Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bocuk
Canim sorma gece tuvalet nöbetim artti nerdeyse hic uyumadim ya.Sabahta erkenden dikildim.Bütün islerimi bitirdim.Iyikide bitirmisim.Bu gün burda cocuklara Noel baba geldi diyip ayakkabilarina cikolata konan bi gün pazarada denk geldi herkes evde. Komsular benim oglana cikolata birakmislar.Bizde mecburen aksam üstüne dogru kurabiye pisirip onlari davet etmemiz gerekiyor kahve filan icsinler. Neyse halim varken yapayim dogum yaptigimda onlara cok ihtiyacim olacak.
Anneolmakistiyorum
Yarasin size sütünüz.Benim yerimede ic.Normalde süt sevmem zorlaya zorlaya icerdim bu ara hic icemiyorum onun yerine bol bol yogurt peynir tüketiyorum yada kakao koyup icebiliyorum bazen.
canım ben her gün bir bardak süt içiyorum ama el şişmelerim eklem romatizmasından kaynaklanıyor....bu yüzden her gün bir bebe asprini verdi doktorum eskiye oranla daha iyiydi 4-5 gündür ihmal ettim içmiyorum yine davul gibi oldu bu sabah ellerim...zeynomda dokuz ay hiç el ayak şişmem olmamıştı.....romatizmam ilerledi çok vajinal varisim bile oldu geçen aydan beri....süt içmiyosan bile başka şeylerle destekle kendine iyi bak..=)ha bu arada kızlar hamilelik bittiği gibi hemen yeme içme düzeninizi bozmayın doğumdan sonra çocuğa olmasa bile bedeninizin iyi beslenmeye ihtiyacı var unutmayın....=)sevgiler...
Casmin
2010 ocak anneleri diye arat o sayfadan katilma istegini tikla bana geliyor ben seni eklerim.
canım esmeranda dogum yaptı hülyaeyüp dogum yaptı rüzgar dogum yaptı herkez bayramda gezdi girip olayı hiç bitmiyor bu hafta ocak aneleri olarak yastayız
nina55
Bu hamile kalmaya niyetlendigimde önce dislerimi gösterdim doktora bazilarini tedavi ettirdim ama bir ürologa gitmek aklima gelmedi.Yeni hamile kalacaklara en büyük tavsiyem bastan asagi bi kontrolden gecirsinler kendilerini.
bence dişçiye doğurmadan önce git.benim dr um diş problemi olanları hemen dişçiye gönderiyor tedavisi yapılsın istiyor çünkü doğumda dişteki enfeksiyonun kana karışmasıçok tehlikeli.antibiyotik gerekirse de kullanacaksın.yani doğumdan önce hallet bu diş olayını.bi de bütün ağzının içinde ağrı varsa çürük olan dişinin kanal tedavisine ihtiyacı var dolgu filan işe yaramaz artık keşke daha önceden gitseydin.bi dolguyla kurtulurdun.dediğim gibi biran önce dra git ve diş tedavini yaptır.geçmiş olsun...
valla benim kociş tembellik yapıyo daha kalkmadı kahvaltı da etmedik
zaten bizim pzar kahvaltılarımız hep geç oluyo
bakalım demri bey gelince uyuyabileckemi babişkomuz böle
kız çoçuk öldü aclıktan bu saate kadar bir bardak sütle olumu çoçugun mikisi uzadı aclıktan