2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
çok var hekoperi

gaz çıkaran şiş yapan tüylü gelen..
ebeler temizliyodu
kaka yapanlara çok kızıyolardı..
çok şükür basıma gelmedi. inşalah gelmezde...
dogum anında herşey mübah..
normal karşılanıyo..

julicim
Ben bu sefer o ikinmayi hemen basarivereyim bebekten baska ne gelirse gelsin hiccc umrumda diil valla :))))

bişey olmaz tuvalete gidersin ..

dogum sancısı kaka gelmiş gibi yanıltıcı oluyomuş..ben sancı çekmeden dogurdum bu arada..

mlkhkn
Cok gecmis olsun sanki benle ayniydin diye hatirliyorum yalnis degilse erken geliyor demek bebek.Ocak bebekleri oldu aralik bebegi Subat bebeklerinide ocakta agirlariz artik .

ayyyy canım ebeler dövüyolamış bile annemle kaynanam dedi banada valla o masadan kalkarda o ebeyi bi dolarım elime onu doğurttururum valla klavaoposu yiyosa vursun bakim

juli
Burda hemsireler ebeler cok iyi o konuda kesinlikle kizmazlar kimseye.Yapilacak seyler duvarda yazar kimsede bisi demez.Ama cok bozuldugum nokta wc icine ped atmayin yazisinin nerdeyse her hastanede türkce yazilmis olmasi.Birde bazi girilmeyecek odalar var hastanenin onlarin kapisina türkce girilmez yazmislar.Bilmiyorlarki burda cogu türk pasaportlu ya türkce bilmez yada okuma yazma bilmez ((

Benim sancim vardi ama ikinma nasil bisi diye düsündüm resmen beceremedim ya dogumda :) Gecende enfeksiyondan hastanede yattigimda 1 gece aynen dedigin gibi ikinma vardi sürekli tuvaletteydim.2 saat dogum odasinda tuttular bebek gelirse diye ama antibiyotik alinca düzeldim.Biraz ön alistirma oldu bu sefer biliyorm nasil bisi ikinma :))) Ama saka bi yana reflex olarak geliyor o ya yani yapayim diye ugrasinca olmuyorki göbek kocaman kasiyor insani nefessiz birakiyor.

bazıları ebelere yardımcı olmuyo..

ondan ben sorun yasamadım heko..

ıkınmıyolar...totomuz çıkacak die.. e çocuk nasıl çıkacak..
ebelerde kızıyo.
bunlar ssk ve devlet hastanesideki rezillikler..di
şimdi varmı bilmiyorum..

bende muutlaka nar tüketiyorum
ama her yerim nar içinde :roflol:
nar yemelik tisörtüm var onu giyiyom kaydirigubbakcemile3

saat cadı aradım dolabı bişi bulamadım
nerden cıktı o ses anlayamadım
deliriyormuyum ne kafamçokkarıştı

casminim maşallah bebişine
bencede ocağa kadar bekleyin bebişle opuyorumnanaktan

gecmiş olsun canım
insallah zamanında gelir bebişin Şeniz

cnm sağol bilgilerini paylaştığın için,
ben de yarın yaptıracam inş.

ama bişey diyim bizim insanımız herkesi genellemeyim..
temiz kullnmıyo. wc yi
özel hastanede bile yerlerde peceteler orkidler..
ben girerken çok huylanıyorum..
temiz kullanılsa. yok ya nerde.
temiz mlletiz ama karşı tarafa saygımız yok..
temizlikci neyapsın..
biri giriyo heryeri baatırıyo..iğrenç yani..
o bendede oluyo meltem ıkınma hiissi bendede çok şiddetli idrar yolu enfeksiyo çıktı..
bugün igneye başlıyorum bir hafta olcam
gecmezsse ameliyatı iptal ama gecer dedi dr.muz.:lepi:

hurmada doğumu kolaylaştırıyomuş kızlar

karnım çok sert ve kasılmalarım oluyo alt tarafa doğru korkmaya başladım

Casmin, cicileriniz hayirli olsun dikkat et gezerken, ne güzel dogum tarihini belirleyebiliyorsunuz, bence de eger beklerse bebek ocakta dogur ne güzel yil kaybetmez.

avları küp küp dogra limon suyuna yatır. belklet kararmasın..
1. 5 kilo şeker suyunu ayarlarla ve limonladıgın ayvanın mijktarına göre şeker ..

o limonlu suyu atmadan şekerini suyunu koy kaynat..kıvam aladek.

karanfil seversen at içine.. bi tane.

Bence 22 ocak yapin sunu Kova burcu olsun,

yavrucuklarım doğru diyosun ya kimse temiz kullanmıyo ya tuvaletleri asıl hastalıklar enfeksiyonlar zaten tuvaletlerden kaynaklanılıyo ne pis insanlarımız var ya temizlik nedir bilmiyolar

:
1,5 kilo ayva
1 kg+ 1 su barağı toz şeker
yarım limon suyu
7-8 adet tane karanfil
4 su bardağı su

Yapılışı:
Öncelikle ayvaları yıkayın, soyun ve küplere bölün. Küp küp doğradığınız ayvaların kararmaması için önceden hazırladığınız limonlu suya atın. Ayvaları geniş bir çelik tencereye alın üzerine suyu ekleyerek ayvalar yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. Yumuşayan ayvaların üzerine suyunu dökmeden şekerin ve karanfilin tamamını ekleyin, şeker eriyene kadar yavaşça karıştırın ve kısık ateşte kıvamı koyulaşana kadar kaynatın, ocaktan almadan 5-6 dakika önce yarım limonun suyunu ekleyin. Pişen reçelinizi soğumaya bırakın ve soğuduktan sonra kuru kavanozlara paylaştırarak ağzını sıkıca kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…