• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar merhaba sizce de regl başlamasından 21. Gün sonra pik olması normal mi? 30.12.-3.1. Tarihleri arasında regl olmuştum, tam 30. Günde. Bir önceki ay da stresten 34 gün sürmüştü ve ilk defa l kadar gecikmiştim. Normalde de adetim düzenlidir 28-30 arası.
Acaba o yüzden mi geç yumurtlama oldu?
13,14,15.1. Sümükümsü akıntım oldu. Uygulamaya göre 13.1. Yumurtlama günümdü ama sanmıyorum o otomatik 14. Günü gösteriyormuş, nezaman ki belirtilerimi yazdım yumurtlama gününü 20.1. Aldı.
Merhaba ,Bazen farklı olabililiyor, stresten dolayı gecikmeler olabiliyor . Pik tarihimiz aynı ama , büyük ihtimal benimde bugün çatlamıştır henüz yapmadım akşam yapıyorum 🤗

Kızlar merhabaa ben iğnenin 15. Günü kan vermiştim 34 çıkmıştı bugün 17. Günü tekrar kan verdim 118 çıktı ya hala inanamıyorum 🥹🥹
Test yapmış mıydın cnm öncesinden bende dün 14. Gün test yaptım negatif çıktı bugün kan verdim bekliyorum

Omuz ağrım başladı benim tekrardan bende servikal Kord var maf ediyor beni ya şuan ağrımdan baska bişey düşünemiyorum 7 günüm var hemen gecsede ilaçlarımı içsem diye bekliyorum şuan ilacımı içemiyorum malesef 3 gündür uyku uyuyamadım🥴
Geçmiş olsun canım. İnşallah bebiş haberi alırsın da ağrılarına iyi gelir 🙏🥰

Moral da önemli kendine iyi bakmak iyi beslenmek. Kansızlık için çekirdekli siyah kuru üzüm öneririm. İnşallah kısa sürede toparlarsınız.
Iste o moral kısmı bende malesef durup durup en dip seviyelere düşüyor 🙁 bide beslenme konusunda hasta olunca ilk istahim kesilir hemen. Ama gidip gelip üzüm atiyordum birkac gün oncesine kadar. Devam edeyim bari haklisin iyi gelir 🙏🥲

Aynen öyle canım herşeyin başı sağlık insanın neresi ağrısa o kötü rabbim şifa wersin inşallah 🤲🏻🌼
Kesinlikle canim cok haklısın 🙏 amin kuzum cok sagol.. insallah toparlarim bir an evvel yaa.. idrar kültürü vermistim bakteri üredi yaziyor test sonucunda. Crp de 10 çıkmıştı insallah verdigi antibiyotik azitro iyi gelmistir de birde enfeksiyon ile ugrasmam 🥲 hastaneye gitmeye de korkuyor insan herkes domuz gribi. Salgınla dolu ortalik

Eklentiler

• Screenshot_20250120_143423_Femometer Connect.jpg
    Screenshot_20250120_143423_Femometer Connect.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 13
Kesinlikle canim cok haklısın 🙏 amin kuzum cok sagol.. insallah toparlarim bir an evvel yaa.. idrar kültürü vermistim bakteri üredi yaziyor test sonucunda. Crp de 10 çıkmıştı insallah verdigi antibiyotik azitro iyi gelmistir de birde enfeksiyon ile ugrasmam 🥲 hastaneye gitmeye de korkuyor insan herkes domuz gribi. Salgınla dolu ortalik
Aynen ya bende hastaneye gitmeye gözüm kesmedi sağlık ocağına gittim devlet berbat toparlarsın ama idrar enfeksiyonu Bi kere aldıysan çok dikkat etmen lazım yeniliyo en ufak seyde

Kuzum bana da ovitrelle yazmıştı ama bulamayınca eşdeğer gonapeply önerdi onu aldım ben hiç belirti yaşamadım hala da sıfır ne adet olacakmış gibi hissediyorum ne de hamile gibi 🤣🤣 ruhumu Allaha teslim ettim sanırım 🤣🤣
sen ne zaman oldun iğneyi canım

Back