ye bacım yeHoya, bir biz kaldik Kimse kalmadi forumda ya yemek yiyolar kocalar uyuyana kadar gelemiyorlar ya da dizi izliyorlar :dilcikar:
Ben de cikiyim kocami uyandiriyim de bari yemek yiyim.
slm kızlar dün doktora gittik eşimle buğlem kızım 2237 g olmuş koca kız oldu artık :))doğum tarihimizde belli oldu Allah herhangi bir engel vermezse 18 ocak pazartesi...dönmüş pıtırcık...doğum pozisyonunu almış haftaya işi bırakıyorum 1 ay boyunca tatildeyiz:))Allah tüm doğum yapacak annişleri bir solukta kurtarsın...
hemserim kaydirigubbakcemile5
neden yaza kadar gitmek yok :uhm:
ailen mi tekirdağ da
oh maşallah kızına canımselam kızlar biz doktor amcamızdan geldik kızımla bugün...
kızım bugün itibariyle 2072 gr.... karnımdaki sertlik ve aşağıdaki baskı nedeniyle bol bol istirahat etmemi söyledi eğer bu şekilde devam ederse hastaneye yatırmam gerekir dedi çünkü bebek doğum pozisyonunda ve kafasını bayağı aşağı kadar indirmiş... hatta okadar aşağıdaki ultrasonla yüzünü doğru düzgün göremedik bile... yani nerdeyse pantolonumu malum bölgeye kadar indirmem gerekecekti:kedi:
onun dışında yaramaz bir durum yok midem için şurup yazdı...
bizden şimdilik bu kadar yerimseniben
benim de öyle valla patlıycam sanki...gerçi arada yumuşuyo ama daha çok sert..dr a sordun mu hiç sebebini?kızlar ya benim karnımın üstü hep taş gibi
bikaç gün önce
arada yumuşuyodu şimdi yumuşak zamanını hatırlamıyom
oh oh maşallah buğlem kızına...ismi de harika çok değişik...slm kızlar dün doktora gittik eşimle buğlem kızım 2237 g olmuş koca kız oldu artık :))doğum tarihimizde belli oldu Allah herhangi bir engel vermezse 18 ocak pazartesi...dönmüş pıtırcık...doğum pozisyonunu almış haftaya işi bırakıyorum 1 ay boyunca tatildeyiz:))Allah tüm doğum yapacak annişleri bir solukta kurtarsın...
slm kızlar ben geldım
ya herif daha gelmedi
acıktım yaaaaaaaaa
hoşbuldm kadus
aslında pek ıyı degılım
oh oh maşallah buğlem kızına...ismi de harika çok değişik...
çok teşekkürler tatlım ....tüm bebişlere maşallah...maşallah...
ya herif daha gelmedi
acıktım yaaaaaaaaa
biz geldik kızlar bugün kontrolümüz vardı 36 haftamız bitti bugün kızım 2850 gr 48 cm olmuş elleri yüzünde hep yine bize yüzünü tam göstermedi sıpa
biz geldik kızlar bugün kontrolümüz vardı 36 haftamız bitti bugün kızım 2850 gr 48 cm olmuş elleri yüzünde hep yine bize yüzünü tam göstermedi sıpa
özge cnm sen yenı barıstın esınle
bızde dun aksam kusustuk
bugun dogru duzgun aramadı
butun gun nerdeyse agladım,agladım
cok alıngan oldum
kendımı kılolu hıssedıyorum
olur olmadık yerde kalbını kırdım dun gece
esım de artık bunaldı
sımdı ıyı gıbıyız ama bılmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?