Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederım hepmavı
daha buggun sordum
mutlaka olmalısın dedı
adjuvansız ası bu dedi
haftaya kadar bekleyıp tekrar sorcam
ama buyuk ıhtımalle olurum
daha once kesınlıkle olmam dıyodum ama
druma cok guvenıyorum
mehlıkasu
cnm
allah korumus
verılmıs sadakan varmıs,bende kapıdan cıkarek hep gerı donerım aygazı zcık unuttum mu dıye,anahtar cıkmadan bakılır utu yaptıysam onada bakarım.bu ay 60 sa otekı ay 120 gelsın nolacak
senın canın sagolsun
para calısılır kazanılır
bıdahakıne ne olur dıkkat et cnm aklımız sende kalmasın
sağol cnm,aynı durum bende de oluyor çoğu zaman,evden çıkıyorum sonra aklıma bişeler takılıyor geri dönüyorum ocağı falan kontrol ediyorum,merhaba arkadaşlar geçmişi oku oku anca bitirdim...
mehlikasu geçmiş olsun Allah korumuş canım bizde bugün eşimle sabah evden birlikte çıktık öğlene doğru çaydanlığın altını kapattıkmı diye bir soru takıldı aklımıza o da çok kötü bişey kapıcıyı arayıp doğalgazı kapattırdık dışarıdan :)) ama benimde bir kaç kere eşimi eve yollamışlığım vardır ütünün fişini çekmedim galiba diye.....
Julliet şu alarma takıldım ben... senin midenden geliyor olmasın o zil sesi kaydirigubbakcemile2 anladın sen onuuuuu :)))
kız culi sulu süpürge alsana evde toz moz kalmıyoaman cok sallama göbeğini sositososito
ben arızayım her gün acıyom mutlaka
bebiş olunca günde 2 kez acarım herhalde
bencede bana cam silme sözü ve ayakkabılık temizleme sözüüde var
var da var :bbo:
ohh misler gibi otur şimcik opuyorumnanaktan
maşallah hadi gözün aydın bende yarın doğum hastanesine gitçem kan idrar tahlili yaptıracam özelde çok para anacımdoktor amcamıza gıttık
tansıyon nst ıyı cıktı
drumuz gayet guzel dedi
mıdemdekı sorunları karnımdakı sertlesmlerı soledım
ondar normal artık dogum sancıları dedi
h1n1 aşısını sordum mutlaka olmalısın ajuvansız asıdan dedı
haftaya yıne cagırdı
ama ultrasona sokmadı
goremedım bebısımı
aşı konusundada cok ama cok kararsızım
saglık ocagına gıttım,aşı gelmış
hamılelerden de dru ol dıyen bırsuru kısı gıtmıs olmus
tanıdık hemsıre var o soledı
36+1 yada 2sın suanda dedı drum.
sız neyapacaksınız aşıyı vurduracakmısınız
benim de izne ayrılınca büyük çaplı temizlik yapmam lazım,pencereler gene kirlendi yaa,kocişe sildirecez artık yalvar yakar,koca göbikle pencere teplerine çıkamam
ben bayramda sildirdim ohh rahatladımöyle valla kocilerin ellerinden öper camlar :hulya:
anaam ödü kopmuştur meltem abla sizinkilerinakannehirHamisler cosmus bu gün temizlik günü yapmislar hava güzel herhalde oralarda .
Ben anca bitirdim haftaya kadar kimse kirletmesin kan cikar diye evdekileri korkuttum uslu uslu oturuyorlar oturduklari yere :))))
Julii
Niye bebek olunca iki kez acicaz makineyi? Ben oglanin uyudugunu farkedince ilk dogdugu günlerde makineyi calistiriyordum :))))))))) Bebeg uyutmak icin acacaksan ac yoksa 40 gün otur oturdugun yere yada kanaman bitene kadar bi is yapma .Lohusalik hamilelikten daha ciddi .
siz de mi ben gibim oldunuzjuli
Firsat bu firsat sefasini sür :)))) Ben ancak oglani okula götürüp getirsin kisileri ayarladim buda bana yeter.Kimse olmayinca nazda olmuyor ya.Dün aksam esimin beli tutulmus ben koltuktan kalkamiyordum ondna yardim istiyordum oda öbür koltuga yatmis kaldirsana beni diyor.Iki tane ters dönmüs kaplumbag gibi yatiyorduk :)))) Sabahta moralini bozmus bizde is kalmamis artik diyor :))))))))
mehlikasu canım ütünün otomatik kapanma özelliği vardır belki baksanasağol cnm,haklısın,Allah sağlık sıhhat versin yeter ki,para çalışılır kazanılır,
cnm ben de çok dikkatliyim normalde gece yatmadan önce de kontrol ederim ocağı falan,
ama ütüyü ilk kez fişte bıraktım,nasıl unuttum ben de anlamadım,
hatta acaba eşim mi unuttu dedim ama o da ütü yapmamış,dün sabah ben yapmıştım fişte takılı bırakmışım..
bocuk
Bende diyorum ne miki si allam ya :))))))) Herhalde uyanigin biri esim yok yazina denk geldi.Bu kadar mesajda sapik piyangosu sana ciksin.
Facebookta kendinizi kapatabiliyorsunuz.Arkadaslik teklifi veremiyor kimse.Yada arada bi tanidik olacak sizde kayitli onunla mesaj cekecek size.Ayarlarda var .
Bizim facebook grubunuda isterseniz gizli yapalim bu kadar kisi yeterli diyorsaniz gizleriz sadece bizim davet verdigimiz gelebilir.
kızlar benım drum bana hiç calsiyum magnezyum falan vermedi
hepiniz kullanıyomusunuz
doktor amcamıza gıttık
tansıyon nst ıyı cıktı
drumuz gayet guzel dedi
mıdemdekı sorunları karnımdakı sertlesmlerı soledım
ondar normal artık dogum sancıları dedi
h1n1 aşısını sordum mutlaka olmalısın ajuvansız asıdan dedı
haftaya yıne cagırdı
ama ultrasona sokmadı
goremedım bebısımı
aşı konusundada cok ama cok kararsızım