Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
feyzae cnm ben bısey demıyorum.o kımın ne oldugunu bılıyor
veee zaten kendı uzuluyor.
yoksa senın aılen sole benımkı bole,bunun sonu gelmez
ne gerek var huzur kacırmaya baskaları yuzunden
bır saırın sozu VAR
DEGISTIREMIYORSAN GERCEGI
TEK BIR CAREN VAR KABULLENECEKSIN
SANMA HERSEYIN BITTIGINI
DAHA IYI GUNLER VAR GÖRECEKSIN
feyzae korkutma bizi doğum zor bişey deyildir giricez çıkıcaz hemen
sağol canım gerçekten sweetede çok üzüldüm arkadaşın yaptığınada cuma kötüydüm zaten doktora gittik ki sancım var hissetmiştim hayırlısı ilaçlarla erteliyouz dedi doktorum bakalım kız aceleci ama ertelyoruz ya gelmezmiş birde inat edip kaydirigubbakcemile3
çok zorlanıyosun canım son 2 hafta geçmiyor benim kızım artık tepklyor otrma yat dinlen der gb son günlerde yürüyemycek şeklde kasılmlarım var rengim bile değişyor bembeyaz oluyorum acayip bir ağrı adet sancısı gb .nst ye bağladır doğumhanenin orda doğuranlar felan üff anladımki doğum çok zor allah yardım etsin
bizde de yasaklı sitelerden maalesefya benim facebook açmıyor....mafoldumbenmafoldumben
Evet cnm aldım
cıft tarafa donen sap
ıcındekı kılıf cıkartılıp makınada yıkanabılır
ustu tamamen kapalı
ayak ıcınde kapatma ortusu var
tekerleklerde fren var
ayretten yagmurluk verıyorlar
yıl garantılı
300 dedıler
270e aldım
baska seylerde aldık
kredı kartına taksıt yaptırdık
Vallahi en güzel zamanlarınızı kaynanalarınıza kızarak kendinize haram ediyorsunuz.Maksat öfkelenmekse kiminiz geliyor diye kızmış kiminiz gelmiyor diye.Ama eminim ki gelse de gelmese d ekarşıkarşıya kaldığınızda alttan alan hep siz olursunuz.Hatta memnun etmek için her bişeyi yaparsınız.
Kaynanaın sizin öfkelenip köpürdüğünüzden haberi bil eolmaz.Anca kocanıza konuşur onunla aranızı gerersiniz boş yere.Hiçbir erkek anneisni karşıına almaz.Sizi susuturmak için sen haklısın derle ro kadar.Ona soracam ,gösterecem vblere aldanmayın annelerini gördükleir an yelkenler suya iner.))
Özetle;boş yere kendinizi yormayın.Bbeeklerinizin son dönemleri karnınızda tadını çıkarın.Anneniz de olsa kaynanaız da olsa gelmeye mecbur değiller.Gelirlerse büyüklük ederler o kadar.Unutmayın siz zaten onlara güvenip hamile klamdınız.
Boşverin gitsin..
Evliliğinde 10 yılı devirmiş biri olaraktan tecrübeyle yazdım.
Aminnn ... ben doğumu aklıma hiç getirmemeye çalışıyorum resmen o düşünce gelince itekliyor beynim bu konuyu :))
yanlız bende de entersan bişey oldu dün kardeşimin nişanı vardı tabi teyzeler yengeler tanıdık akraba kim varsa bir arada idik bana kim "Allah kurtarsın" dediyse bende "dua edin" deyip başladım ağlamaya sonrada dedimki gören beni çok korkuyor doğumdan sanacak tutamıyorum kendimi tüm gün ağladım hep eşim sürekli yanımda idi söz ver bak ağlama söz ver deyip durdu :))
bizde de yasaklı sitelerden maalesef(((((((((((((((((((((((((
ÖZGE BUNU ANKARALI BIR SAIRIN SIIRINDEN ALDIM
adı TALHA BORA ÖĞE DUYMUSSUNDUR MUHAKKAK
kızlar ben de kontrole gidiyorum, bunca zamandır ilk defa stresle gidiyorum doktora, ya son aylara gelmiş olmanın stresi ya da sweet ten sonra teyakkuzdayım bilmiyorum((
Evet gÖlge
Çok severİm
fÖrmÜl Şİİrİ,nden
Merhaba kizlar gecmisi ancak okudum geldim Hoya ve Tutku dogum yapmis :sm_confused: iyice Aralik bebekleri oluyor bizimkiler.
Hayirli olsun ins. e artik dogum yapanlar pek sik ugramaz topigimize ins. Lohusaliklari kolay bir sekilde gecer bebisleri de uslu olurlar.
hoya ve tutku gözünüz aydn kızlar allah sağ salim büyütmek nasip etsin....
bizede hayırlısıyla doğum yapıp bebeklerimize kavuşmayı....:Saruboceq::Saruboceq:
ya canım 34+4 de az değilmi 2300?
iyi ama bana küçük geldi canım ya sen nasılsın izne ayrıldınmı?
ben fazla abarttım galiba canım....
bu arada evet tabiikide hamileye hizmet sevaptır....
ne biçiim düşünen insanlar var ya....
hoşgeldin rapunzelcim
kızlar benmi kaççırdım öğretmenimde doğum mu yaptı....
Kızlar HoyaCornaso'ya zorla doğum yaptırcaksınızkaydirigubbakcemile3
Hoya doğum yapmadı
içinize mi doğdu yoksa kaydirigubbakcemile3