum yokki ben çok muhabatte girmedim bile bazı arkadaşların çok bilmiş konuşması beni sinirlendirmeye başladı zaten gerginim

Kizlar sikmayin caninizi, aradaki samimiyet arttikca muhabbetimiz de samimilesir tabi, po gece ben olsam nette ben de konusurdum belki, kisisel bisey digilki bu zaten insan hamile hamile cani sikiliyor. gezsen gezemezsin, is yapsan nereye kadar, Walla bu forum bana da ilac gibi geldi, yoksa bos bos nette dolasiyordum sikintidan. Belki geceki konusmalarla alakasi bile yoktur.

Ama bence isimle hitap etmeyelim yine de.

Nazar degdirmeyelim topige.

bocuk sıkma canını
poseıdon cnm
bugun heralde kka dakılere sapık dadanma gunu hey allahım ya....

Esim aradi yine misafir getiriyor kötükedihüso

Ben cikip üstüme basima düzgün biseyler giyip cay koyiyim bari :(

poseıdon cnm o gece ben vardım
acık sacık konustugumuz su
ekşın yapmak
tecavuz etcem falan
bu kelımeler yanı
ama en cok ekşın yapmak yazdık
bundada ayıp bısey yok
temızlık yaparak ta eksın yapmıs sayılıyoruz
o da artık zorluyor bızı cunku,
ama dedıgın gıbı adımızı solemeden yazısmak en mantıklısı

Kizlar sikmayin caninizi, aradaki samimiyet arttikca muhabbetimiz de samimilesir tabi, po gece ben olsam nette ben de konusurdum belki, kisisel bisey digilki bu zaten insan hamile hamile cani sikiliyor. gezsen gezemezsin, is yapsan nereye kadar, Walla bu forum bana da ilac gibi geldi, yoksa bos bos nette dolasiyordum sikintidan. Belki geceki konusmalarla alakasi bile yoktur.

Ama bence isimle hitap etmeyelim yine de.

Nazar degdirmeyelim topige.
posiedon canım
bana da iyi geldi bu site
eşim eskiden kızardı çok oturuyorsun pc başında diye
şimdi hiçbir şey demiyor güzel bir yer diyor

geceki konuşmadan değildir bence böcük
çünkü öyle olsaydı bize de gönderirdi
sen takma canım kimseyi kafana
arada öyle sapıklar çıkabilir normaldir

biz de dikkat ederiz bi sorun olmaz

Back