ortası anca batıpark oluranaaammmm gece yarısı uyarda bana rus pazarı uzak ben ömürevlerindeyim gel şunun ortasını bulalım kaydirigubbakcemile3
doktordan dolayı doğum hastanesine karar verdim canım ama aniden sancı başlar suyum falan gelirse medical park yakın bana oraya atarım kendimi kaydirigubbakcemile3
:1ninca:kaçabildiğim yere kadar kaçıcam valla :dance:
normal doğum olacak ya doğum sancısı gelince zaten o heycan ve korkuyla açıp açmadığıma takılmam kaydirigubbakcemile3
doktor günde kaç tane görüyorda ben bitek doktoru görüyom kaydirigubbakcemile3
:1ninca:kaçabildiğim yere kadar kaçıcam valla :dance:
normal doğum olacak ya doğum sancısı gelince zaten o heycan ve korkuyla açıp açmadığıma takılmam kaydirigubbakcemile3
doktor günde kaç tane görüyorda ben bitek doktoru görüyom kaydirigubbakcemile3
selam kızlar biz geldik a.s.
ortası anca batıpark olur
korkma sancılar aniden başlamaz
önce bi saat arayla gelir
doğum hastanesi iyi
bi de doktorun özeline gidiyorsun ya seninle acayip ilgilenirler
odanı bile özel yaparlar istersen
kızlar ne yapıyosunuz ? bi bakıyım dedim kızlar ne yapıyor
yavrucaklarım gözün aydın çok az kalmış hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim
selam kızlar biz geldik a.s.
akşıncılar nasıl belli oluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canım kafaya takıp kendini germe
boşuna dememişler
tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacan diyekaydirigubbakcemile3:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana kemik yapısı için son ayında bari yaptır doğuma kadar beklemzsen iyi olur canım
çatı darlığı falan varsa hemen sezeryana alırlar sen de sancıyı boşa çekmiş olursun
tamam batıparkta buluşalım kaydirigubbakcemile2şişeni unutma gelirken :içelim:
yazadabiliriz yazm ayadabiliriz garantisiyokgece kuşları dökülmeye başladı
öok yazmayın sabah okuması zor oluyor walla
akşıncılar nasıl belli oluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet şaka bi yana oda doğruelinde sonunda doğumdan önce olacak bu iş
ayy gün belli oldu heeemeraba herkese biz bugün doktora gittik. bebişimin durumu iyiymiş..
çok şiddetli idrar yolu enfeksiyonu çıktı..
kasılmalar agrılar bunla ilgiliymiş..
bir hafta igne olucam..
ve büyük haber.sezeryan günü kesinleşti..
16.12..2009 bebegimize kavuşuyoruzz.
bebegim 3.100. gr.miş 37.4 şu an.boyu 50 cm..haftaya biraz daha büyür dedi dr.. 3..300 olurmuş..
çoooooook heycanlıyım günler nasıl gecicek..
haftaya çarşamba ameliyata gircem genel anestezi..saat 8 de sabah.epidural istedim ama dr. önermedi bi fark yok dedi..genel arasında...dua edin bana bol bol....
hhiç sorma bi ağladım bi ağladımkızlar yaprak dökümünü izlemiyor musunuz?
fikret doğum yaptı çok duygulandım yaa:gitme:
maşallah kızınabiz geldik kızlar bugün kontrolümüz vardı 36 haftamız bitti bugün kızım 2850 gr 48 cm olmuş elleri yüzünde hep yine bize yüzünü tam göstermedi sıpa
oy oyyy hepsi büyümüş bunlarınslm kızlar dün doktora gittik eşimle buğlem kızım 2237 g olmuş koca kız oldu artık :))doğum tarihimizde belli oldu Allah herhangi bir engel vermezse 18 ocak pazartesi...dönmüş pıtırcık...doğum pozisyonunu almış haftaya işi bırakıyorum 1 ay boyunca tatildeyiz:))Allah tüm doğum yapacak annişleri bir solukta kurtarsın...
benim ailemde tekirdağ merkezde 100. yıldalar canımevet ailem t. dağda bebişle 15 tatilde zor olur. ancak yaza gidebilirz. annem gelecek inşşş. t.dağ merkezmi senin? benim annem t.da merkezden ama bz çorluda oturuyoruz.
selam kızlar biz doktor amcamızdan geldik kızımla bugün...
kızım bugün itibariyle 2072 gr.... karnımdaki sertlik ve aşağıdaki baskı nedeniyle bol bol istirahat etmemi söyledi eğer bu şekilde devam ederse hastaneye yatırmam gerekir dedi çünkü bebek doğum pozisyonunda ve kafasını bayağı aşağı kadar indirmiş... hatta okadar aşağıdaki ultrasonla yüzünü doğru düzgün göremedik bile... yani nerdeyse pantolonumu malum bölgeye kadar indirmem gerekecekti:kedi:
onun dışında yaramaz bir durum yok midem için şurup yazdı...
bizden şimdilik bu kadar yerimseniben
zemuszemus zemuszemusgece kuşları dökülmeye başladı
öok yazmayın sabah okuması zor oluyor walla
culiii hoşgeldin
hoşgeldin feyzae
biz senden bir gün büyüküz
biz daha önce doğcazsositososito
:roflol:çok uykum geldi ama gidemiyorum ya
aklım burda kalıyor
ağzını hayra aç be o nasıl laf gece gece :mymeka:iyi de ben şişeyi öğlen fondip yaptım
en iyisi zulaya bi bakem olcaktı iki tene daha
iyi de seda yerimizden kalkacak halimiz yok
batıparka nası gitçez yolda bi araba çarparsa asfalta yapışmış kurba gibi oluruzkaydirigubbakcemile3:1shok:
yazadabiliriz yazm ayadabiliriz garantisiyok
sen dün gece görecektin ekşını
haşşşöyle yola gel çatala çık adam gibi muayeneni ol doktora eline sağlık de in çataldan aferinn
sedoşum maşallah bıcırığa
sende dikkat et bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?