• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Günaydın kızlar...Çoktandır giremiyorum.Bebeğim ile ilgili sorunlar vardı.16 gün hastanede yattık.Bebeğin suyu az kaldığı için özel hastane bizi kabul etmedi z.kamile gönderdi.orada da yatış yaptılar.Valla 16 gündür ha doğdu ha doğacak iyice mahvoldum.Ciğer gelişim iğneleri yapıldı.Suyu artarken kalp ritimleri bozuldu.dün taburcu ettiler.2günde bir kontrole gidicem.Sanırım bende ocak annesi değil aralık annesi olucam.Erken doğum bekleniyor.Karnınızda sertlik varsa,bebek hareketlerinde azalma hissediyorsanız hemen gidin kızlar.Biz son dakika yetiştik.Neredeyse bebeği kaybediyorduk.Özel hastaneler parayı alıyor riskli bir durum görüncede başından savıyor.Z.kamilden çok memnun kaldım,doktorları çok ilgili.Doğum için oraya karar verdim inşallah.Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı diliyorum ...

Dikkat et kendine, aslinda benim de karnim sertlesti ben de bir sorun varmidir diye korkuyorum en son kontrolum 1 ay önce olmustu, Amam bir sikintim yok simdiye kadar diye de cesaret edemedim arada hastaneye gitmeye, ben de yine pazartesiye kadar beklicem bakalim. Ins bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin,

Ben de zeynepkamilde dogmusum, babam hesaplamis benim dogum tarihimi 15 aralik diye, ama annemde agri sanci hicbisey yokmus. babam hastaneye götürmüs annemi 15inde doktorlar daha dogurmmasina var eve gidin demis babam hayir bugün doguracak diye israr edip haytaneye yatirttmis o gün de dogurmus annemm :roflol:

Dikkat et kendine, aslinda benim de karnim sertlesti ben de bir sorun varmidir diye korkuyorum en son kontrolum 1 ay önce olmustu, Amam bir sikintim yok simdiye kadar diye de cesaret edemedim arada hastaneye gitmeye, ben de yine pazartesiye kadar beklicem bakalim. Ins bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin,

Ben de zeynepkamilde dogmusum, babam hesaplamis benim dogum tarihimi 15 aralik diye, ama annemde agri sanci hicbisey yokmus. babam hastaneye götürmüs annemi 15inde doktorlar daha dogurmmasina var eve gidin demis babam hayir bugün doguracak diye israr edip haytaneye yatirttmis o gün de dogurmus annemm :roflol:

babanın hisleri çok kuvvetliymiş,
ya da annen babanın korkusundan doğurmuş
:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

bende oglak istiyodum,,

yay olcak ..

oglak istemiştimmm
bi evde 3 yay olacak babamız kızım oglummmmmm

hurmada doğumu kolaylaştırıyomuş kızlar

karnım çok sert ve kasılmalarım oluyo alt tarafa doğru korkmaya başladım

Hurma oksitosin diye bir madde içeriyor. Oksitosin aslında beyinde salgılanan ve doğum sancılarını başlatan bir hormon. Bu hormonun en önemli etkisi ana rahmindeki kaslarla anne sütünün salgılanmasını sağlayan kas hücrelerinde görülüyormuş.. Benim doğumum sezeryan olacak. Doğumdan ziyade sütüm olsun diye hergün birkaç tane yiyordum. Ama sonra erken doğum olur korkusuyla yemeyi bıraktım. Hastane çantama koydum, inşallah doğumdan hemen sonra bol bol yiycem...

:
1,5 kilo ayva
1 kg+ 1 su barağı toz şeker
yarım limon suyu
7-8 adet tane karanfil
4 su bardağı su

Yapılışı:
Öncelikle ayvaları yıkayın, soyun ve küplere bölün. Küp küp doğradığınız ayvaların kararmaması için önceden hazırladığınız limonlu suya atın. Ayvaları geniş bir çelik tencereye alın üzerine suyu ekleyerek ayvalar yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. Yumuşayan ayvaların üzerine suyunu dökmeden şekerin ve karanfilin tamamını ekleyin, şeker eriyene kadar yavaşça karıştırın ve kısık ateşte kıvamı koyulaşana kadar kaynatın, ocaktan almadan 5-6 dakika önce yarım limonun suyunu ekleyin. Pişen reçelinizi soğumaya bırakın ve soğuduktan sonra kuru kavanozlara paylaştırarak ağzını sıkıca kapatın.

teşekür ederim canım

Hurma oksitosin diye bir madde içeriyor. Oksitosin aslında beyinde salgılanan ve doğum sancılarını başlatan bir hormon. Bu hormonun en önemli etkisi ana rahmindeki kaslarla anne sütünün salgılanmasını sağlayan kas hücrelerinde görülüyormuş.. Benim doğumum sezeryan olacak. Doğumdan ziyade sütüm olsun diye hergün birkaç tane yiyordum. Ama sonra erken doğum olur korkusuyla yemeyi bıraktım. Hastane çantama koydum, inşallah doğumdan hemen sonra bol bol yiycem...

ben de son haftamda yemeye başlıcam ,doğumum kolay olsun diye..

julicim şimdi önüne bi tepsi al narları parçala bir tabağa ayıklayıp tabağa doldur sonrada kaşıkla ye ben öyle yapıyorum leke felanda olmuyo hiç biyer

slm kızlar neler kaynatıyorsunuz bakalım.. baya kalabalıksınız herkese merhaba...ya kızlar benım alt tarafım vajınanın üstü ağrıyo ya sızdede var mı?

julicim şimdi önüne bi tepsi al narları parçala bir tabağa ayıklayıp tabağa doldur sonrada kaşıkla ye ben öyle yapıyorum leke felanda olmuyo hiç biyer
bide öyle deneyim
ama yine narlık tisörtümü giyim ben :hulya:

slm kızlar neler kaynatıyorsunuz bakalım.. ya kızlar benım alt tarafım vajınanın üstü ağrıyo ya sızdede var mı?

olmazmı bacım
artık her yerimde ağrı var
ninem gibiyim kaydirigubbakcemile

Back