Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum sevcan
ben az önce randevü aldım doktora gidcem bugun 14..30. Da çok şişti bacaklarım ve kasılma oldu gece.
Eşim aradı bugün gidelim perşembe cuma çok yogunum dedi..akannehir
ben yapıyorum cnm banyo yapamama sorunum yok.kızlar bişey sorcam size :kedi: banyonuzu tek başınıza yapabiliyormusunuz
ben yapamıyorum yalvara yalvara kocişe yıkatuıyorum valla...
sadece saçımı yapabiliyorum okadar....yada yarım yamalak oluyor kendim yıkanırsamda ozamanda hiç rahat hisetmiyorum
juli oler,haber vererim..hay senin inadına ne diyim ki :mymeka:
dikkatli ol hemencik git gel o zaman
bizide habersiz koma emi yerimseniben
nese 1 ocaktan önce doğurcam insallah
içine sinmediyse değiştir canım
neden değiştirmesinler
kanka hazırlama gelem mi cantanı zemuszemus
oh iyisin feyzoş,benim daha 1,5 hafta var:sinifsinif:kızlar nasılsınız bnde nete girdim normalde bu saatte hiç girmezdim sabah işe gitceğim için doğru yatağa giderdim ama artık iş yok izne ayrıldım kaydirigubbakcemile3 bi bakıyım kızlar ne kaynaştrmış dedim neler yapıyosunuz
tısım öyle konular deel,sen iyi bak anlarsınyahu bu facede önemli bişey okumadım ben hiç denkmi gelmiyorum ne hani yazamadıklarınız falan oliimiş yaa o tarzda benimde sorunum var gerçi göbüşten göremiyorum ee çözüm bulan varmıkinee ben aynaya baş vurdum ama yinede zor
zati pamık yöneticikaydirigubbakcemile3pamuk 2010 ocak anneleri var orda.. ben çok sevdim....
hayırlı olsun cnm güle güle kullanın..çok yoruldum kızlar kızımın beşiğini felan düzenledik.dün çamaşırları yıkandı ütülendi yerleşti çok yoruldum güzel oldu ama kızımın beşiği
kaydirigubbakcemile3biliyorum canım yöneticilerden biride benim ama şu anemli konular bana denk gelmedi onu dedim meraktan yani:jeyyar:
juli 12'sinde doğurursan 3 gün kaldı demektir..daha iyi bende 12-12 de doğurmak istiyom zaten :roflol:
ben geçen gün bim den yün korse aldım,hem kışın sıcak tutar,5-6 tl bişeydi..doğumdan çıkınca normal yapılan yani hemen göbekleri sarın sıkıca sarkmasın toplasın baya işe yarıyo
:roflol::roflol: :roflol:
basınıza vurdu dimi :roflol:
:roflol:gül sen gül bizde 4 aydır tık yok
vah zavallım:teselli:bayramda geldiğindede mi bişe olmadı4ayneki anacım rekor benim mayıstan beri tık yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey:
tısım 1 cm açılma var sen hala şey düşünüyon,sakın dra sormadan yapim deme ha,haftan erken daha,walla hamişliktenmi yoksa normaldede düşkünümdür ben ondanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama nasıl dayanııcam bilmiyorum işin doğrusu adama ben daha kötü bakıyorum
yaa yapmadık tabee ama niye kısıtlanıyozki herşey serbest olsa yaa off
benden memnun dr bu ayda kilo almayınca afferin dedi normal düşündüğüm için az kilo olması lazımmış ya
:roflol:biz onun bile şafağını sayıyoz :roflol:
safak 56 :roflol:
ya sorma juli bende saymaya başladım ama daha çok var yahuu bu gidişimde dr sorucam yapsak sakıncası varmı die
niçin elin bağrında kaldı cnmramazan bayramında gelecek diye dr sordum izinverdi bende birheves sorma gitsin koçişle çoştuk sonuç hüsran tabi ellerimiz bagrımızda hayallerimezede igne batırmak bize kaldı
:roflol:geçen bi kucağına oturdum eşimin adam eziliyodu gözleri pörtledi acıdan
ayy buna çok güldüm:roflol::roflol::roflol:aşkitom hadi sen git :jeyyar: annadın sen onu
culi meloş ne kız
sakın herifinki deme zaten wc ye sıkıştım
salıveririm
:roflol:kız yoksa burda biz yazışırken çoşup adamımı dürtün adamda tabi ne oluyoruz diye uyandı bir baktı bizim hatunun gözler ışık sacıyor bir garip bakıyor leptop dedi kız dedi sagdı başından
boşver laptopu kapmışsın ya ona bakhee gittim vallaaa
napiim gözüm döndü
ama yüz vermedi
laptop sözü verdi :roflol:
2, ye okudum
he valla işedim altıma :roflol:
onunkinin ismi baska :roflol:
özel ve tüzel :roflol:
:roflol: :roflol:
ben 2, ye gittim kızını sevdi
bana yüz vermedimafoldumben
kızlar gülmekten öldüm yaa,gece gece iyi coşmuşsunuz:roflol::roflol::roflol:ozaman tecavüz şart oldu juli koş atla kımıldayıp kaçamazda zaten altta kalanın canı çıksın:dance:
iç cnm serinlersin,iyi gelir:roflol:vallahi çanımçok cekti aldım dolapta duyordu bu muhabet içimimi yaktı ne içip serinledim ikikere içmekle birşey olmaz herhalde benim için kçtü olan içinde şeker olması
bende de bazen öyle oluyo cnmşey ya benim bebiş vurdukça orda ve makatta sanki atıyo güm güm diye vuruşlar bazen sizinde makatta hissettiğiniz oluyomu
:roflol:benimkide diyoki oğlum içerde kordonuyla tesbih çekip gün sayıyo sıkılmasın diyeymiş delü herif
ben sağlık ocağına gidip yaptırmayı düşünüyorumKızlar bu gebeler için gelen aşı için ebeniz,hemşireniz aradı mı?Arayacaklar mı?Biz mi gidip yaptıracağız bilgisi olan var mı?
