- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Günaydın kızlar...Çoktandır giremiyorum.Bebeğim ile ilgili sorunlar vardı.16 gün hastanede yattık.Bebeğin suyu az kaldığı için özel hastane bizi kabul etmedi z.kamile gönderdi.orada da yatış yaptılar.Valla 16 gündür ha doğdu ha doğacak iyice mahvoldum.Ciğer gelişim iğneleri yapıldı.Suyu artarken kalp ritimleri bozuldu.dün taburcu ettiler.2günde bir kontrole gidicem.Sanırım bende ocak annesi değil aralık annesi olucam.Erken doğum bekleniyor.Karnınızda sertlik varsa,bebek hareketlerinde azalma hissediyorsanız hemen gidin kızlar.Biz son dakika yetiştik.Neredeyse bebeği kaybediyorduk.Özel hastaneler parayı alıyor riskli bir durum görüncede başından savıyor.Z.kamilden çok memnun kaldım,doktorları çok ilgili.Doğum için oraya karar verdim inşallah.Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı diliyorum ...
Dikkat et kendine, aslinda benim de karnim sertlesti ben de bir sorun varmidir diye korkuyorum en son kontrolum 1 ay önce olmustu, Amam bir sikintim yok simdiye kadar diye de cesaret edemedim arada hastaneye gitmeye, ben de yine pazartesiye kadar beklicem bakalim. Ins bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin,
Ben de zeynepkamilde dogmusum, babam hesaplamis benim dogum tarihimi 15 aralik diye, ama annemde agri sanci hicbisey yokmus. babam hastaneye götürmüs annemi 15inde doktorlar daha dogurmmasina var eve gidin demis babam hayir bugün doguracak diye israr edip haytaneye yatirttmis o gün de dogurmus annemm :roflol: