• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
daha belli değil
her ikisindende korkuyorum ben
3, bi yöntem yok mu acaba:sinifsinif:

:bbo:
bılmıyorum valla daha 3. yontemı duyamadık japonlar onuda yapar yakında-tatlicadiarzu-
hayırlısı olsun senın ıçın..ben bastan berı korkup sezeryan dıyodumda sen çatır çatır doğuracam diyodun

meleknur
hastaneye gıttıgınde danışmaya sorabılırsın
detaylı bılgı verırler
ama cnm ssk olsaydın cok ıyı olurdu
cok pahalı olur gıbıme gelır

Maşallah meleğine canım... :nazar: Bizim bebekler amma inatçı he benimki de hala dönmedi,dr yerleştirmiş kendini iyice diyorkaydirigubbakcemile3 Beklemedeyiz bakalım,daha zaman var. Normal fiyatları neymiş ki ssk da bu fiyat oluyor?

valla aklıma gelmedi canım ücretli fiyatlarını sormak ama gerçekten ssklı olarak bana çok geldi bu fiyatlar sizin gittiğiniz hastanelerde nasıl doğum fiyatları kızlar?

fatmazehracım maşallah bebişine :nazar:

teşekkür ederim canım.hepimizin bebeğine maşallah:nazar:

maşallaah bebeğine canım:nazar:

teşekkür ederim canım..

daha belli değil
her ikisindende korkuyorum ben
3, bi yöntem yok mu acaba:sinifsinif:

Ya aslında biz iyiydik böyle dimi? Bir de doğum şekli çıktı şimdi,çıkacaklar bi şekilde ama nasılll?? Ama ben karar verdim sezeryan olursa spinal anestezi istiyorum...

merhaba kızlarbende oğluma kavuştum cuma sabahı sezeryanla doğum yaptım..dün taburcu olduk hastaneden oğlum2 gün küvezde kaldı ama şimdi çok iyi..suyumuz tamamen bitmişti hemen aldılar oğlumu.36 haftalık 2940 gr doğdu boyuda 49 cm..geçmişe ve olaylara bakamadık artık havadisleri alırım sonra.kendinize ve bebişlere iyi bakın[/QUOTEhayırlı olsun:)demek 40 ı doldursa tosuncuk olacakmış.a.s. Allah sağlık sıhhat versin oğluşuna ve tüm doğmuş doğacak bebişlere...

Pardon kizlar burda alinti yapildigi anlasilmiyordu o yüzden bunlari Hula yazdi zannettim. o da Tutkudan alinti yapmis ben Hula kendisi yazdi zannnetmisim .. :uhm:

Son düzenleme:
sevcan sen gittinmi doktora?? ne zaman gidicektin??

saolun kızlar hepinize teşekkür ederim doktorum bana başından beri sezeryan yaparız dıyordu bugun neden normal olmazmı dedım bakalım dönerse normal yaparız dedı..valla ben ıkısındende tırsıyorum

kızlar ben cıkıyorum
pazara gıdecem
bıraz dolasayım
evde butun gun sıkıldım

Kizlar avatarinzi nasil olusturdunuz, ben resim yükleyebilecegim bir yer bulamadim

selam kızlar...

geçmişi okuyup anca gelebildik....

bugün muayenem vardı doktorumuzda ama keni doktorum izinde olduğundan başka bi doktora gitmiştim acele dip gitmeseydim keşke.....

2 hafta önce gitmiştim oysaki nstye falan girmiş iyice muayene olmuştum ama evham yaptım deli gibi bu hiç nst falan istemedi gıcık oldum.....

2300 grammış oğlum 47 cm olmuş....

kilosu normal dedi ama bana çok az geldi çok üzüldüm ağladım küçük diye....

eşim çok kızdı saçmalıyosun daha 34 haftalıksın en az 5 haftan var dedi ama ben biraz depresif oldum galiba....

bizde haberler böle...

sizler nasılsınız kızlar...
cadı kızım ne üzülüyosun iyi tabii
maşallah oğluna maşallah

slm kızlar doktordan geldım bebgım ıyıymış 2600 gr olmuş bebegim boyunu söylemedi..daha tam dönmemiş..dogum fiyatlarını sordum ssk lı olmamıza rağmen 1500 normal 2000 sezeryan dedi acaba ücretli olsam kaç lira derdi.. bizden bu kadar fıstıklar.. siz ne yapıyorsunuz?
ay maşallah canım yaa
malesef fiyatlar yüksek benim hastanemdede öyle

kızlar emzirirkende saç boyatılmıyormu?
bunu bende merak ediyorum
çünkü kardeşim kuaför ben evde boyatacağım doğumdan sonra
aceyip kötü saçlarım
bilen öğrenen haber versin tamammı

hülya eyübün bebişini ocak analarına ekledim
izinsiz ekledim insallah kızmaz
ama cok tatlı görmenizi istedim
hemen bakıcam kaldırmaaaa
sormayın kızlar ya adam o gece yanaştı,sarılıyor öpüyor falan ama bu sefer de arnavut damarım tuttu galiba ben pas vermedim,iyi de yapmadım ama bilmiyorum işte. neyse sabah kalkınca aldım gönlünü,şimdilik iyiyiz şükür...
aferin size he şöyle barışın tabii
kızlar ben cıkıyorum
pazara gıdecem
bıraz dolasayım
evde butun gun sıkıldım

aman dikkat et hadi iyi gezmeler

ufff reklamlardaki çikolata ve tatlı reklamlarından nefret ediyorum
marketteki çikolata reyonundan paralel geçiyorum

iyi akşamlar kızlar görüşürüz

kızlaaar bayılazağum,
cuma gününden beri ne çok yazmışsınız yaff,
oku oku bitiremedim halakafamçokkarıştı