ohh be
siz iki keçi yok musunuz
Valla bende arnavut damarı var da o da aslan burcu o yüzden alttan almaz kolay kolay. Böyle geçinip gidiyoruz işte :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh be
siz iki keçi yok musunuz
hülya eyübün bebişini ocak analarına ekledim
izinsiz ekledim insallah kızmaz
ama cok tatlı görmenizi istedim
daha belli değil
her ikisindende korkuyorum ben
3, bi yöntem yok mu acaba:sinifsinif:
Maşallah meleğine canım...Bizim bebekler amma inatçı he benimki de hala dönmedi,dr yerleştirmiş kendini iyice diyorkaydirigubbakcemile3 Beklemedeyiz bakalım,daha zaman var. Normal fiyatları neymiş ki ssk da bu fiyat oluyor?
fatmazehracım maşallah bebişine![]()
maşallaah bebeğine canım![]()
daha belli değil
her ikisindende korkuyorum ben
3, bi yöntem yok mu acaba:sinifsinif:
merhaba kızlarbende oğluma kavuştum cuma sabahı sezeryanla doğum yaptım..dün taburcu olduk hastaneden oğlum2 gün küvezde kaldı ama şimdi çok iyi..suyumuz tamamen bitmişti hemen aldılar oğlumu.36 haftalık 2940 gr doğdu boyuda 49 cm..geçmişe ve olaylara bakamadık artık havadisleri alırım sonra.kendinize ve bebişlere iyi bakın[/QUOTEhayırlı olsun:)demek 40 ı doldursa tosuncuk olacakmış.a.s. Allah sağlık sıhhat versin oğluşuna ve tüm doğmuş doğacak bebişlere...
Pardon kizlar burda alinti yapildigi anlasilmiyordu o yüzden bunlari Hula yazdi zannettim. o da Tutkudan alinti yapmis ben Hula kendisi yazdi zannnetmisim .. :uhm:
cadı kızım ne üzülüyosun iyi tabiiselam kızlar...
geçmişi okuyup anca gelebildik....
bugün muayenem vardı doktorumuzda ama keni doktorum izinde olduğundan başka bi doktora gitmiştim acele dip gitmeseydim keşke.....
2 hafta önce gitmiştim oysaki nstye falan girmiş iyice muayene olmuştum ama evham yaptım deli gibi bu hiç nst falan istemedi gıcık oldum.....
2300 grammış oğlum 47 cm olmuş....
kilosu normal dedi ama bana çok az geldi çok üzüldüm ağladım küçük diye....
eşim çok kızdı saçmalıyosun daha 34 haftalıksın en az 5 haftan var dedi ama ben biraz depresif oldum galiba....
bizde haberler böle...
sizler nasılsınız kızlar...
ay maşallah canım yaaslm kızlar doktordan geldım bebgım ıyıymış 2600 gr olmuş bebegim boyunu söylemedi..daha tam dönmemiş..dogum fiyatlarını sordum ssk lı olmamıza rağmen 1500 normal 2000 sezeryan dedi acaba ücretli olsam kaç lira derdi.. bizden bu kadar fıstıklar.. siz ne yapıyorsunuz?
bunu bende merak ediyorumkızlar emzirirkende saç boyatılmıyormu?
hemen bakıcam kaldırmaaaahülya eyübün bebişini ocak analarına ekledim
izinsiz ekledim insallah kızmaz
ama cok tatlı görmenizi istedim
aferin size he şöyle barışın tabiisormayın kızlar ya adam o gece yanaştı,sarılıyor öpüyor falan ama bu sefer de arnavut damarım tuttu galiba ben pas vermedim,iyi de yapmadım ama bilmiyorum işte. neyse sabah kalkınca aldım gönlünü,şimdilik iyiyiz şükür...
kızlar ben cıkıyorum
pazara gıdecem
bıraz dolasayım
evde butun gun sıkıldım
Kizlar avatarinzi nasil olusturdunuz, ben resim yükleyebilecegim bir yer bulamadim
sevcan sen gittinmi doktora?? ne zaman gidicektin??
canım burdan yardım alabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/70065-foruma-avatara-resim-ekleme.html