julicim
Ben bu sefer o ikinmayi hemen basarivereyim bebekten baska ne gelirse gelsin hiccc umrumda diil valla :))))
çok var hekoperi
gaz çıkaran şiş yapan tüylü gelen..
ebeler temizliyodu
kaka yapanlara çok kızıyolardı..
çok şükür basıma gelmedi. inşalah gelmezde...
dogum anında herşey mübah..
normal karşılanıyo..
ülkeryildizi
Bebegide koruyormuymus asi ayni zamanda?
bende muutlaka nar tüketiyorumdün karnım sepsert oldu gene.her akşam nar suyuyla portakal suyunu karıştırıp içiriyor bana eşim ondan mıdır ki? çünkü onu içtikten hemen sonra geriliyor karnım çok acaip sertleşiyor ..sabaha karşı düzeldi valla öldüm doğru dürüst yatamadım bile.nar suyunun faydaları da saymakla bitmez hele şu domuz gribinden sonra içmek zorundaymış gibi hissediyorum kendimi...sen nasılsın jjuli var mı senin de şikayetlerin?şu çalar saat işini anlayamadım evde saat yok yazmışsın.neydiki o ses öyleyse?
casminim maşallah bebişineselam kızçeler!!!!!!!!!!!!!!!!!!biz dün çarşıdaydık sabahtan gecelik sabahlık pijama takımı ve iç çamaşırları aldım ...bebişe yok bişey olanlarla idare etsin öbür kısçemede aldım koca bir org=)kafamızı ütüledi o kısmını hiç düşünmemiştim=(neyse ordan sonra kızım okuldan geldi birlikte doktora gittik...34+6 olmuşum ve bebişkom 2736 gr..herşey sağlıklı gidiyor...acil sezeryan gelmiş.kadını hazırlarlarken doktor ameliyathaneden geldi alelacele beni muayene etti gitti doğuma =)nts istedi her hafta alıcak beni nts için =)gayet güzel dedim songül ebem doktorda tasdikledi...haftaya çarşamba yine gidicem=)doğum tarihi için ise aralık 28-29 gibi alabilirim dedi ama biraz dişini sıkarsan 2 gün için bebeişin sene kaybetmesin dedi aralık 2 gibi filan alalım ..şaşakaldım dedim ben dişimi sıkarımda benim sıkmamla beklerse diyince koptuk hepimiz=)bu sefer eşim dedi aaa ben o gün çalışıyorum 1 inde olsun tatilim doktor dedi ayyyhhh kusura bakma ben yılbaşında eğlenicem ertesi günü o vaziyette doğuma giriyim istemessin emin ol dedi eşimle hem kahkahalaşıyolar hem şu gün bu gün olsun diyolar espriyle dedim herkesin derdi başka ben yattığım yerde heyecandan kıpkırmızı olmuşum tarih karıştı kafamda sanıyorum dediği tarih 1 hafta 10 gün filan var...hahahhah haftaya 2 simi yoksa 4 mü net belli olur artık =)neyse sonra doktor ameliyata çıktı dedim ya biz doğumhane katında nts filan çektirdik....vedalaşıyoruz hemşirelerle ve songül ebemle bu arada sölim eşimin ebesidir kendisi=)hastanenin normal doğumlarını o alıyor....zeynomuda orda doğurdum küçük bir yer ama çok ilgililer songül ebemiz akrabamız çünkü=)torpilliyiz yaneeee=)neyse o arada bebiş geldi bile ben ntsye girip çıkana kadar...anammmmmmmmmmmmmmm..ailesiyle bizde üşüştük camın dibine acil doğum dedim ya hem ters hemde erken sezeryanla almışlar....2 kilo bişey allahım bir küçük bir güzelllll...aşısı oldu hemen yıkadılar filan...zeynom mum gibi oldu ilk kez görüyor.....tebrikleştik asansöre bindik eşim şapkasını bir çıkardı kafadan aşağıya sırf su ben kıpkırmızı eşim dedi allah allah niye ben bu kadar heyecan yaptım yaaa.....dedim ben bile tuhaf oldum....güzel bir duygu başkasının başına bile gelmiş olsa=)benim için iyi oldu o görüntü cesaretim arttı heyecanım kırıldı=)fazla yorulma dedi eğilip kalkma işini bırakıyosun bol bol dinlen...yorulma ameliyat sonrasına dirtencin enerjin bol olsun ki çabuk topla kendini=)öptüm hepinizi aaaa dostlar.......
