arkadaşlar günaydın.nasılsınız?ben yaklaşık 7-10 gündür diş agrılarınla mücadele ediyorum.35 haftalık hamileyim diş doktora gitmeye çekiniyorum ilaç alamıcam diye,alırsamda bu bebeğe zarar verir diyede içemiyorum.doğuma kadar sabredim diyorum ama daha 1 ay var..nasıl geççek bu ay böyle.Ağzımda belli bi dişde değil..heryerden ağrı yapıyor..iltihapmı oldu anlamadımki.:çok üzgünüm:bu konuda yardım edebilcek öneriniz var.tuzlu su gargarası dışında.
günydın şekerler nca okudum vallaöğretmenim inşallah güzel hberlerle gelir
ben ellerimi kapadığımda çok sızlıyo ya şişmem falnd yok ama el kemiklerim çok sızlıyo
süt içmeyi ihmal ediyorum acaba bundan dolayı olabilirmi elleri sızlayan varmı?
kızlar ben cıkıyorum
arkadasımın ev mevludu var
oraya gıtcem kısmetse
aksama gelınce gorusuruz
ANNEOLMAKİSTİYORUM
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 33.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
BUNU OKU SENİN PROBLEMİNİ ANLATIYOR
bence dişçiye doğurmadan önce git.benim dr um diş problemi olanları hemen dişçiye gönderiyor tedavisi yapılsın istiyor çünkü doğumda dişteki enfeksiyonun kana karışmasıçok tehlikeli.antibiyotik gerekirse de kullanacaksın.yani doğumdan önce hallet bu diş olayını.bi de bütün ağzının içinde ağrı varsa çürük olan dişinin kanal tedavisine ihtiyacı var dolgu filan işe yaramaz artık keşke daha önceden gitseydin.bi dolguyla kurtulurdun.dediğim gibi biran önce dra git ve diş tedavini yaptır.geçmiş olsun...arkadaşlar günaydın.nasılsınız?ben yaklaşık 7-10 gündür diş agrılarınla mücadele ediyorum.35 haftalık hamileyim diş doktora gitmeye çekiniyorum ilaç alamıcam diye,alırsamda bu bebeğe zarar verir diyede içemiyorum.doğuma kadar sabredim diyorum ama daha 1 ay var..nasıl geççek bu ay böyle.Ağzımda belli bi dişde değil..heryerden ağrı yapıyor..iltihapmı oldu anlamadımki.:çok üzgünüm:bu konuda yardım edebilcek öneriniz var.tuzlu su gargarası dışında.
ndjk
Canim burda gördüklerin iyidir.Oh boya badana yapmisin ne güzel uzun süre rahat edersin . Senden ses cikmayinca merak ettik dogurdu mu filan dedik :)
valla benim hiçbişeyden haberim yok böcüküm doğuranlar olmuş herhalde kimler doğurduu??
meltem ablam iyiyim şükür işten çıktım badana boya temizlik derken pc başına hiç oturamadım, sağlığımız iyi şükür sizler nasılsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?