37 hafta 5 günlügün..
haftaya 38 hafta 5 olcam ultrasonda 39 çıkıyo...
37 hafta 5 günlügün..
haftaya 38 hafta 5 olcam ultrasonda 39 çıkıyo...
bizim malum bölge oyuncak oluyo desene
masallah sizin topik cosmus
seker sen aralik annesi olucan ozamann
canım büyük çıkması doğumuda etkiliyomu etkilemediğini biliyorum ama yinede korkuyorum çünkü benimki 4 hafta büyük gösteriyo kendini 34
haftalığım ve erken doğumdan çok korkuyorum
dogumdada vırc vırc ikide bir sokuyolar. oda insanı çok yoruyo açıklık varmı die bakıyolar..
günaydın arkadaşlar..
kızlar facianın eşiğinden döndük,dün sabah işe gelmeden önce giyeceğim elbiseyi ütülemiştim,ütünün fişini takılı unutmuşum,tam 24 saat takılı kalmış,bugün sabah gördüm,ütü masasının kenarındaki metal olan yere koyduğum için yangın çıkmamış çok şükür,dün akşam o odaya girmiştim ama hiç farketmedim ütünün fişinin prizde kaldığını,bu ay elektrik faturası bayağı kabarık gelecek,neyseki daha kötüsü olmadı,
çok unutkan ve dikkatsiz oldum ben yaamafoldumben
Rabbim hepimizi görünür görünmez kazalardan,belalardan,hastalıklardan korusun:Saruboceq:
evt ben baştan beri biliyodum aralık annesi olcagımı hayatım..
belki, bi umut geçikirsem dedim ocak annesi olurum die buraya geldim..
:lepi:
sorun olmaz büyük çıkması..
benim kızım 4 kiloydu erken dogmadı..
bu bebişim zayıf geliyo bana..
3. 100 çok zayıf ya..
ama zayıf bebekler çabuk büyüyo..
boyu güzel 50 cm..
olanadek 51 olur sanırım.
öğğğğ :1ninca:
ya ben bide şu lavman ve sondadan korkuyorum
onları yapmak zorundalar mı
ben çişimi tutarım sonda takmasınlar bana :roflol:
öğğğğ :1ninca:
ya ben bide şu lavman ve sondadan korkuyorum
onları yapmak zorundalar mı
ben çişimi tutarım sonda takmasınlar bana :roflol:
şimdi face'e baktım akşam bişeyler yüklemiş iyi demek ki
bende numarası var bişey olursa arayabilrim
benim numaram da esrada var tedbirli olalım demiştik :)
delf hekaoperi haftaya çarşamba sabah 8 de. alcaklar ameliyata...günümüz belli oldu
sabaha kadr uyumadım..heycandan..
dugum öykülerine yazarım fırsat bulıursam inşallah..
günaydın arkadaşlar..
kızlar facianın eşiğinden döndük,dün sabah işe gelmeden önce giyeceğim elbiseyi ütülemiştim,ütünün fişini takılı unutmuşum,tam 24 saat takılı kalmış,bugün sabah gördüm,ütü masasının kenarındaki metal olan yere koyduğum için yangın çıkmamış çok şükür,dün akşam o odaya girmiştim ama hiç farketmedim ütünün fişinin prizde kaldığını,bu ay elektrik faturası bayağı kabarık gelecek,neyseki daha kötüsü olmadı,
Rabbim hepimizi görünür görünmez kazalardan,belalardan,hastalıklardan korusun:Saruboceq:
günaydın arkadaşlar..
bende bugun 38 oldumda haftaya 39 dada randevum var bugunde ama ben normal dogum olacagi icin 40 hafta aralik 24 belki ocaga kalirmiyim bilmiyommm suana kadar tik yok yalanci sanci falan bise yookkk
masallah sizin topik cosmus
eger karnin acsa yani yemegi baya once yediysen yapmiyolarmiss
aynı sayılırız. sancın gelmezsse 41 de beklersen ocak annesi olursun sen.bende 24 de 40 olcam.tam.
ben zaten beklemek istedim.. dr. riske atma dedi. 16 iyi bi tarih zaten sezeryan olcaksın mecbur..
bebek tüm gelişimi tamamlamış dedi... .bizde tamim dedik..ve tarih aldık..
ölede böle ameliyat sonum küçük kızım da sezryandı biliyosunuz..
anladim onceki sezeryan oldugu icin buda sezeryan ALLAH kolay kurtarsin
37 hafta 5 günlügün..
Haftaya 38 hafta 5 olcam ultrasonda 39 çıkıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?