• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bide öyle deneyim
ama yine narlık tisörtümü giyim ben :hulya:

olmazmı bacım
artık her yerimde ağrı var
ninem gibiyim kaydirigubbakcemile

aynen ninemi bile geçtim kıçımı kaldırcak halim yok,,
artık utanıyorum yauuuukaydirigubbakcemile3

git uyu canım dinlen gel hadi e e e e eeeeeeeee uyusunda büyüsün ninli biran önce doğursun ninni

diyosun gece nasıl uyucam...meltemin dedigi zobbi gib gezerim artık sabah tek

ay eşime sinir oluyorum horul horul uyuyo ne duyarsız ba bakar bu kadın nie dolanıyo
ayrıdsımı var sancısımı var..
yok uyuyo bide agır uykusu varkii..

Gecmisi ancak okudum kizlar, Bizim evde de nar var cürümeye basladi ben üseniyorum onu ayiklayip da yemeye :(

Facebooke da herkesi kabul ederseniz kabul ettiklerinizin arkadaslari da sizi gördügü icin arkadaslaik teklif eder o yüzden ben herkesi kabul etmiyorum kabul edecegim kisilerin arkadaslarina bakiyorum önce eliu yüzü düzgün insanlara bemnziyorlarsa kabul ediyorum eger taniyorusam bir de. kabul edecegim kisinin arkadaslari arasinda serseri tipler varsa kabul etmiyorum.

Neyse benim beebis cok ac kaldi daha sabahtan beri bisey yemedim kendime güzel bir kahvalti hazirliyim.

Kahvaltidan sonra gecmisi tekrar okur katilirim size :))

benim yiigenleri ailem bide ocak annelerii

bende kabul etmem hatta bazen tanıdgım erkek akrabalırım tanıdık eş dost ekliyo tanıyorum bişey olmaz...
ama eşin yanlış anlar die kabul etmiyorum..

julicim şimdi önüne bi tepsi al narları parçala bir tabağa ayıklayıp tabağa doldur sonrada kaşıkla ye ben öyle yapıyorum leke felanda olmuyo hiç biyer

biz yoğurtlusunu yapıyoruz,eşimin icadı,ama gene de ayıklarken heryere saçıyorum,eşim hiç saçmıyo ben saçınca topluyo zavallım:tomato:

Gecmisi ancak okudum kizlar, Bizim evde de nar var cürümeye basladi ben üseniyorum onu ayiklayip da yemeye :(

Facebooke da herkesi kabul ederseniz kabul ettiklerinizin arkadaslari da sizi gördügü icin arkadaslaik teklif eder o yüzden ben herkesi kabul etmiyorum kabul edecegim kisilerin arkadaslarina bakiyorum önce eliu yüzü düzgün insanlara bemnziyorlarsa kabul ediyorum eger taniyorusam bir de. kabul edecegim kisinin arkadaslari arasinda serseri tipler varsa kabul etmiyorum.

Neyse benim beebis cok ac kaldi daha sabahtan beri bisey yemedim kendime güzel bir kahvalti hazirliyim.

Kahvaltidan sonra gecmisi tekrar okur katilirim size :))

canımfecoobuk tan degil kk den arkadaşlık etti fecbook sadece çoçukluk arkadaşlrım var

Kızlar geçmiş yine çok uzun olmuş epsine bakamadım.Bebişim şu an 2 kilo.34+2deyim.Z.kamilden memnun kaldım.Doktor olarak habibe ayvacı'yı ve zeki şahinoğlu'nutavsiye ediyorum çok tatlı bir doktor.Z.kamilde muhakkak alt muayene yapıyorlar.hiç yaptırmamıştım ama orda kaçış yok.alıştım bende.

selam kızçeler!!!!!!!!!!!!!!!!!!biz dün çarşıdaydık sabahtan gecelik sabahlık pijama takımı ve iç çamaşırları aldım ...bebişe yok bişey olanlarla idare etsin öbür kısçemede aldım koca bir org=)kafamızı ütüledi o kısmını hiç düşünmemiştim=(neyse ordan sonra kızım okuldan geldi birlikte doktora gittik...34+6 olmuşum ve bebişkom 2736 gr..herşey sağlıklı gidiyor...acil sezeryan gelmiş.kadını hazırlarlarken doktor ameliyathaneden geldi alelacele beni muayene etti gitti doğuma =)nts istedi her hafta alıcak beni nts için =)gayet güzel dedim songül ebem doktorda tasdikledi...haftaya çarşamba yine gidicem=)doğum tarihi için ise aralık 28-29 gibi alabilirim dedi ama biraz dişini sıkarsan 2 gün için bebeişin sene kaybetmesin dedi aralık 2 gibi filan alalım ..şaşakaldım dedim ben dişimi sıkarımda benim sıkmamla beklerse diyince koptuk hepimiz=)bu sefer eşim dedi aaa ben o gün çalışıyorum 1 inde olsun tatilim doktor dedi ayyyhhh kusura bakma ben yılbaşında eğlenicem ertesi günü o vaziyette doğuma giriyim istemessin emin ol dedi eşimle hem kahkahalaşıyolar hem şu gün bu gün olsun diyolar espriyle dedim herkesin derdi başka ben yattığım yerde heyecandan kıpkırmızı olmuşum tarih karıştı kafamda sanıyorum dediği tarih 1 hafta 10 gün filan var...hahahhah haftaya 2 simi yoksa 4 mü net belli olur artık =)neyse sonra doktor ameliyata çıktı dedim ya biz doğumhane katında nts filan çektirdik....vedalaşıyoruz hemşirelerle ve songül ebemle bu arada sölim eşimin ebesidir kendisi=)hastanenin normal doğumlarını o alıyor....zeynomuda orda doğurdum küçük bir yer ama çok ilgililer songül ebemiz akrabamız çünkü=)torpilliyiz yaneeee=)neyse o arada bebiş geldi bile ben ntsye girip çıkana kadar...anammmmmmmmmmmmmmm..ailesiyle bizde üşüştük camın dibine acil doğum dedim ya hem ters hemde erken sezeryanla almışlar....2 kilo bişey allahım bir küçük bir güzelllll...aşısı oldu hemen yıkadılar filan...zeynom mum gibi oldu ilk kez görüyor.....tebrikleştik asansöre bindik eşim şapkasını bir çıkardı kafadan aşağıya sırf su ben kıpkırmızı eşim dedi allah allah niye ben bu kadar heyecan yaptım yaaa.....dedim ben bile tuhaf oldum....güzel bir duygu başkasının başına bile gelmiş olsa=)benim için iyi oldu o görüntü cesaretim arttı heyecanım kırıldı=)fazla yorulma dedi eğilip kalkma işini bırakıyosun bol bol dinlen...yorulma ameliyat sonrasına dirtencin enerjin bol olsun ki çabuk topla kendini=)öptüm hepinizi aaaa dostlar.......

hadi hayırlısı çok sevindim
Günaydın kızlar...Çoktandır giremiyorum.Bebeğim ile ilgili sorunlar vardı.16 gün hastanede yattık.Bebeğin suyu az kaldığı için özel hastane bizi kabul etmedi z.kamile gönderdi.orada da yatış yaptılar.Valla 16 gündür ha doğdu ha doğacak iyice mahvoldum.Ciğer gelişim iğneleri yapıldı.Suyu artarken kalp ritimleri bozuldu.dün taburcu ettiler.2günde bir kontrole gidicem.Sanırım bende ocak annesi değil aralık annesi olucam.Erken doğum bekleniyor.Karnınızda sertlik varsa,bebek hareketlerinde azalma hissediyorsanız hemen gidin kızlar.Biz son dakika yetiştik.Neredeyse bebeği kaybediyorduk.Özel hastaneler parayı alıyor riskli bir durum görüncede başından savıyor.Z.kamilden çok memnun kaldım,doktorları çok ilgili.Doğum için oraya karar verdim inşallah.Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı diliyorum ...
canım yaa dikkat et kendine geçmiş olsun

