2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar sweetbaby yi öğrendim şimdi çok üzüldüm mahfoldum yaa rabbim sabırlar versinnn ne denirkii çok kötü oldum ben :((((

kızlar sweetbaby yi öğrendim şimdi çok üzüldüm mahfoldum yaa rabbim sabırlar versinnn ne denirkii çok kötü oldum ben :((((

canım onu yazamadım ondan yastayız yazdım sen anlamadın hepimiz dagılmış durumdayız

günaydın kızlar nasılsınız bizde kahvaltı yapıyoruz ogluşla babamız çalışıyo bu gün.dün doktora gittik doktorun agzı açık kaldı geçen ay gelişmesi geriden gelebilir 3 buçuk kilo beklemeyin diyordu.bu ay bi baktı ki oglum 3 gün ilerden gidiyo ve 2 kilo 421 gr olmuş.saglıklı ama böbreginde ki genişleme hala mevcut.ama allah düzelmeyecek dert vermesin degil mi?ben 1 kilo almışım.sezeryan olcam ama genel mi epidural mi ona karar veremedim korkuyorum epiduralden.allah nasip ederse diger ay bugünlerde oglumu kucagıma alcam inşallah.bide renkli resmini istedim çok ii pozda degil ama tombik tombik yanakları çok şirin maşallah ogluma:nazar:

günaydın
gerçi öğlen oldu ama
eşim çalışıyor bugün
ben de kalktım kahvaltı yaptım tepsiyi mutfağagötürürken hepsini döktüm
halım mahvoldu
sildim kurumasını bekliyom
aman yaa ne sakar oldum artıkın

evet kendi ogluma bile sevinirken içim buruk buruk.allah yardım etsim dua edlim allah sabır versin .sen yanılmıyosam uzun zamandır görünmüyosun iyisiniz degilmi?

demet ben epidural sezeryan yaptırdım memnun kaldım ama seçim senin....+ ve - lerini kıyasla ve yaptır uzman ellerde olduğun takdirde hepsi aynı aslında=)epiduralin + ları daha fazla geldi bana yine aynı istiyorum bakalım=)

günaydın kızlar nasılsınız bizde kahvaltı yapıyoruz ogluşla babamız çalışıyo bu gün.dün doktora gittik doktorun agzı açık kaldı geçen ay gelişmesi geriden gelebilir 3 buçuk kilo beklemeyin diyordu.bu ay bi baktı ki oglum 3 gün ilerden gidiyo ve 2 kilo 421 gr olmuş.saglıklı ama böbreginde ki genişleme hala mevcut.ama allah düzelmeyecek dert vermesin degil mi?ben 1 kilo almışım.sezeryan olcam ama genel mi epidural mi ona karar veremedim korkuyorum epiduralden.allah nasip ederse diger ay bugünlerde oglumu kucagıma alcam inşallah.bide renkli resmini istedim çok ii pozda degil ama tombik tombik yanakları çok şirin maşallah ogluma:nazar:

demet genel anestezinin yan etkileri epiduralden daha çokmuş
imkanın varsa epidural olsan iyi olur
hem bebişini ilk sen görürsün

demet özel bişi yaptınmı
benimkini kilosuda fazla degil
taktik ver bacım

demet özel bişi yaptınmı
taktik ver bacım

ben verim mi
her gün 1 kaşık pekmez yenaniknanik

günaydın
gerçi öğlen oldu ama
eşim çalışıyor bugün
halım mahvoldu

ben kadar degilsindir.ev sobalı geçen kömür döktüm halıma ,aynı yere aynı gün yogurt çorbası döktüm çıkaramadım.çok sinir oldum ben güzel bi paspasla kamufle ettim allahtan paspas serilebilecek yere dökmüşüm

ben kadar degilsindir.ev sobalı geçen kömür döktüm halıma ,aynı yere aynı gün yogurt çorbası döktüm çıkaramadım.çok sinir oldum ben güzel bi paspasla kamufle ettim allahtan paspas serilebilecek yere dökmüşüm

yaşasın sakarlık:lepi:

demet özel bişi yaptınmı
taktik ver bacım

hımmm bak anneye kilo aldırmayan ama bebeğe faydalı ve kilo aldıran bişeymiş..

nohut ve buğdayı haşla sonra yoğurtla karıştır ..üzerine çok az halis zeytin yağı ve nane ekle hergün küçük bir kase ye.....haşladığın nohutla buğdayı buzlukta saklayıp yemeden öncede çıkarabilirsin...bir doktor söylemişti tvde=)kaydirigubbakcemile5

canım ne güzel haberler bunlar maallah bebişine
günaydın
gerçi öğlen oldu ama
eşim çalışıyor bugün
halım mahvoldu
polyanacılık oynayalım en azından kahvaltıdan önce dökmemişsin karnını doyırduktan sonra olan olmuş

canım sen o sobanın kovasıyla ugraşmıyorsun demi aman diyeyim dikatli ol

demet özel bişi yaptınmı
taktik ver bacım

süt çok içtim ben litrelik falan içemiyorum .eşim koliyle küçük süt alıyo gece wc falan kalktımda yada uyandıgımda bile içiyodum.yumurta et balık ye.evet kesinlikle pekmez benim günlük 1 kaşıgı geçti galba.3 kaşık falan içtim ama şekerim yok benim yinede ölçülü içmek lazım.canım sıkıldıkça salata yaptım.hamur işi de yedim ama abartmadan .kuruyemiiş.bide kendim meyve suyu sıkıyodum portakal greyfurt limon. agzım boş durmadı benim bu ay yani.ben 1 kilo oglum bi buçuk kilo almış işte.

kızlar herkese tekrar iyi pazarlar ben kaçıyorum anca hazırlanır çıkarım ....havada nasıl kötü gideceğim yer yakın sayılır ama çok yürümem lazım mecburumda gitmeye kızı hasta etmesem bari.....minibüste gitmiyo oraya taksi desen yakın mesafe için arkamdan laf yemiyim neyse öptüm hepinizi ....iyi bakın kendinize....

demet benim dr dediki geneli tercih etmiyoruz bebekte etkilendigi için anne kendine geldiginde bıcakla biryeri kesilmiş ve dayanılmaz bir agrıyla uyanıyor dedi epıduralde ise anne de bebegin birbiriyl tanışması daha kolay oluyor dedihisettigi acı çok daha azmış onuda hafifletiyorlarmış

Back