ayyyy canım ebeler dövüyolamış bile annemle kaynanam dedi banada valla o masadan kalkarda o ebeyi bi dolarım elime onu doğurttururum vallaklava oposu yiyosa vursun bakim
doktor amcamıza gıttık
tansıyon nst ıyı cıktı
drumuz gayet guzel dedi
mıdemdekı sorunları karnımdakı sertlesmlerı soledım
ondar normal artık dogum sancıları dedi
h1n1 aşısını sordum mutlaka olmalısın ajuvansız asıdan dedı
haftaya yıne cagırdı
ama ultrasona sokmadı
goremedım bebısımı
aşı konusundada cok ama cok kararsızım
saglık ocagına gıttım,aşı gelmış
hamılelerden de dru ol dıyen bırsuru kısı gıtmıs olmus
tanıdık hemsıre var o soledı
36+1 yada 2sın suanda dedı drum.
sız neyapacaksınız aşıyı vurduracakmısınız
hmm benım sıkayetım yok dıye hıc sormuyoda zaten..
şikayetım yok derken belım sırtım ağrıyoda oyle delırtıcı değil ara ara
Hamisler cosmus bu gün temizlik günü yapmislar hava güzel herhalde oralarda .
Ben anca bitirdim haftaya kadar kimse kirletmesin kan cikar diye evdekileri korkuttum uslu uslu oturuyorlar oturduklari yere :))))
Julii
Niye bebek olunca iki kez acicaz makineyi? Ben oglanin uyudugunu farkedince ilk dogdugu günlerde makineyi calistiriyordum :))))))))) Bebeg uyutmak icin acacaksan ac yoksa 40 gün otur oturdugun yere yada kanaman bitene kadar bi is yapma .Lohusalik hamilelikten daha ciddi .
mehlikasu
Aman cok gecmis olsun bende hep ütü birinci sira anahtar ikinci sira unuttummu diye sürekli aklimin bi yerinde tutup kontol ederim.Ütü en cok elektirik yakan cihaz gecmis olsun insallah cok gelmez fatura.
hakoperi
Ben liseye giderken bi tanidik ssk hastanesine dogum yapmaya gitmis bi sürü kadin yatiyomus dogurmak icin biri bagirmis ebede ne bagriyorsun girerken bagirdinmi cikarirken bagriyorsun demis. Ben bunu anlatanlardan duyunca nasil sok olmustum aman allahim nasil yani diye kadina bakip kalmistim :)))))
tesekkur ederım meltem abla
ama ben oglumu özledım ya
kızlar grıp asısı konusunda ne dusunuyorsunuz
drlarınız ne dıyor
juli
Firsat bu firsat sefasini sür :)))) Ben ancak oglani okula götürüp getirsin kisileri ayarladim buda bana yeter.Kimse olmayinca nazda olmuyor ya.Dün aksam esimin beli tutulmus ben koltuktan kalkamiyordum ondna yardim istiyordum oda öbür koltuga yatmis kaldirsana beni diyor.Iki tane ters dönmüs kaplumbag gibi yatiyorduk :)))) Sabahta moralini bozmus bizde is kalmamis artik diyor :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?