canım senden haber alamayacakmıyızoo kızlar gece coşmuş....
ee tabi o saatte uyurlarsa buralarda bu satte kiimsecikler olmaz....
günaydın kızlar....
bugün rapor alıyorum inşallah....
ve sizden ayrılıyorum büyük ihtimalle.....:gitme:
ooo bende gözlerim pörtlemiş halde okudum gece kuşları hatunlara bak senGünaydın Kızlar
Ooooo gece sohbeti coşmuşşşş azgın hatunlar siziiii:))))Geçmişi okudum geldim.Alemsiniz yaa..Aman son aylarda dikkat edin kızlar ekşin mekşin yapmayın yaww.Bebeleri erkenden doğrutacaksınız.:))
canım geçmiş olsungünaydın kıslar..
ben gece hiç uyumadım kasılmalar agrılar.
ve sabah kalkamamışım tansiyonum çok dşük 8 lerde. basım döndügü için kafamı kaldıramıyorum sabah yataktan
çocuklar okula geçikti.
8.15 gece uynadık eşimle neyseki eşim götürdü okula..
okul yakın..
ben napcam kalkamıyorum eşiminde uykusu agır davul çalsan duymaz basında..akannehir
hadi oğluşundan güzel haberler getirgünaydın azgın hatunlar. gece gece muhabbet iyiymiş bakıyorum.
bana uzak muhabbetler, lohusayım ben. :bbo:
aklımda kalan diğer konulardan bahsedeyim.
ben gebeliğe çok kilolu başlamıştım. doğum yaptığımda 14 kilo almıştım -herhalde günü doldursam 25 olurdu-.
bugün 22.günüm doğum yapalı. 3 kilo kaldı doğum öncesine göre.
çatlak konusunda ise; doğuma giderken hiiiiççç çatlağım yoktu.
doğurdum geldim bi baktım karnım harita gibi. doğurmak yaramadı bana. akannehir
ayrıca göğüslerimde sağmaya -yani normal şartlarda emzirmeye- başlayınca çatladı inceden inceye.
sabah sabah felaket tellalı gibiyim dimi. delikafadulden
neyse benim mesai saati geldi. yola çıkıp hastaneye gidem emzirme savaşı verem bari.. zemuszemus
Kızlar bu gebeler için gelen aşı için ebeniz,hemşireniz aradı mı?Arayacaklar mı?Biz mi gidip yaptıracağız bilgisi olan var mı?
hosgeldın yavrucaklarım kac haftalık hamılesın suan
canım senden haber alamayacakmıyız
ooo bende gözlerim pörtlemiş halde okudum gece kuşları hatunlara bak sen
yatakta dönemiyoruz hatun lar nelerden bahsetmiş
canım geçmiş olsun
hadi oğluşundan güzel haberler getir
bu sefer emer belki annesi öğrenecek kuzucuk
canım beni kimse aramadı sanırsam aramayacaklar
merhaba kızlar günaydın benim sizlere bir sorum olacak 34+3 günlük hamileyim bir haftadan beri adet sancısı gibi bi ağrım var bide karnım sertleşiyor dün doktora gittim kızım doğum kanalına inmiş doktorum bişey demedi sadece rahatsızlığımın kanala inmiş olmasından kaynaklandığını söyledi ama netten okudum doğumun yaklaştığının habercisiymiş kafama takıldı sizlerin bilgisi varmı bu konuda
Bizim burdaki sağlık ocağını aradım aşı daha gelmedi diyor.Dönem dönem arayın diyor.Manyak mıdır nedir?İl sağlık müdürlüğünü aradım aşı geldi diyor.Bunların birbirindne haberi yok sanırsam.Neyse birkaç güne gelir nasılsa.Doğuma az kaldı ama esas mikrop hastahanelerde.Lohusa lohusa bir de griple uğraşmak var,çocuğa bulaştırmak var.En iyisi yaptırıp doğuma kadar bağışıklığı kazanmak.
Bir de burda her sağlık ocağına aşı vermeyeceklermiş .
günaydın sevcan
nasılsın