Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sweetbaby yi öğrendim şimdi çok üzüldüm mahfoldum yaa rabbim sabırlar versinnn ne denirkii çok kötü oldum ben(((
kızlar sweetbaby yi öğrendim şimdi çok üzüldüm mahfoldum yaa rabbim sabırlar versinnn ne denirkii çok kötü oldum ben(((
günaydın kızlar nasılsınız bizde kahvaltı yapıyoruz ogluşla babamız çalışıyo bu gün.dün doktora gittik doktorun agzı açık kaldı geçen ay gelişmesi geriden gelebilir 3 buçuk kilo beklemeyin diyordu.bu ay bi baktı ki oglum 3 gün ilerden gidiyo ve 2 kilo 421 gr olmuş.saglıklı ama böbreginde ki genişleme hala mevcut.ama allah düzelmeyecek dert vermesin degil mi?ben 1 kilo almışım.sezeryan olcam ama genel mi epidural mi ona karar veremedim korkuyorum epiduralden.allah nasip ederse diger ay bugünlerde oglumu kucagıma alcam inşallah.bide renkli resmini istedim çok ii pozda degil ama tombik tombik yanakları çok şirin maşallah ogluma![]()
günaydın kızlar nasılsınız bizde kahvaltı yapıyoruz ogluşla babamız çalışıyo bu gün.dün doktora gittik doktorun agzı açık kaldı geçen ay gelişmesi geriden gelebilir 3 buçuk kilo beklemeyin diyordu.bu ay bi baktı ki oglum 3 gün ilerden gidiyo ve 2 kilo 421 gr olmuş.saglıklı ama böbreginde ki genişleme hala mevcut.ama allah düzelmeyecek dert vermesin degil mi?ben 1 kilo almışım.sezeryan olcam ama genel mi epidural mi ona karar veremedim korkuyorum epiduralden.allah nasip ederse diger ay bugünlerde oglumu kucagıma alcam inşallah.bide renkli resmini istedim çok ii pozda degil ama tombik tombik yanakları çok şirin maşallah ogluma![]()
demet özel bişi yaptınmı
benimkini kilosuda fazla degil
taktik ver bacım
günaydın
gerçi öğlen oldu ama
eşim çalışıyor bugün
ben de kalktım kahvaltı yaptım tepsiyi mutfağagötürürken hepsini döktüm
halım mahvoldu
sildim kurumasını bekliyom
aman yaa ne sakar oldum artıkın
ben kadar degilsindir.ev sobalı geçen kömür döktüm halıma ,aynı yere aynı gün yogurt çorbası döktüm çıkaramadım.çok sinir oldum ben güzel bi paspasla kamufle ettim allahtan paspas serilebilecek yere dökmüşüm
demet özel bişi yaptınmı
taktik ver bacım
canım ne güzel haberler bunlar maallah bebişinegünaydın kızlar nasılsınız bizde kahvaltı yapıyoruz ogluşla babamız çalışıyo bu gün.dün doktora gittik doktorun agzı açık kaldı geçen ay gelişmesi geriden gelebilir 3 buçuk kilo beklemeyin diyordu.bu ay bi baktı ki oglum 3 gün ilerden gidiyo ve 2 kilo 421 gr olmuş.saglıklı ama böbreginde ki genişleme hala mevcut.ama allah düzelmeyecek dert vermesin degil mi?ben 1 kilo almışım.sezeryan olcam ama genel mi epidural mi ona karar veremedim korkuyorum epiduralden.allah nasip ederse diger ay bugünlerde oglumu kucagıma alcam inşallah.bide renkli resmini istedim çok ii pozda degil ama tombik tombik yanakları çok şirin maşallah ogluma![]()
polyanacılık oynayalım en azından kahvaltıdan önce dökmemişsin karnını doyırduktan sonra olan olmuşgünaydın
gerçi öğlen oldu ama
eşim çalışıyor bugün
ben de kalktım kahvaltı yaptım tepsiyi mutfağagötürürken hepsini döktüm
halım mahvoldu
sildim kurumasını bekliyom
aman yaa ne sakar oldum artıkın
ben kadar degilsindir.ev sobalı geçen kömür döktüm halıma ,aynı yere aynı gün yogurt çorbası döktüm çıkaramadım.çok sinir oldum ben güzel bi paspasla kamufle ettim allahtan paspas serilebilecek yere dökmüşüm
demet özel bişi yaptınmı
taktik ver bacım
demet genel anestezinin yan etkileri epiduralden daha çokmuş
imkanın varsa epidural olsan iyi olur
hem bebişini ilk sen görürsün
canım ne güzel haberler bunlar maallah bebişine
canım sen o sobanın kovasıyla ugraşmıyorsun demi aman diyeyim dikatli ol
öylede çok korkuyorum hiç ameliyatla falan işim olmadı şu ana kadar