evet yaaa sabahlara kadar muhabbet ediyolar
bide sabahın köründe kalkıp gene geliyolar, hayret ediyorum
hangi ara uyuyo bunlar
biz hem muhabbet edip hem uyuyoz canım

günaydın arkadaşlar..
kızlar facianın eşiğinden döndük,dün sabah işe gelmeden önce giyeceğim elbiseyi ütülemiştim,ütünün fişini takılı unutmuşum,tam 24 saat takılı kalmış,bugün sabah gördüm,ütü masasının kenarındaki metal olan yere koyduğum için yangın çıkmamış çok şükür,dün akşam o odaya girmiştim ama hiç farketmedim ütünün fişinin prizde kaldığını,bu ay elektrik faturası bayağı kabarık gelecek,neyseki daha kötüsü olmadı,
çok unutkan ve dikkatsiz oldum ben yaamafoldumben
Rabbim hepimizi görünür görünmez kazalardan,belalardan,hastalıklardan korusun:Saruboceq:
canım geçmiş olsun
Allah korumuş
ayyyy canım ebeler dövüyolamış bile annemle kaynanam dedi banada valla o masadan kalkarda o ebeyi bi dolarım elime onu doğurttururum valla :oklava:poposu yiyosa vursun bakim
anaam ne cadısın kız sen öyle
bana bağırsalar ağlarım otururum yerimde heral
Dikkat et kendine, aslinda benim de karnim sertlesti ben de bir sorun varmidir diye korkuyorum en son kontrolum 1 ay önce olmustu, Amam bir sikintim yok simdiye kadar diye de cesaret edemedim arada hastaneye gitmeye, ben de yine pazartesiye kadar beklicem bakalim. Ins bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin,

Ben de zeynepkamilde dogmusum, babam hesaplamis benim dogum tarihimi 15 aralik diye, ama annemde agri sanci hicbisey yokmus. babam hastaneye götürmüs annemi 15inde doktorlar daha dogurmmasina var eve gidin demis babam hayir bugün doguracak diye israr edip haytaneye yatirttmis o gün de dogurmus annemm :roflol:
:roflol::roflol:

bocuk

ne canıını sıkıyosun

ama nereye şikayet edebiliriz

keşke ismini hatırlasaydın

gerçi şimdiye atılmıştır siteden

kızlar ben bi uyumuşum gece ayrılınca
sabah namazı kılmak için kalktım
sonra bi daha yattım kalktığımda saat 13.00 tüdelikafaduldendelikafadulden
enerci doluyum şimdi evi süpüreceğim totomu kaldırabilirsem

hoyacarnosa

canım zaten canım yanıyo bide onlardanmı azar işiticem valla o can havliyle onları hastanelik ederim

kızlar ben bi uyumuşum gece ayrılınca
sabah namazı kılmak için kalktım
sonra bi daha yattım kalktığımda saat 13.00 tüdelikafaduldendelikafadulden
enerci doluyum şimdi evi süpüreceğim totomu kaldırabilirsem

bende süpürsem iyi olacak ama canım hiç bişi yapmak istemiyo bugün :umursamaz:

kak culi kak temizleyek anacım
doğuracağımız falan tutar ALLAH KORUSUN
evimiz temiz olsundelikafadulden

kak culi kak temizleyek anacım
doğuracağımız falan tutar ALLAH KORUSUN
evimiz temiz olsundelikafadulden

hiç kalkamıcam
mecalim yok
dün süpürmüştüm
bbugün idare etsin
yarın bakarız
ayy yarında gezmeye gidicem ağdaya falan
ctesi kocama kaldı sositososito

hadi kalkın temizliğe bende gaza geldim eve gidince bende yapicam temizlik bide müzik açık oynaya oynaya yapın hemencik biter

evin temizmiş işte ben de sandım ki bii haftadır süpürmüyon
kalk hoya kalk kaldır bakalım totoyu
iş yap iş..

Back