• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
FEYZAE devamını yazmaya unuttum
DÜŞÜNME VEFASIZIN ETTıĞıNı
DAYAN BE GÜCÜN VAR DÜZELECEKSıN

feyzae cnm ben bısey demıyorum.o kımın ne oldugunu bılıyor
veee zaten kendı uzuluyor.
yoksa senın aılen sole benımkı bole,bunun sonu gelmez
ne gerek var huzur kacırmaya baskaları yuzunden
bır saırın sozu VAR
DEGISTIREMIYORSAN GERCEGI
TEK BIR CAREN VAR KABULLENECEKSIN
SANMA HERSEYIN BITTIGINI
DAHA IYI GUNLER VAR GÖRECEKSIN

tuttum bu sözü,hatta hemen facee yazdım bile kaydirigubbakcemile3

feyzae korkutma bizi doğum zor bişey deyildir giricez çıkıcaz hemen

sen doğumhaneye girdinmi hiç canım gözlerin bak böyle oluyor :1shok: ben girdimde aynen böyle oldu . delikafadulden 3 gecedir uyuyormusn diye sorarmısın ne uyku kaldı ne bişey

ama haklısn öylede böylede olcak kimin zor kiminn kolay sağlıklı olsunlar çekerim ben her acıyı kızım için

Evet cnm aldım
cıft tarafa donen sap
ıcındekı kılıf cıkartılıp makınada yıkanabılır
ustu tamamen kapalı
ayak ıcınde kapatma ortusu var
tekerleklerde fren var
ayretten yagmurluk verıyorlar
yıl garantılı
300 dedıler
270e aldım
baska seylerde aldık
kredı kartına taksıt yaptırdık

sağol canım gerçekten sweetede çok üzüldüm arkadaşın yaptığınada cuma kötüydüm zaten doktora gittik ki sancım var hissetmiştim hayırlısı ilaçlarla erteliyouz dedi doktorum bakalım kız aceleci ama ertelyoruz ya gelmezmiş birde inat edip kaydirigubbakcemile3

çok zorlanıyosun canım son 2 hafta geçmiyor benim kızım artık tepklyor otrma yat dinlen der gb son günlerde yürüyemycek şeklde kasılmlarım var rengim bile değişyor bembeyaz oluyorum acayip bir ağrı adet sancısı gb .nst ye bağladır doğumhanenin orda doğuranlar felan üff anladımki doğum çok zor allah yardım etsin

Aminnn ... ben doğumu aklıma hiç getirmemeye çalışıyorum resmen o düşünce gelince itekliyor beynim bu konuyu :))
yanlız bende de entersan bişey oldu dün kardeşimin nişanı vardı tabi teyzeler yengeler tanıdık akraba kim varsa bir arada idik bana kim "Allah kurtarsın" dediyse bende "dua edin" deyip başladım ağlamaya sonrada dedimki gören beni çok korkuyor doğumdan sanacak tutamıyorum kendimi tüm gün ağladım hep eşim sürekli yanımda idi söz ver bak ağlama söz ver deyip durdu :))
ya benim facebook açmıyor....mafoldumbenmafoldumben
bizde de yasaklı sitelerden maalesef :((((((((((((((((((((((((((

ÖZGE BUNU ANKARALI BIR SAIRIN SIIRINDEN ALDIM
adı TALHA BORA ÖĞE DUYMUSSUNDUR MUHAKKAK

Evet cnm aldım
cıft tarafa donen sap
ıcındekı kılıf cıkartılıp makınada yıkanabılır
ustu tamamen kapalı
ayak ıcınde kapatma ortusu var
tekerleklerde fren var
ayretten yagmurluk verıyorlar
yıl garantılı
300 dedıler
270e aldım
baska seylerde aldık
kredı kartına taksıt yaptırdık

Güle güle kullanın canım. Kılıfın yıkanması da iyimiş. Ayrıca iyi fiyata almışsın internette de 300 diyor. Bebişin güzel günlerde sağlıkla kullansın inşallah...

Vallahi en güzel zamanlarınızı kaynanalarınıza kızarak kendinize haram ediyorsunuz.Maksat öfkelenmekse kiminiz geliyor diye kızmış kiminiz gelmiyor diye.Ama eminim ki gelse de gelmese d ekarşıkarşıya kaldığınızda alttan alan hep siz olursunuz.Hatta memnun etmek için her bişeyi yaparsınız.

Kaynanaın sizin öfkelenip köpürdüğünüzden haberi bil eolmaz.Anca kocanıza konuşur onunla aranızı gerersiniz boş yere.Hiçbir erkek anneisni karşıına almaz.Sizi susuturmak için sen haklısın derle ro kadar.Ona soracam ,gösterecem vblere aldanmayın annelerini gördükleir an yelkenler suya iner.))