gecmiş olsun canımGünaydın kızlar...Çoktandır giremiyorum.Bebeğim ile ilgili sorunlar vardı.16 gün hastanede yattık.Bebeğin suyu az kaldığı için özel hastane bizi kabul etmedi z.kamile gönderdi.orada da yatış yaptılar.Valla 16 gündür ha doğdu ha doğacak iyice mahvoldum.Ciğer gelişim iğneleri yapıldı.Suyu artarken kalp ritimleri bozuldu.dün taburcu ettiler.2günde bir kontrole gidicem.Sanırım bende ocak annesi değil aralık annesi olucam.Erken doğum bekleniyor.Karnınızda sertlik varsa,bebek hareketlerinde azalma hissediyorsanız hemen gidin kızlar.Biz son dakika yetiştik.Neredeyse bebeği kaybediyorduk.Özel hastaneler parayı alıyor riskli bir durum görüncede başından savıyor.Z.kamilden çok memnun kaldım,doktorları çok ilgili.Doğum için oraya karar verdim inşallah.Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı diliyorum ...
Arkadaşlar dün aşı konusundaki bilgilerimi paylaşmıştım. Akşam doktorla da görüştük, kesinlikle olmamız gerektiğini, aşı yapılmaması konusundaki spekülasyonların bilimsel bir geçerliliğinin olmadığını söyledi. Allah korusun gribe yakalanırsanız hayati tehlikeyi atlatsanız bile herkese verilen "tamiflu" adlı ilaç gebeler için çok daha zararlı dedi. Biz de bugün eşimle gidip yaptırdık. Psikolojik olarak çok rahatladım. İnşallah iki hafta aşı etkin oluncaya kadar da kendimizi koruyabiliriz...
juli
Burda hemsireler ebeler cok iyi o konuda kesinlikle kizmazlar kimseye.Yapilacak seyler duvarda yazar kimsede bisi demez.Ama cok bozuldugum nokta wc icine ped atmayin yazisinin nerdeyse her hastanede türkce yazilmis olmasi.Birde bazi girilmeyecek odalar var hastanenin onlarin kapisina türkce girilmez yazmislar.Bilmiyorlarki burda cogu türk pasaportlu ya türkce bilmez yada okuma yazma bilmez((
Benim sancim vardi ama ikinma nasil bisi diye düsündüm resmen beceremedim ya dogumda :) Gecende enfeksiyondan hastanede yattigimda 1 gece aynen dedigin gibi ikinma vardi sürekli tuvaletteydim.2 saat dogum odasinda tuttular bebek gelirse diye ama antibiyotik alinca düzeldim.Biraz ön alistirma oldu bu sefer biliyorm nasil bisi ikinma :))) Ama saka bi yana reflex olarak geliyor o ya yani yapayim diye ugrasinca olmuyorki göbek kocaman kasiyor insani nefessiz birakiyor.
Güle güle kullan cicişleriniopuyorumnanaktan
Demek sezeryan gününü bi türlü ayarlayamadınız.
Benim kocamda sezeryanı 20 Ocak Çarşamba olsun diyo
Çünkü işyerinden 4 gün izin verceklermiş, Pazarla beraber 5 gün evde olcakmış beyefendi
Yani beni düşündüğünden değil, kendini düşündüğündenlmaz:
bende muutlaka nar tüketiyorum
ama her yerim nar içinde :roflol:
nar yemelik tisörtüm var onu giyiyom kaydirigubbakcemile3
pasakluu :roflol::roflol::roflol:
Bence 22 ocak yapin sunu Kova burcu olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?