2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Hoya, bir biz kaldik Kimse kalmadi forumda ya yemek yiyolar kocalar uyuyana kadar gelemiyorlar ya da dizi izliyorlar :dilcikar:

Ben de cikiyim kocami uyandiriyim de bari yemek yiyim.
ye bacım ye
uyuyamazsak gece görüşürüz

dionea canım maşallah kızına
tarih de belli olmuş hadi hayırlısı
izinliler kervanına katılıyorsun demek sevindim
dinlenirsin ne güzel

Slm kızlar biz geldik. ya ne güzel herkes birileriyle yemek yemek için planlar yapmış oysa ben uzun bir süredir tek başıma yiyorum yemeklerimi. Zaten sırf bu yüzden oğlumu polis yapmayacağım,iş güç derken biz oğluşla yapayalnız kalıyoruz evde. Yakına isyan bayrağını çekicem kötükedihüso

oh maşallah kızına canımbenim de karnım sert bu aralar.Allah hayıra çıkarsın.mağnezyum içiyorum 3 gündür....
kızlar ya benim karnımın üstü hep taş gibi
bikaç gün önce
arada yumuşuyodu şimdi yumuşak zamanını hatırlamıyom
benim de öyle valla patlıycam sanki...gerçi arada yumuşuyo ama daha çok sert..dr a sordun mu hiç sebebini?
oh oh maşallah buğlem kızına...ismi de harika çok değişik...
slm kızlar ben geldım

hoşgeldin...nasılsın*

hoya

karnın sertse iyi
çünkü bebiş her santimetrekarenin hakkını veriyo demektir
yani kilo alımı iyi

dionea canım maşallah kızına
tarih de belli olmuş hadi hayırlısı
izinliler kervanına katılıyorsun demek sevindim
dinlenirsin ne güzel[/QUOTE]

ya evet cnm iznliyim artık haftaya ama keşke bu haftadan başlasaymışım grip oldum çok kötü öksürük mahvediyor beni gece 4 5 gibi uyanıyorum hep eşim sağolsun gece elma karanfil kaynatmış bana o saatte... canım..hamilelik+grip olunca acayip düşkün olduk aman biyerlere vurayımda nazar değmesin:)))

biz geldik kızlar bugün kontrolümüz vardı 36 haftamız bitti bugün kızım 2850 gr 48 cm olmuş elleri yüzünde hep yine bize yüzünü tam göstermedi sıpa

özge cnm sen yenı barıstın esınle
bızde dun aksam kusustuk
bugun dogru duzgun aramadı
butun gun nerdeyse agladım,agladım
cok alıngan oldum
kendımı kılolu hıssedıyorum
olur olmadık yerde kalbını kırdım dun gece
esım de artık bunaldı
sımdı ıyı gıbıyız ama bılmem

dımple cnm ac kalma
ben bugun moral bozuklugundan
pek bısey yıyemedım

biz geldik kızlar bugün kontrolümüz vardı 36 haftamız bitti bugün kızım 2850 gr 48 cm olmuş elleri yüzünde hep yine bize yüzünü tam göstermedi sıpa

maşallah cnm az kalmış seninde...dikkat et kendine..

Ah ahhh... Ne olacak bizim bu halimiz. Az kaldı kalmasına ama bzide de psikoloji kalmadı galiba. Neyse sen ben gibi uzatma sakın tamam mıyerimseniben Biz de dün adam akıllı sakin sakin konuştuk. Ben neden bana yardımcı olmuyorsun falan dedim. Çünkü eve bi geliyordum yatak olduğu gibi duruyor kıyafetlerini dağıtmış... Ben de dedim artık kaldıramıyorum. Bugün işten bi geldim heryeri toplamışopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…