Özetle;boş yere kendinizi yormayın.Bbeeklerinizin son dönemleri karnınızda tadını çıkarın.Anneniz de olsa kaynanaız da olsa gelmeye mecbur değiller.Gelirlerse büyüklük ederler o kadar.Unutmayın siz zaten onlara güvenip hamile klamdınız.

Boşverin gitsin..

Evliliğinde 10 yılı devirmiş biri olaraktan tecrübeyle yazdım.

O yüzden esime digil annesi gelince annesinin yüzüne yüzüne vurucam yaptiklarini. esim sikayet duyacaksa annesinden duyacak :roflol:

Herkes yaptiklarinin sonuclarini yasamali büyük diye herseyi yapma yetkileri yok. Biz nerdeyse esimin abileri ve annesi yüzünden evlendikten sonra bosaniyorduk. esim o zaman ailesine karsi sessiz kaldigina pisman ama en kücük kardes oldugu icin cok yumusak huylu bir de kimseye kizamiyor. Ama ben yanlarina birakmicam. esime digil diyecegimi görürsem abilerine ve gelirse annesine dicem.

Aminnn ... ben doğumu aklıma hiç getirmemeye çalışıyorum resmen o düşünce gelince itekliyor beynim bu konuyu :))
yanlız bende de entersan bişey oldu dün kardeşimin nişanı vardı tabi teyzeler yengeler tanıdık akraba kim varsa bir arada idik bana kim "Allah kurtarsın" dediyse bende "dua edin" deyip başladım ağlamaya sonrada dedimki gören beni çok korkuyor doğumdan sanacak tutamıyorum kendimi tüm gün ağladım hep eşim sürekli yanımda idi söz ver bak ağlama söz ver deyip durdu :))

bizde de yasaklı sitelerden maalesef :((((((((((((((((((((((((((

insan duygusal oluyor canım korkma acıdan değil bebeğin sağlığını düşünüyosun olumsuzluklar olabilir diyosun yoksa milyonlarca kadın doğum yapıyor 1 saat sonra yürüyor vs anlık acılar .allah başka acı yaşatmasın mesela cumartesi kadın doğuma giryor hastaneyi yıktı çıkarken gülüyordu bebeğini sorark çıktı düşündüm ve dedimki bizde böyle bi anda herşeyi unutcağız herkese hayırlı doğumlar arkadaşlar

kızlar ben de kontrole gidiyorum, bunca zamandır ilk defa stresle gidiyorum doktora, ya son aylara gelmiş olmanın stresi ya da sweet ten sonra teyakkuzdayım bilmiyorum:(((

kızlar ben de kontrole gidiyorum, bunca zamandır ilk defa stresle gidiyorum doktora, ya son aylara gelmiş olmanın stresi ya da sweet ten sonra teyakkuzdayım bilmiyorum:(((

Şişşştttt strese sokma bakayım kendini de bebişimizi de:olmaz:,güzel güzel haberlerle döneceksin Allah'ın izniyle... Ben de senin gibiydim ama baktım iyice depresif bir hal almaya başlıyorum hoop dedim bebişinin suçu ne de onu üzüyorsun. herşey çok güzel olacak inan...opuyorumnanaktan

Merhaba kizlar gecmisi ancak okudum geldim Hoya ve Tutku dogum yapmis :sm_confused: iyice Aralik bebekleri oluyor bizimkiler.

Hayirli olsun ins. e artik dogum yapanlar pek sik ugramaz topigimize ins. Lohusaliklari kolay bir sekilde gecer bebisleri de uslu olurlar.

hoya ve tutku gözünüz aydn kızlar allah sağ salim büyütmek nasip etsin....

bizede hayırlısıyla doğum yapıp bebeklerimize kavuşmayı....:Saruboceq::Saruboceq:

ya canım 34+4 de az değilmi 2300?

iyi ama bana küçük geldi canım ya sen nasılsın izne ayrıldınmı?

ben fazla abarttım galiba canım....

bu arada evet tabiikide hamileye hizmet sevaptır....

ne biçiim düşünen insanlar var ya....

hoşgeldin rapunzelcim

kızlar benmi kaççırdım öğretmenimde doğum mu yaptı....

Kızlar HoyaCornaso'ya zorla doğum yaptırcaksınızkaydirigubbakcemile3
Hoya doğum yapmadı
içinize mi doğdu yoksa kaydirigubbakcemile3

kızlar ben iki saat uyumaya gittim sağolsun deniz doğurtuverdi beni
anaam ben doğurmadım
hala tombişim
delikafadulden

slm kızlar doktordan geldım bebgım ıyıymış 2600 gr olmuş bebegim boyunu söylemedi..daha tam dönmemiş..dogum fiyatlarını sordum ssk lı olmamıza rağmen 1500 normal 2000 sezeryan dedi acaba ücretli olsam kaç lira derdi.. bizden bu kadar fıstıklar.. siz ne yapıyorsunuz?

Back